Konu: Çoklu kural ihlali | 28.12.2025 | Tyrese Trillz ve Devin Sangha  (Okunma sayısı 540 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 30.12.2025 15:18

Bu arkaşa burada olduğunuz ve kavga ettiğiniz infosu nereden geldi?

Buradaki şikayet sizin YRB ve Troll konunuz. Bize attığın iftiraları kanıtlayabilirsin, sen kanıtlayamıyorsun. Admin kadrosu inceleyebilir, her hangi bir sorun yok.

dostum sanırım ozel birisin adam bizi taniyor ve market caddesi zaten guvenli bir bolge arkadasin market caddesinde bize ateş açıyor rkli iken ve bzim ic olarak hem firmada olup hemde dostumuz olan Helgada bu duruma bakakalacak öylemi öyleyse sende kesinlikle bir zihinsel rahatsızlık var

Şİkayette 3. kez belirtiyorum, Elena karakterini tanımıyorum, galeriye geldi ve Turismo markalı aracımızı almak isterken bu olaylar oldu.

#31 - 30.12.2025 15:18
Ve market caddesinin işlek bir yer olduğunu bilmeyen yoktur herhalde ssnin arkadasina saldirsalar sende emin ol erkeklik yapar saldirirdin  ;)

#32 - 30.12.2025 15:19
Bu olaylarin sorumlusu zaten Elena dostum olay onda patlıyor biz sana laf atıyoruz Elena üstüne alınıyor sonrada dostuma saldırıyor???

#33 - 30.12.2025 15:20
Ve market caddesinin işlek bir yer olduğunu bilmeyen yoktur herhalde ssnin arkadasina saldirsalar sende emin ol erkeklik yapar saldirirdin  ;)
Akıllı bir karakteri oynuyorum, Vice Adalet Departma'nı karşısında babasına vursalar karışmaz bence. :d

#34 - 30.12.2025 15:20
Bu olaylarin sorumlusu zaten Elena dostum olay onda patlıyor biz sana laf atıyoruz Elena üstüne alınıyor sonrada dostuma saldırıyor???

Aramızda ic bir tanışıklık yok, sen nasıl laf atıyorsun?  DM veya Troll arayışı?

OOC şekilde kin tutup, gelip laf attığını belirtiyor. :D
« Son Düzenleme: 30.12.2025 15:23 Furkan3 »

#35 - 30.12.2025 15:26
@ThEwAwE 4. sayfa h.o iki tarafta elindeki kanıtları iletti, gerekli savunmaları yaptı. OOC tartışmanın sürmemesi için iki tarafında ileti göndermemesi daha sağlıklı.

#36 - 30.12.2025 16:49
Merhabalar,

Kanıtlarda görülen emote'ler, /b konuşmaları, IC chat ve yapılan rollerden dolayı Tyrese Trillz ve Devin Sangha karakterleri Trolling sebebiyle işlem görecektir.

Ayrıca şikayet üzerinde yazılan iletiler için de forum üzerinde uyarı puanı eklenecektir.

K&A