Konu: Yanıtlarla En iyi Anadolu Tribününü Seçiyoruz  (Okunma sayısı 332 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HEA

*
v3 Oyuncusu
#0 - 31.10.2025 12:36

Dostlar konu basit. En sağlam anadolu tribününü seçiyoruz, 3 büyükler zaten bu değerlendirmede sayılmayacak bunun dışında Eskişehir, Trabzon ve bursa zaten kaliteli tribünler oldukları için değerlendirmemiz dışındadır. Eskişehir, Bursa ve Trabzonu 4. büyük varsayıp listenin zirvesi kabul ediyoruz, Değerlendirirken kısa ve öz yanıtlardan kaçınıp neden en iyi tribün sorusuna cevap verecek şekilde açıklamalı yazmaya özen gösterelim. Gerekirse "küfürsüz" olacak şekilde tribünlerden örnek videolar bırakalım, mümkün mertebe tarafsız ve eleştirel yaklaşılması yönünde bir görüş savunuyorum şahsen, o yüzden Bursa, Eskişehir ve Trabzon dışındakileri yapıyoruz , Bu taraftarlar zaten kendini kanıtladıkları için diğer kuluplerin pek şansı kalmıyor. Lütfen tahrik edici yorumlardan kaçınalım ve mümkün mertebe tarafsız yorum yapıp birbirimizle atışmayalım. İyi Forumlar bütün taraftarlara başarılar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

HEA

*
v3 Oyuncusu
#1 - 31.10.2025 12:49
Taraftarları değerlendirmeyi başlatıyorum: Kocaeli Tribünü Hodrimeydan bence Sakarya Tatangalarla birlikte en sağlam taraftar guruplarından biri. Bu yorumu tarafsız yapıyorum çünkü ben esasında ne Hodrimeydan nede tatangaların tarafını tutan biriyim. Buna rağmen en iyi tribün değerlendirmesine gönül rahatlığı ile alabilirim. Ankaragücü aslında bu değerlendirmeye girebilir fakat şu sıralar kötü durumdalar. Adana kulüpleri de kötü durumda şu anda. Bir an önce toparlanmaları lazım. En iyi ilçe takımlarından biri şuan halihazırda gebzespor, 20 bin kişi stad dolduran bir taraftara sahip, bazıları eskişehir özentisi tribün deseler de bu ülkede 3 büyük denilen tribünler bile eskişehirden beste aldıklarına göre bence normal bu. Eskişehir dediğimiz gibi bu işin üstadlarından. Gebze ayrıca Kocaelispor ile aynı il sınırında olup onlara düşman bir kulüptür.  İnegöl de en iyi ilçe tribünleri diyince aklıma gelen tribünlerden

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

HEA

*
v3 Oyuncusu
#2 - 31.10.2025 12:54
VEFA YANITI: Prime Karabüksporun taraftarını unutmayalım, şuan durumları vahim, Siyasiler Eflanisporu destekliyor ve şehrin takımını yanlızlığa sürüyorlar. Eskiden Karabükspor olan kulüp şimdilerde adını Karabük İdmanyurdu olarak değişmiş durumda. Bence lua luaların ve emenikelerin zamanında efsane olan karabükspor şuan tarih raflarında yerini aldı. Ama Genede bu değerlendirmeye sokamasam da bir vefa abidesi olarak bu konunun altına atmayı düşündüm.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

HEA

*
v3 Oyuncusu
#3 - 31.10.2025 13:20
Samsunsporun da şu sıra başarısını göz önünde bulundurursak fena da olmayan bir tribünü var, iyi ilerliyorlar tribün olarak bence karadeniz tribünlerinin en iyisini seçsek ilk 3 e girecek bir tribün.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

HEA

*
v3 Oyuncusu
#4 - 31.10.2025 17:09
Anadolu'nun en hayırsever tribünu diyince aklima Antalyasporun 99 depreminde Kocaeliye yardimi geliyor, depremden doğan kardeşlik bu iki tribünü daha da yüceltiyor, sağlamlığı tezahürati verdigi korkuyu bir kenara bırakırsak bence anadolunun en vicdanli taraftarlari Antalyasporda. O zamandan beri Kocaeli Antalya dostluğu sürüyor, dediğim gibi ne Hodrimeydan tutarim nede Antalya ama harbi iki tribünde adam gibi adamdir
i=s1KV6knbDAajHZiC
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 02.11.2025 13:52

Memleketimin takımı olduğu için söylemiyorum, bu övünülecek bir şey değil; Samsunspor taraftar gruplarının liderleri Bafra bağlantılı insanlardır. Trabzon ile bu kadar çekişmeli olmamızın nedenlerinden biri de budur. Sosyolojik sebeplerden ötürü, tribünleri oluşturan kitle ağırlıklı olarak semt çocuklarıdır. Bu yüzden yaşanan kavgalarda, eylemlerde genelde baskın çıkarlar. Tabiri caizse, halkın takımıyız.

Tribünün geri kalanını ise aileler oluşturur — ama o aile babalarının çoğu da eski tribüncüdür. Samsun’da dört büyük takımı tutan birini kolay kolay göremezsiniz; sosyete bile Samsunspor milliyetçiliği yapar.

Trabzon’la çekişmemizin nedeni sadece Şahin–Saral mevzusu değildir. Zaten 90’lardan bu yana iki taraf da kendini bölgenin abisi olarak görür. Trabzon, Karadeniz milliyetçiliğinin ekmeğini yer; Samsun ise “biz de varız ha” diyerek o ekmeği elinden alır. Aynı sorun Trabzon–Rize arasında da vardır.
Kısacası mesele, Trabzon’un gereksiz egosudur.
Trabzonlular, Samsun’u “köy” olarak görür ama aç kaldıklarında soluğu yine Samsun’da alırlar.

Buraya gelip “Samsun’da şu formayı giydim, kimse bir şey demedi” diyen varsa, ağır bozarım. Arkadaşlar, Atatürk kurtuluş mücadelesini Samsun’dan başlattı. Bu şehrin insanı hoşgörülüdür, misafir severdir. Biz medeni insanlarız. Ama Cumhuriyet Meydanı’nda ya da Çiftlik Caddesi’nde “Babanız şu takım!” diye bağırırsanız, elbet bir el öptüren çıkar. (Genelde farklı forma giyenlerin yanında ailesi veya kız arkadaşı oluyor; öyle bir durumda elbette kimse bir şey demez.)

20 Ocak faciası olmasaydı, bugün Trabzon’un ya da Bursa’nın yerinde Samsunspor olurdu.

Koreografi konusunda da dünyaya adımızı duyurmuş bir taraftar kitlesiyiz. Henüz PTT 1. Lig’de mücadele ederken bile koreografilerimiz konuşuluyordu:
“King of the North”, “20 Ocak” ve daha niceleri…

Tribün konusunda ise 90 dakika susmayan bir kitleyiz.
Deplasmana gelen olursa — Trabzon hariç — ağırlamaktan şeref duyarım.

(Burası her yer değil, şehr-i Samsun)

i=eqqLlMalQXScEsM-

i=KkMtxD1RyouG2S11

i=1S75Fy5CL_pzkLbw

i=g7Jagu9iZoGkyFFP

i=7BZNhcT7iUFBym3k

i=_2BDtPMDP6E-2V0K

i=cN_UqTsQGk4AaCVz

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 03.11.2025 06:20
allah kitap Karabükspor
ne kadar siyasi çıkar ilişkileri kulübü görmezden gelse de biz desteklemeye devam
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

HEA

*
v3 Oyuncusu
#7 - 03.11.2025 19:26

Memleketimin takımı olduğu için söylemiyorum, bu övünülecek bir şey değil; Samsunspor taraftar gruplarının liderleri Bafra bağlantılı insanlardır. Trabzon ile bu kadar çekişmeli olmamızın nedenlerinden biri de budur. Sosyolojik sebeplerden ötürü, tribünleri oluşturan kitle ağırlıklı olarak semt çocuklarıdır. Bu yüzden yaşanan kavgalarda, eylemlerde genelde baskın çıkarlar. Tabiri caizse, halkın takımıyız.

Tribünün geri kalanını ise aileler oluşturur — ama o aile babalarının çoğu da eski tribüncüdür. Samsun’da dört büyük takımı tutan birini kolay kolay göremezsiniz; sosyete bile Samsunspor milliyetçiliği yapar.

Trabzon’la çekişmemizin nedeni sadece Şahin–Saral mevzusu değildir. Zaten 90’lardan bu yana iki taraf da kendini bölgenin abisi olarak görür. Trabzon, Karadeniz milliyetçiliğinin ekmeğini yer; Samsun ise “biz de varız ha” diyerek o ekmeği elinden alır. Aynı sorun Trabzon–Rize arasında da vardır.
Kısacası mesele, Trabzon’un gereksiz egosudur.
Trabzonlular, Samsun’u “köy” olarak görür ama aç kaldıklarında soluğu yine Samsun’da alırlar.

Buraya gelip “Samsun’da şu formayı giydim, kimse bir şey demedi” diyen varsa, ağır bozarım. Arkadaşlar, Atatürk kurtuluş mücadelesini Samsun’dan başlattı. Bu şehrin insanı hoşgörülüdür, misafir severdir. Biz medeni insanlarız. Ama Cumhuriyet Meydanı’nda ya da Çiftlik Caddesi’nde “Babanız şu takım!” diye bağırırsanız, elbet bir el öptüren çıkar. (Genelde farklı forma giyenlerin yanında ailesi veya kız arkadaşı oluyor; öyle bir durumda elbette kimse bir şey demez.)

20 Ocak faciası olmasaydı, bugün Trabzon’un ya da Bursa’nın yerinde Samsunspor olurdu.

Koreografi konusunda da dünyaya adımızı duyurmuş bir taraftar kitlesiyiz. Henüz PTT 1. Lig’de mücadele ederken bile koreografilerimiz konuşuluyordu:
“King of the North”, “20 Ocak” ve daha niceleri…

Tribün konusunda ise 90 dakika susmayan bir kitleyiz.
Deplasmana gelen olursa — Trabzon hariç — ağırlamaktan şeref duyarım.

(Burası her yer değil, şehr-i Samsun)

i=eqqLlMalQXScEsM-

i=KkMtxD1RyouG2S11

i=1S75Fy5CL_pzkLbw

i=g7Jagu9iZoGkyFFP

i=7BZNhcT7iUFBym3k

i=_2BDtPMDP6E-2V0K

i=cN_UqTsQGk4AaCVz

Samsun taraftarı cidden tebrik edilesi bir guruptur. Zamanında aramızda baya olaylar oldu, ben Bolusporun yeni kurulan Eskialem Taraftar gurubuna mensubum, yarenlerden kalma bir nefret var bizde samsuna karşı kırılması gerektiğini düşünüyorum, başkan savaş abak zamanında samsun başkanıyla küfürleşemeler oldu yönetim bazında şimdi ise onu kırmanın vakti bence geldi. Renklerimiz aynı nisbeten coğrafyamız aynı peki bu küslük neden?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

HEA

*
v3 Oyuncusu
#8 - 03.11.2025 19:28
allah kitap Karabükspor
ne kadar siyasi çıkar ilişkileri kulübü görmezden gelse de biz desteklemeye devam

Hocam sizin gibi reislerin sayısı azaldı, memleketini satıyor çoğu. Tebrik ediyorum. Sİyasiler cidden takımı yanlız bıraktı ve aslında şehrin değerleri şehrin değerleri diyen bir curuha bu tip bir efsane takımı salmak yakışmadı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 04.11.2025 03:54
Selamlar, böyle bir konuyu forumda gezinirken görmek bile içimdeki duyguları yaşarttı. Antalyaspor taraftarı olarak yüzlerce deplasman ve iç saha maçı gördüm ve canlı şahit olduğum tribünlerden en sevdiklerimi yazarak konuya birazcıkta olsa bilgi paylaşımı yapayım dedim. Dipnot: Tribünümüze yaptığın övgülerden dolayı teşekkür ederim. @HEA

Sıralamaya başlıyorum o halde, seçimlerim tamamen öznel her görüşe sonsuz saygım var.

1. KARDEŞİMİZ HODRİMEYDAN
Bu yılın başlarında evimizde ağırladığımız kardeşlerimizi her listede en başa koyarım, gerçekten üst seviye bir tribün kültürüne sahipler. 99 depreminden beri tek dost tek kardeş kavramıyla birlikte sarsılmaz bir dostluğa sahibiz. 2015 yılında Samsunspor ile oynadığımız playoff finalinde bile binlerce Kocaelisporlu gelmişti, gönlümüzde bir numara her zaman HODRİMEYDAN.

Hodrimeydan Tribün Videoları:
Spoiler: GösterGizle

Antalyaspor Samsunspor, Kocaeli ile birlikte yaptığımız tribünden bir kesit.

Daha çok video koyardım da, diğer tribünlere devam edelim.

2.sırada benim için Bursaspor Texas taraftar grubu var.

Daha geçen hafta Antalyaspor deplasmanına geldiler 1800 kişi, tribünde oturdum 20 dakika onları izledim. El sanatları olsun atkı şovları olsun gerçekten tribün kültürüne renk katan bir taraftar grubu Texas, canlı canlı şahit oldum buna.

Texas tribün videoları:

Bursa taraftarı Türkiye'deki sayılı taraftar gruplarından biridir. Yaşasın Anadolu.

3.sırada benim için Eskişehirspor taraftarları geliyor, Nefer ve Altes grubuna buradan selamlar.

Tribünlere bando kavramını getirmiş bir taraftar grubudur, akrabamın içerisinde bulunduğu BandoEses grubu gerçekten tribünlere bir dönem aşırı bir şekilde etki etmişti, taraftar ile uyumu müthiş. Türkiye'deki en cefakar taraftar gruplarından biridir. Bölgesel Amatör Ligde 33.247 taraftar rekoruyla BAL liginde bile ne denli bir taraftara sahip olduğunu gösteriyor herkese.

Eskişehirspor tribünleri ve BandoEsEs grubuna ait videolar:

BandoEses, izlemenizi öneririm.

4.sırada ise dostumuz Gecekondu taraftar grubu var.

Gecekondu taraftar grubu benim gözümde tribünlerin büyük abisidir, tüm istanbul takımlarıyla olan kavgalarıyla bilinir. Sağolsunlar bizi Ankara'da çok güzel ağırladılar. Harbi candan harbi samimi insanlardır, tersine denk gelmeyi pek istemem Ankaragücü yazılı bir sallama istemiyorum kafama fırlatılan. Buradan Gecekondu taraftar grubundaki kardeşlerimin hepsine selamlar. Süper denen ligde görüşmek üzere.

Gecekondu videoları:

5.sırada Göztepe'nin Yalı grubu var.

Dost takımlarımızdan biri olan Göztepe'nin Yalı grubunu koymasam gerçekten kötü hissederdim, İsyan Marşı yeter. İzmir'in ağası da paşasıda GözGözdür benim için. Tekrar tekrar aynı cümleleri kurup sıkmayacağım fakat gerçekten tribünde üst seviyeler. İzlemeniz için bir kaç video bırakıyorum, bizi İzmirde güzel karşıladıkları için Göztepeli kardeşlerimin hepsine teşekkür ederim. Nisan'da tekrardan görüşmek dileğiyle.

Bu fotoğrafı koymazsam olmaz.

Yalı grubu tribün videoları:

Listeyi daha fazla uzatmak istemedim, yoksa güzel Anadolumuzda daha sayılacak çok tribün var.
Ek: Gençlerbirliği, Akhisarspor taraftarlarına, Samsunspor Söğütlübahçe Taraftar grubuna burdan bol bol sevgi ve selamlarımı iletiyorum. İyi geceler herkese.
pwnt
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok