Selamlar, böyle bir konuyu forumda gezinirken görmek bile içimdeki duyguları yaşarttı. Antalyaspor taraftarı olarak yüzlerce deplasman ve iç saha maçı gördüm ve canlı şahit olduğum tribünlerden en sevdiklerimi yazarak konuya birazcıkta olsa bilgi paylaşımı yapayım dedim. Dipnot: Tribünümüze yaptığın övgülerden dolayı teşekkür ederim.
@HEA Sıralamaya başlıyorum o halde, seçimlerim tamamen öznel her görüşe sonsuz saygım var.
1. KARDEŞİMİZ HODRİMEYDAN
Bu yılın başlarında evimizde ağırladığımız kardeşlerimizi her listede en başa koyarım, gerçekten üst seviye bir tribün kültürüne sahipler. 99 depreminden beri tek dost tek kardeş kavramıyla birlikte sarsılmaz bir dostluğa sahibiz. 2015 yılında Samsunspor ile oynadığımız playoff finalinde bile binlerce Kocaelisporlu gelmişti, gönlümüzde bir numara her zaman HODRİMEYDAN.

Hodrimeydan Tribün Videoları:
Antalyaspor Samsunspor, Kocaeli ile birlikte yaptığımız tribünden bir kesit.
Daha çok video koyardım da, diğer tribünlere devam edelim.
2.sırada benim için Bursaspor Texas taraftar grubu var.

Daha geçen hafta Antalyaspor deplasmanına geldiler 1800 kişi, tribünde oturdum 20 dakika onları izledim. El sanatları olsun atkı şovları olsun gerçekten tribün kültürüne renk katan bir taraftar grubu Texas, canlı canlı şahit oldum buna.
Texas tribün videoları:
Bursa taraftarı Türkiye'deki sayılı taraftar gruplarından biridir. Yaşasın Anadolu.
3.sırada benim için Eskişehirspor taraftarları geliyor, Nefer ve Altes grubuna buradan selamlar.

Tribünlere bando kavramını getirmiş bir taraftar grubudur, akrabamın içerisinde bulunduğu BandoEses grubu gerçekten tribünlere bir dönem aşırı bir şekilde etki etmişti, taraftar ile uyumu müthiş. Türkiye'deki en cefakar taraftar gruplarından biridir. Bölgesel Amatör Ligde 33.247 taraftar rekoruyla BAL liginde bile ne denli bir taraftara sahip olduğunu gösteriyor herkese.
Eskişehirspor tribünleri ve BandoEsEs grubuna ait videolar:
BandoEses, izlemenizi öneririm.
4.sırada ise dostumuz Gecekondu taraftar grubu var.

Gecekondu taraftar grubu benim gözümde tribünlerin büyük abisidir, tüm istanbul takımlarıyla olan kavgalarıyla bilinir. Sağolsunlar bizi Ankara'da çok güzel ağırladılar. Harbi candan harbi samimi insanlardır, tersine denk gelmeyi pek istemem Ankaragücü yazılı bir sallama istemiyorum kafama fırlatılan. Buradan Gecekondu taraftar grubundaki kardeşlerimin hepsine selamlar. Süper denen ligde görüşmek üzere.
Gecekondu videoları:
5.sırada Göztepe'nin Yalı grubu var.

Dost takımlarımızdan biri olan Göztepe'nin Yalı grubunu koymasam gerçekten kötü hissederdim, İsyan Marşı yeter. İzmir'in ağası da paşasıda GözGözdür benim için. Tekrar tekrar aynı cümleleri kurup sıkmayacağım fakat gerçekten tribünde üst seviyeler. İzlemeniz için bir kaç video bırakıyorum, bizi İzmirde güzel karşıladıkları için Göztepeli kardeşlerimin hepsine teşekkür ederim. Nisan'da tekrardan görüşmek dileğiyle.
Bu fotoğrafı koymazsam olmaz.

Yalı grubu tribün videoları:
Listeyi daha fazla uzatmak istemedim, yoksa güzel Anadolumuzda daha sayılacak çok tribün var.
Ek: Gençlerbirliği, Akhisarspor taraftarlarına, Samsunspor Söğütlübahçe Taraftar grubuna burdan bol bol sevgi ve selamlarımı iletiyorum. İyi geceler herkese.