Konu: Çoklu kural ihlali | 28.12.2025 | Tyrese Trillz ve Devin Sangha  (Okunma sayısı 542 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 30.12.2025 14:29
Elinde herhangi bir bıçak gözükmüyor o an buga girmiş karakterim ondan daha yapılı oldugu için ve elinde fiilen bir bıçak göremediğim için bu haraketi yaptım.
5. Fotoğrafta Bernard Hunter'ın sistemsel olarak bıçağı olduğunu kanıtı vardır, arkadaş yrb felan heralde emotede takip etmiyor.
Elinde bıçak olduğunu rol sonrasında gösteriyorsunuz, buga girdiği için. Rol esnasında buga giriyor, ne bende ne de Tyrese'de bıçak gözükmüyor, ekstra olarak da emotede de bıçak belirtmiyor. "elini beline götürür ve rehin alır." tarzı bir emote kullanılıyor. Bunu yaparken dene falan da kullanılmıyor, burada takip edilmesi gereken emote bu mu yani? İlk önce adam gibi emote gönderin sonrasında itirazınızı yaparsınız. :D
Emote atıldığı zaman bıçağın görünmediğine dair kanıt gönder. Brawl rolünde zaten bıçakla değil, yumruk ile vuruyor.
Kendi kendini ele verdin zaten. Elinde bıçak olsa yumruk ile değil bıçak ile vururdu değil mi? Eğer emote atıldığı vakitte elinde bıçak olduğunu iddia ediyorsanız bunu destekleyecek bir kanıt gönderin. Ben buraya emote atıldığı vakitte bıçak olmadığını destekleyen bir kanıt göndereceğim, chatte özel konuşmaların olduğu 2-3 mesajı kapattım, rolle de ilgisi bulunmuyor zaten. Bernard'ın eline bakarsanız bomboş, bıçak falan yok.

İlk şikayetlerimizde belirttik, Tyree karakterinin arkası Bernard'a dönüktü. Bu arada ss olarak almamışsın, fotoğraf videodan alınma. Tyree karakterinin arkası Bernard'a dönükkende atsana ss.

Hadi işine gelince video kaydı geri geliyor, biraz iyi insan gibi davran ve videonun tam halini at. :D

+ Benim şikayetimdeki fotoğrafta Bernard'ın emotesi verilmişken sen hala yerdesin. Bernard karakteri arkdaşının trolleyeceğine bildiği için bıçağı elinden bırakıp, brawl rolüne hazırlanmış. :D
« Son Düzenleme: 30.12.2025 14:33 Furkan3 »

#21 - 30.12.2025 14:37
yav kardesim yok sana video kaydi falan alsaydin kendi kaydini aglama bana burda yok diyom iste allah allah :'( :'(

#22 - 30.12.2025 14:37
Elinde herhangi bir bıçak gözükmüyor o an buga girmiş karakterim ondan daha yapılı oldugu için ve elinde fiilen bir bıçak göremediğim için bu haraketi yaptım.
5. Fotoğrafta Bernard Hunter'ın sistemsel olarak bıçağı olduğunu kanıtı vardır, arkadaş yrb felan heralde emotede takip etmiyor.
Elinde bıçak olduğunu rol sonrasında gösteriyorsunuz, buga girdiği için. Rol esnasında buga giriyor, ne bende ne de Tyrese'de bıçak gözükmüyor, ekstra olarak da emotede de bıçak belirtmiyor. "elini beline götürür ve rehin alır." tarzı bir emote kullanılıyor. Bunu yaparken dene falan da kullanılmıyor, burada takip edilmesi gereken emote bu mu yani? İlk önce adam gibi emote gönderin sonrasında itirazınızı yaparsınız. :D
Emote atıldığı zaman bıçağın görünmediğine dair kanıt gönder. Brawl rolünde zaten bıçakla değil, yumruk ile vuruyor.
Kendi kendini ele verdin zaten. Elinde bıçak olsa yumruk ile değil bıçak ile vururdu değil mi? Eğer emote atıldığı vakitte elinde bıçak olduğunu iddia ediyorsanız bunu destekleyecek bir kanıt gönderin. Ben buraya emote atıldığı vakitte bıçak olmadığını destekleyen bir kanıt göndereceğim, chatte özel konuşmaların olduğu 2-3 mesajı kapattım, rolle de ilgisi bulunmuyor zaten. Bernard'ın eline bakarsanız bomboş, bıçak falan yok.

İlk yaralı kural ihlalinide sen yapıyorsun, içeride Elena seni bayıyor. Biz Tyree'nin hatalı rolüne rağmen brawl rolüne geçiyoruz, sende yaralı olmana rağmen kalktıktan hemen sonra saldırıyorsun.

Yeterince senaryo kurdunuz, geldiniz ve trollediniz. Şimdi birazda gerçekleri konuşup, suçu üstlenin hadi. :D

#23 - 30.12.2025 14:39
tamamdir bro haber edersin  :D

#24 - 30.12.2025 14:41
İC ve OOC hiç bir tanışıklığımız yok, neden benim işletmemim içerisindesin?

Arkadaşlar kadın karaktere yasaklı rol yapmadıklarını belirtiyorlar, ilk başta içeride niye benimle değilde kadın karakter ile fightlaşıyorlar?

Benimle brawl rolünün gerçekleşme sebebi, mekanımdaki kavga için onlardan para istemem ve rehin rolüne girmem.

İçeride kadın karakterle aranızda ekstra bir diyalog geçmiyor, kadın karakter rahatsız olduğu için seni dövüyor.  :D

Arkadaşın kendini savunmak için attığı ss'de kadın karakterde taciz ediyor, diyerek şikayet ediyor. Ekstra olarak arkdaşının bu duruma tepkisi "Taciz suç mu?"

+ Şikayette karalanan bölümleride görmek istiyoruz.  ::) Şikayette Mix var demiştik, galiba mix orada gerçekleşiyor fakat tam emin değiliz. :D
İlk ss'lerde olay yerinde olmayan Helga Falkenrath @hamasmilitani  karakteri sizin bu mekanda olduğunu nereden biliyor? Oda mekana giriyor ve tartışmaya dahil oluyor. Buradada mix yapılıyor.
« Son Düzenleme: 30.12.2025 15:06 Furkan3 »

#25 - 30.12.2025 15:07

Arkadaşlar kadın karaktere yasaklı rol yapmadıklarını belirtiyorlar, ilk başta içeride niye benimle değilde kadın karakter ile fightlaşıyorlar?

Benimle brawl rolünün gerçekleşme sebebi, mekanımdaki kavga için onlardan para istemem ve rehin rolüne girmem.

İçeride kadın karakterle aranızda ekstra bir diyalog geçmiyor, kadın karakter rahatsız olduğu için seni dövüyor.  :D

Arkadaşın kendini savunmak için attığı ss'de kadın karakterde taciz ediyor, diyerek şikayet ediyor. Ekstra olarak arkdaşının bu duruma tepkisi "Taciz suç mu?"

+ Şikayette karalanan bölümleride görmek istiyoruz.  ::) Şikayette Mix var demiştik, galiba mix orada gerçekleşiyor fakat tam emin değiliz. :D
İlk ss'lerde olay yerinde olmayan Helga Falkenrath @hamasmilitani  karakteri sizin bu mekanda olduğunu nereden biliyor? Oda mekana giriyor ve tartışmaya dahil oluyor. Buradada mix yapılıyor.

OOC TİCARET YAPMAN GUZZUUM İnceleyin şunları bi bra ya

#26 - 30.12.2025 15:09

Mix yapmak mı adam bizim firmamizdan kendi firmamiz var bro ne mixi sen once o ooc ticaret yaparak aldigin marketteki mekanlari sal sonra multi hesaplarini kapa 🥱🥱

#27 - 30.12.2025 15:13

Bu arkaşa burada olduğunuz ve kavga ettiğiniz infosu nereden geldi?

Buradaki şikayet sizin YRB ve Troll konunuz. Bize attığın iftiraları kanıtlayabilirsin, sen kanıtlayamıyorsun. Admin kadrosu inceleyebilir, her hangi bir sorun yok.

#28 - 30.12.2025 15:15
Mekanında elinde herhangi bir bıçak yokken ve senden sistem olarak senden kaslı ve yapili bir adami rehin almaya çalışıyorsun tek yumrukta beni bayıltmayı deniyorsun sonra /dene komutu başarısız olunca köpürüp bıçak cekmeden ve emotende bıçakla rehin alir diye bir cumle kurmadan laf yapıyorsun daha sonra rkli iken saldiriyorsun sslerde zaten kadin karakterin /aw komutu ile seninle oyun icinden ooc döndürdüğü ortada video ortada herşey ortada zaten biraz kasmasan bu sorunlari oyun disi ooc para ile aldigin mekanlarinda bizi vurarak cozerdin diye düşünüyorum

#29 - 30.12.2025 15:16

Bu arkaşa burada olduğunuz ve kavga ettiğiniz infosu nereden geldi?

Buradaki şikayet sizin YRB ve Troll konunuz. Bize attığın iftiraları kanıtlayabilirsin, sen kanıtlayamıyorsun. Admin kadrosu inceleyebilir, her hangi bir sorun yok.

dostum sanırım ozel birisin adam bizi taniyor ve market caddesi zaten guvenli bir bolge arkadasin market caddesinde bize ateş açıyor rkli iken ve bzim ic olarak hem firmada olup hemde dostumuz olan Helgada bu duruma bakakalacak öylemi öyleyse sende kesinlikle bir zihinsel rahatsızlık var