Bu arada geçen sezon bir düşmanlığın ksımen sona ermesini sağlamamın hikayesini anlatmak istiyorum,
Geçen ligin ikinci yarısında taraftarı olduğum Boluspor, IğdırFK yı ağırladı, o maçtan önceki maçların hepsinde sosyal medyalar racon mesajlarıyla dolardı, herkes atar gider yapardı, yani o maça kadar kanlı bıçaklı düşmandı iki takım, Bizim Emre diye bir arkadaşımla ortak bir spor haber sayfamız olduğundan farklı kulüplerden taraftarlarla muhabbet ederdik, birgün Sarıyerli bir abi ile tanıştık, samimiyet kurduk. Sarıyersporlu abi sayesinde ığdırlı bir abiyle tanıştık. Maçtan 3-4 saat önce Boluda ığdırlı abiyle bir çay ocağında oturup çay içtik, samimiydi sohbet. Futbolu kötüleştirenlerin holiganlar olduğundan bahsettik, bu zamana kadar holiganların düşmanlığına gerek varmıydı diye düşündük,
Sonra deplasman takımının tamamına döner götürdük, bizi aralarına aldılar, güzel sohbet muhabbet ettik, hatta ben "abi bizi kesmezler değilmi" diyince herkes gülüp " aynı şeyi biz sizin için düşünüyorduk pırlanta gibi gençler çıktınız" dediler. aşşağıdaki atkı o günden yadigar. Karşılıklı atkı açışları oldu, ne yazikki bolu tribünün çok fazla tutamadım yenilince bir ton küfür ettiler, yinede ığdırlılar serin ve sakin kaldı. Cidden tebrik ediyorum.

O günün anısına takasladığımız atkı, her ne kadar biz taraflı düşmanlığı tam bitiremesekte yumuşattık biraz