0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Senin niye elin ayağın dolaştı kuzen, madem OOC Ticaret yapmadın adam akıllı savunma yapar incelenmesini ister otururdun, böyle randomlarla kışkırtıcı cevaplarla uğraşmazdın senin ne yaptığını ikimizde iyi biliyoruz.
Discord üzerinden alınan ssler kanıt olarak sayılmaz, bunun bilince olarak yap ki ben ban yedikten sonra saldım seni başımdan savmak için x kişisinin ismini verdim belki o yada o değil anlıyacağın.
Alıntı yapılan: Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ - 04.01.2026 23:25Discord üzerinden alınan ssler kanıt olarak sayılmaz, bunun bilince olarak yap ki ben ban yedikten sonra saldım seni başımdan savmak için x kişisinin ismini verdim belki o yada o değil anlıyacağın.Sıkıntı yok kuzen adminler gerekli incelemeyi yapar zaten
Alıntı yapılan: wandex - 04.01.2026 23:29Alıntı yapılan: Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ - 04.01.2026 23:25Discord üzerinden alınan ssler kanıt olarak sayılmaz, bunun bilince olarak yap ki ben ban yedikten sonra saldım seni başımdan savmak için x kişisinin ismini verdim belki o yada o değil anlıyacağın.Sıkıntı yok kuzen adminler gerekli incelemeyi yapar zaten Görüyorsun oğlum adam bile kendi ağzıyla geldi söyledi buradan daha ne yazmaya devam ediyorsun sağdan soldan youtube videolarını atıyorsun başkasının. Şikayet sonuçlanabilir sayın admin. @raistlinn
Alıntı yapılan: Finx - 04.01.2026 23:33Alıntı yapılan: wandex - 04.01.2026 23:29Alıntı yapılan: Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ - 04.01.2026 23:25Discord üzerinden alınan ssler kanıt olarak sayılmaz, bunun bilince olarak yap ki ben ban yedikten sonra saldım seni başımdan savmak için x kişisinin ismini verdim belki o yada o değil anlıyacağın.Sıkıntı yok kuzen adminler gerekli incelemeyi yapar zaten Görüyorsun oğlum adam bile kendi ağzıyla geldi söyledi buradan daha ne yazmaya devam ediyorsun sağdan soldan youtube videolarını atıyorsun başkasının. Şikayet sonuçlanabilir sayın admin. @raistlinn Ha diyorsunki videodaki ses benim değil, benimle discord üzerinden konuştuğun seste benim değil diyorsun. Sana orada Ryan mısın diye sormuşum doğrulamışsın, ardından pm'den sese çağırdığın yeri göstermişim sen hala ben değilim diyorsun, admin kandırmada var işin içinde.
Yeni geldim diyorsun önceki hesabında Bianca'a attığın dm 2.26'da duruyor dostum, seste senin sesin sanki. Videou silmeye çalışma yedeği duruyor.Not : Almanların dosyası devam ederken atılmış bir dm, o sürede arkadaş hileden dolayı kapatılan Owsrich'in latin birliğindeydi.