Hakkımda açılan bu şikayete savunma yapmak isterim ;
Herhangi bir Silent veya ESP söz konusu değil, zaten aktif olarak bulunduğun birlik ile savaş içerisindeyiz. Biz de normal olarak rakibi arıyoruz şehir de, rakip hood dan dönüşte Marina tarafına saptık ve karşımıza çıktınız. Olağanüstü bir durum değil bu. Biz uzun süredir dolaşıyorduk zaten karşımıza çıktınız emote verip ateş açtım. Silent mevzusuna gelecek olursak tekrar olarak Silent veya türevi hile söz konusu değil, sizin aracınız ile bizim aracımız kafa kafaya denk geliyor ve sizin araç çitlere doğru gidiyor, aynı zamanda yavaşlıyor. O esnada bütün şans bende zaten. AK-47, Uzi gibi silahlar ile driveby çıkıldığı zaman mermileri düz gider. Full olarak AK-47 silahı ile tarıyorum, aracınız durduğu zaman çok hit attım aracınızın modeli Banshee üstü açık bir araba olduğu için kolay hit yemeniz kadar normal birşey yok. Yine olağanüstü bir durum değil bu, sonrasında Olga karakteri aracı sürdü bir süre sonra onuda yaralı konuma düşürdüm. Sırf şikayet açmak için şikayet açmamanızı öneririm, belli ki yaralı konuma düşünce biraz içerlemişsiniz. Savunmam bu kadar.
Savunma yapıyorsun iyi hoş güzel, vurunca video alıp youtube atmayı biliyorsun ama, o videonun tam halini at buraya yetkililerde neyin ne olduğunu görsünler. Lafta istediğim hikayeyi iki dakika içerisinde kafada kurup buraya yazabilirim bende.
Youtube a attığım video seni ne ilgilendirir ki dostum? Senin aslan dostlarin tam ekran mı atıyor videoları?
Olanı konuşuyoruz uzun süredir dolanıyorduk ben kafa kafaya gelince emote verip ateş ettim bunun neyini yediremiyorsun sen? Önümde öylece duruyorsun emote verdim ateş ettim bu ne zaman silent oldu? Yapmayın kanka klavyenizin ömrüne yazık.
Attığın video beni ilgilendirir, madem oraya atıyorsan burayada savunmanı desteklemesl için at, madem bir şeyin yoksa neyden çekiniyorsun? Ben zaten Esp Şüphesi adı altında açmışım şikayeti, eğer dediğin gibi bir şey yoksa videoyu at savunmanı desteklesin şikayet kapansın. Daha fazla ileti gelmeyecektir.
Video henim pov umdan değil dostum dikkatli izleseydin bunu görürdün zaten. Kimseden çekinmem ben merak etme, herşey ortada önümde öylece dururken vurdum seni, mermi atmak ne zaman silent oldu ben anlamadım, senin unutmuş olduğun kısım 100 metre ötemde değilsin hemen dibimdesin o mesafeden o mermiler normal. Herkes savunmasını yaptı sonuçlandırılmasını bekleyelim, gerekmedikçe başka ileti gelmeyecek.