Konu: Çoklu kural ihlali | 28.12.2025 | Tyrese Trillz ve Devin Sangha  (Okunma sayısı 535 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.12.2025 23:55
Ortada herhangi bir rol yokken Elena'nın gelip pompalı ile sıktığı görüntüler.
https://streamable.com/j2qo0g
Elena karakteri yaralı kural ihlali yapıyor, ondanda şikayetçiyiz. Sende videonun devamını at.  :D

#11 - 30.12.2025 12:35
ooc ticaret yapman guzum burdan konusmak olmuyor ama  ;) :D

#12 - 30.12.2025 12:40
ooc ticaret yapman guzum burdan konusmak olmuyor ama  ;) :D
Boş konuşmada kanıt gönder, banlanalım. Bu ana kadar Vice platformunda kimseye ooc kin tutup, oyuna o şekilde girmedik. Emeğimizi hiçe sayıp, iftira atanlara karşı bizde bundan sonra ortak nezaket kuralını ihmal ederek savunma yapacağız.
« Son Düzenleme: 30.12.2025 12:51 Furkan3 »

#13 - 30.12.2025 12:53
Elinde herhangi bir bıçak gözükmüyor o an buga girmiş karakterim ondan daha yapılı oldugu için ve elinde fiilen bir bıçak göremediğim için bu haraketi yaptım.
5. Fotoğrafta Bernard Hunter'ın sistemsel olarak bıçağı olduğunu kanıtı vardır, arkadaş yrb felan heralde emotede takip etmiyor.
« Son Düzenleme: 30.12.2025 14:55 Furkan3 »

#14 - 30.12.2025 12:57
Elena karakteri yaralı kural ihlali yapıyor, tekrardan gerekli cezayı almasını istiyoruz. Bu arkadaşın ufak bir şerefli bir şekilde davranıp, vurduğunu kabul etmesini isteriz. Varsa video kaydının devamını iletir, video kaydının devamı yoksa biz bu arkadaşın karakterini kendi seviyemizde görmüyoruz ve şikayetten bu arkadaşın çıkarılmasını isteriz. :D

Şikayette yumruk attığına dair görsel ilettik, tekme attıkten sonra karakter bu tarz bir görüntü veriyor.

#15 - 30.12.2025 13:22
Ve ayrıca karakterim illegal bir karakter zamanında çete savaşlarında ismi geçmiş bir insan bir tane kıçı kırık bıçakla rehin alınamaz ve bu emotu atarken /Dene komutunu kullanmak zorunda.
ve emotede bıçak belirtilmemiş.

İllegal bir karater canlandırmışsın, savaşlara girecek kadar ilerlemişsin. Karakterin öldürülmeden veya memurlarla iş tutmadan bu durumdan nasıl çıktın? /birlik q atıp, oyuna girmemişsin. Burada YRB olarak bir ayrılma yolu izlemişsin.
« Son Düzenleme: 30.12.2025 13:24 Furkan3 »

#16 - 30.12.2025 13:45
Elinde herhangi bir bıçak gözükmüyor o an buga girmiş karakterim ondan daha yapılı oldugu için ve elinde fiilen bir bıçak göremediğim için bu haraketi yaptım.
5. Fotoğrafta Bernard Hunter'ın sistemsel olarak bıçağı olduğunu kanıtı vardır, arkadaş yrb felan heralde emotede takip etmiyor.
Elinde bıçak olduğunu rol sonrasında gösteriyorsunuz, buga girdiği için. Rol esnasında buga giriyor, ne bende ne de Tyrese'de bıçak gözükmüyor, ekstra olarak da emotede de bıçak belirtmiyor. "elini beline götürür ve rehin alır." tarzı bir emote kullanılıyor. Bunu yaparken dene falan da kullanılmıyor, burada takip edilmesi gereken emote bu mu yani? İlk önce adam gibi emote gönderin sonrasında itirazınızı yaparsınız. :D

#17 - 30.12.2025 13:46
Elinde bıçak olduğunu rol sonrasında gösteriyorsunuz, buga girdiği için. Rol esnasında buga giriyor, ne bende ne de Tyrese'de bıçak gözükmüyor, ekstra olarak da emotede de bıçak belirtmiyor. "elini beline götürür ve rehin alır." tarzı bir emote kullanılıyor. Bunu yaparken dene falan da kullanılmıyor, burada takip edilmesi gereken emote bu mu yani? İlk önce adam gibi emote gönderin sonrasında itirazınızı yaparsınız. :D
Emote atıldığı zaman bıçağın görünmediğine dair kanıt gönder. Brawl rolünde zaten bıçakla değil, yumruk ile vuruyor.

#18 - 30.12.2025 13:47
Elena karakteri yaralı kural ihlali yapıyor, tekrardan gerekli cezayı almasını istiyoruz. Bu arkadaşın ufak bir şerefli bir şekilde davranıp, vurduğunu kabul etmesini isteriz. Varsa video kaydının devamını iletir, video kaydının devamı yoksa biz bu arkadaşın karakterini kendi seviyemizde görmüyoruz ve şikayetten bu arkadaşın çıkarılmasını isteriz. :D

Şikayette yumruk attığına dair görsel ilettik, tekme attıkten sonra karakter bu tarz bir görüntü veriyor.
Videonun devamı elimde yok, gerekli kısmı kesip tam video kaydını silmiştim. Attığın ekran görüntüsünde de ne bir animasyon var ne bir yumruk ne de bir tekme. Tyrese yanımda düştüğü için karakterim ufak bir buga giriyor orada düşme animine giriyorum saniyelik. Sen de bu sırada ss alıp yumruk, tekme atıyorsun diye yutturmaya çalışıyorsun. Şimdi beni şikayetten çıkarıp Elena'yı eklersen sevinirim.

#19 - 30.12.2025 13:55
Emote atıldığı zaman bıçağın görünmediğine dair kanıt gönder. Brawl rolünde zaten bıçakla değil, yumruk ile vuruyor.
Kendi kendini ele verdin zaten. Elinde bıçak olsa yumruk ile değil bıçak ile vururdu değil mi? Eğer emote atıldığı vakitte elinde bıçak olduğunu iddia ediyorsanız bunu destekleyecek bir kanıt gönderin. Ben buraya emote atıldığı vakitte bıçak olmadığını destekleyen bir kanıt göndereceğim, chatte özel konuşmaların olduğu 2-3 mesajı kapattım, rolle de ilgisi bulunmuyor zaten. Bernard'ın eline bakarsanız bomboş, bıçak falan yok.