Tarafımca başka bir ileti daha gelmiyecek kendimi açıkladığımı düşünüyorum daha uzatmaya gerek yok. Aktif bir savaştayız malum sizde gate kapatıp içerisinden bize ateş açtığınız gibi bizde rodeo etrafında ki mekanlara yerlere bakıyoruz sürekli geziyoruz aranmamız olduğu için şehirin iç kısmlarına fazla giremiyoruz banshee araç ile Vice mall da dolaştığın bilgisini alıyorum rodeo bölgesinde bashee araç görünce adını görmek için yaklaşıyorum seni görünce direk önüne kırıyorum arkadaşım da ateş ediyor. Yönetimden bu labali kelimeler için özür diliyorum inceleyen admin görecektir yaptığım şeyi anlayacaktır. Arkadaşın benim esp olduğuma dair köklü bir kanıtı varsa atsın iyi forumlar
Vice Mall Banshee dolaştığının haberi geliyormuş… CCTV falan var herhalde sende, sürekli gate kapatıp sıkıyorsunuz çok vurduk kinlenmişin diyorsun, bu savaşta 1 kere düştüm o da bu video gözüken yerde, seni tanımıyorum bile neye kinlenicem çok merak ediyorum açıkcası, tek Banshee kullanan da benim zaten herhalde bana özel yapıldı o araba, vururken video alıp youtube atıyorsunuz sıkıntı yok yapabilirsiniz bunu yapmayın diyecek halim de yok zaten, fakat madem elinde video var tamamını at buraya zaten temizsen şikayet boşa düşer. Ben direkt ESP başlığı altında açmadım zaten şikayeti farkındaysanız, ESP ŞÜPHESİ adı altında açtım. Yazdığın savunmalar iyi güzel hoş, at video kaydınıda temizliğini görelim şikayeti kapayalım uzanmasın.