Konu: ESP/Silent şüphesi.  (Okunma sayısı 928 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.10.2025 03:07
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeshua_Ramirez @marque37 , Matias_Fraga @burocan
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Dutchavelli
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Video'da mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir anda karşımıza çıkıp saniyesinde emote atıp sıkmaya başlıyor, bizi nasıl buldu? Görür görmez nasıl direkt emote atabildi? Kafada fazlasıyla soru işareti var. Kendilerinin ESP kullandığını, ve Jeshua karakterinin Silent kullandığını düşünüyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Video'nun detaylıca incelenmesini, kişinin yasaklanmasını talep ediyorum. Esp olmadığı halde nasıl bir anda bizim karşımıza çıkıp, 1 saniye içinde emote atabiliyor. Demek ki önceden görüp direkt emote hazırlanmış. Bu da ESP olduğuna dair şüpheleri arttırıyor. Yani etrafında tur atan araca nasıl durmadan o kadar hit atabiliyor anlamış değilim. Matias_Fraga karakterininde önceden 3. Parti yazılımdan 2 kere ceza aldığını göz önüne bulundurarak karar verilmesini arz ederim.
« Son Düzenleme: 20.10.2025 04:03 MHDYV »

#1 - 18.10.2025 03:26
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeshua_Ramirez @marque37 , Matias_Fraga @burocan

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir anda karşımıza çıkıp saniyesinde emote atıp sıkmaya başlıyor, bizi nasıl buldu? Görür görmez nasıl direkt emote atabildi? Kafada fazlasıyla soru işareti var. Kendilerinin ESP kullandığını, ve Jeshua karakterinin Silent kullandığını düşünüyoruz.

Ek açıklamalar(varsa): Video'nun detaylıca incelenmesini, kişinin yasaklanmasını talep ediyorum. Esp olmadığı halde nasıl bir anda bizim karşımıza çıkıp, 1 saniye içinde emote atabiliyor. Demek ki önceden görüp direkt emote hazırlanmış. Bu da ESP olduğuna dair şüpheleri arttırıyor. Yani etrafında tur atan araca nasıl durmadan o kadar hit atabiliyor anlamış değilim.
Şahitliğimi onaylıyorum, Zaire karakterini alıyorum aradan beş dakika geçmeden bu arkadaşlar bizi görmeden önümüze kırıyorlar sıkmaya başlıyorlar, incelensin

#2 - 18.10.2025 10:25
Hakkımda açılan bu şikayete savunma yapmak isterim ;
Herhangi bir Silent veya ESP söz konusu değil, zaten aktif olarak bulunduğun birlik ile savaş içerisindeyiz. Biz de normal olarak rakibi arıyoruz şehir de, rakip hood dan dönüşte Marina tarafına saptık ve karşımıza çıktınız. Olağanüstü bir durum değil bu. Biz uzun süredir dolaşıyorduk zaten karşımıza çıktınız emote verip ateş açtım. Silent mevzusuna gelecek olursak tekrar olarak Silent veya türevi hile söz konusu değil, sizin aracınız ile bizim aracımız kafa kafaya denk geliyor ve sizin araç çitlere doğru gidiyor, aynı zamanda yavaşlıyor. O esnada bütün şans bende zaten. AK-47, Uzi gibi silahlar ile driveby çıkıldığı zaman mermileri düz gider. Full olarak AK-47 silahı ile tarıyorum, aracınız durduğu zaman çok hit attım aracınızın modeli Banshee üstü açık bir araba olduğu için kolay hit yemeniz kadar normal birşey yok. Yine olağanüstü bir durum değil bu, sonrasında Olga karakteri aracı sürdü bir süre sonra onuda yaralı konuma düşürdüm. Sırf şikayet açmak için şikayet açmamanızı öneririm, belli ki yaralı konuma düşünce biraz içerlemişsiniz. Savunmam bu kadar.

« Son Düzenleme: 18.10.2025 10:56 marque37 »

#3 - 18.10.2025 12:33
Aracına mod kurmuşsun ve gördüğüm kadarıyla lagında var, aracın modeli banshee üstü açık, vurmam bu sebeple daha da kolaylaşıyor. İlk kafa kafaya geldiğimiz zaman zaten önümdesin rahatlıkla vuruyorum orada. Aracı hareket ettirirken sen yaralıya düşüyorsun sonrasında Olga karakterine yöneliyorum onu da yaralı konuma düşürüyorum. Driveby çıkıldığı zaman hangi silah olursa olsun mermiler düz gider deneyebilirsin. Olay bundan ibaret. Videonda gözüken olayı detaylıca anlattım. İnceleyen yetkili de benim söylediklerimin aynısını söyler sana zaten.

#4 - 18.10.2025 15:05
Ayrıca video'nun 11. saniyesine dikkat edilirse daha nickler gözükmeden arkadaşlar direkt üzerimize kırıp emote atıyor, sonuçlanabilir.

Matias_Fraga'nın daha önce 2 kez 3.parti yazılım'dan aldığı ceza'da göz önünde bulundurulsun iyi günler
« Son Düzenleme: 18.10.2025 16:35 Dutchavelli »

#5 - 18.10.2025 15:48
Ayrıca video'nun 11. saniyesine dikkat edilirse daha nickler gözükmeden arkadaşlar direkt üzerimize kırıp emote atıyor, sonuçlanabilir.
Aracı kullanan ben değilim dostum, fakat yaptığım savunma geçerli. Biz uzun süredir dolaşıyorduk ESP lik bir durum yok, ayrıca ben çarpıştıktan sonra emote verip sıkmaya başladım. 100 metre öteden değil. Çarpışır çarpışmaz emote verip sıktım.
« Son Düzenleme: 18.10.2025 15:50 marque37 »

#6 - 18.10.2025 16:40

Matias_Fraga'nın daha önce 2 kez 3.parti yazılım'dan aldığı ceza'da göz önünde bulundurulsun iyi günler
kanki biraz mantıklı düşün 2 kere hile açmış olsaydım banlarlardı izinsiz camhunt kullamından dolayı o jail

#7 - 18.10.2025 16:47

Ek açıklamalar(varsa): Video'nun detaylıca incelenmesini, kişinin yasaklanmasını talep ediyorum. Esp olmadığı halde nasıl bir anda bizim karşımıza çıkıp, 1 saniye içinde emote atabiliyor. Demek ki önceden görüp direkt emote hazırlanmış. Bu da ESP olduğuna dair şüpheleri arttırıyor. Yani etrafında tur atan araca nasıl durmadan o kadar hit atabiliyor anlamış değilim.

Stonewell tarafıyla savaştayız ve hood'unun etrafında dolaşıyoruz, hâli hazırda emotelarımız ve yapacağımız hareketler belli, çünkü karakterlemiz sıkacak birini arıyor ve Burgershot'un orada denk düşüyoruz, herhangi bir hile kullanmıyoruz. Olay tamamen bundan ibaret.
Bulunmayacak bir yerde değilsin, aradığımız lokasyona yakın bir yerdesin

#8 - 18.10.2025 17:13
Sözlü olarak yaptığınız savunmanın bir anlamı yok, savunmanızı destekleyecek video atmadığınız sürece ne deseniz boş. Lag var diyorsun, bende herhangi bir lag yoktu Olga karakterinde vardı, zaten lag ben düştükten sonra giriyor.

#9 - 18.10.2025 17:15

kanki biraz mantıklı düşün 2 kere hile açmış olsaydım banlarlardı izinsiz camhunt kullamından dolayı o jail
İzinsiz CamHunt olduğu zaman direkt öyle yazıyorlar, 3. Parti yazılımın ne demek olduğunu bu platformda aktif şekilde oynayan her kes biliyor. Video ile beraber savunma yapmadığınız sürece daha fazla ileti gelmeyecektir.