Konu: Ryan Pavlushka | OOC TİCARET MULTİACCOUNT  (Okunma sayısı 1005 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 04.01.2026 23:14
Senin niye elin ayağın dolaştı kuzen, madem OOC Ticaret yapmadın adam akıllı savunma yapar incelenmesini ister otururdun, böyle randomlarla kışkırtıcı cevaplarla uğraşmazdın senin ne yaptığını ikimizde iyi biliyoruz.
Tamam düzgün şikayete yanıt veriyorum.  DİSCORD KANIT NİTELİĞİ TAŞIMIYOR. hesap bana ait bir süre yoktuk geldik diye korkular başlamış diyorum sende seni anlamıyorsun :D sonuçlanabilir.

#21 - 04.01.2026 23:19
Yeni geldim diyorsun önceki hesabında Bianca'a attığın dm 2.26'da duruyor dostum, seste senin sesin sanki. Videou silmeye çalışma yedeği duruyor.
Not : Almanların dosyası devam ederken atılmış bir dm, o sürede arkadaş hileden dolayı kapatılan Owsrich'in latin birliğindeydi.

« Son Düzenleme: 04.01.2026 23:20 wandex »

#22 - 04.01.2026 23:25
Discord üzerinden alınan ssler kanıt olarak sayılmaz, bunun bilince olarak yap ki ben ban yedikten sonra saldım seni başımdan savmak için x kişisinin ismini verdim belki o yada o değil anlıyacağın.

#23 - 04.01.2026 23:28
Adam seni başından salmak için laflar söylemiş LŞİASKDŞFLASKDŞLASKDAS

#24 - 04.01.2026 23:29
Discord üzerinden alınan ssler kanıt olarak sayılmaz, bunun bilince olarak yap ki ben ban yedikten sonra saldım seni başımdan savmak için x kişisinin ismini verdim belki o yada o değil anlıyacağın.

Sıkıntı yok kuzen adminler gerekli incelemeyi yapar zaten

#25 - 04.01.2026 23:33

Görüyorsun oğlum adam bile kendi ağzıyla geldi söyledi buradan daha ne yazmaya devam ediyorsun sağdan soldan youtube videolarını atıyorsun başkasının.  Şikayet sonuçlanabilir sayın admin. @raistlinn

« Son Düzenleme: 04.01.2026 23:34 Finx »

#26 - 04.01.2026 23:36

Görüyorsun oğlum adam bile kendi ağzıyla geldi söyledi buradan daha ne yazmaya devam ediyorsun sağdan soldan youtube videolarını atıyorsun başkasının.  Şikayet sonuçlanabilir sayın admin. @raistlinn

Ha diyorsunki videodaki ses benim değil, benimle discord üzerinden konuştuğun seste benim değil diyorsun. Sana orada Ryan mısın diye sormuşum doğrulamışsın, ardından pm'den sese çağırdığın yeri göstermişim sen hala ben değilim diyorsun, admin kandırmada var işin içinde.

#27 - 04.01.2026 23:38

Ha diyorsunki videodaki ses benim değil, benimle discord üzerinden konuştuğun seste benim değil diyorsun. Sana orada Ryan mısın diye sormuşum doğrulamışsın, ardından pm'den sese çağırdığın yeri göstermişim sen hala ben değilim diyorsun, admin kandırmada var işin içinde.
Oğlum Finx hesabıyla sese geçtim Finx hesabıyla oyundayım sen anlatıyorsun neyin derdindesin kafanı çözemedim ben senin hala?  :D

#28 - 04.01.2026 23:39
Artık şikayet sonuçlanabilir bu zekada sahip biriyle tartışmak istemem. @raistlinn

#29 - 04.01.2026 23:40
Yeni geldim diyorsun önceki hesabında Bianca'a attığın dm 2.26'da duruyor dostum, seste senin sesin sanki. Videou silmeye çalışma yedeği duruyor.
Not : Almanların dosyası devam ederken atılmış bir dm, o sürede arkadaş hileden dolayı kapatılan Owsrich'in latin birliğindeydi.

bu 1 buçuk ay öncesi savaş oğlum, fidel o dönem discord üzerinde pasif durumdaydı, savaşa dahil olan ben vardım.
o ses fidel'in sesi değil. fidel'i arıyorum, umarım birazdan gelir.