Konu: Oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 555 defa)

#20 - 10.06.2025 11:26
Şahitliğimi onaylıyorum. Bu arkadaşla yaşadığımız sorunlar dolayısıyla kendisinin rütbesi düşürülmüştü. Kendi sslerde de atmış, ilk öncelikle mahallemizde bize agresif yapıp sorun çıkartmaya çalışan o sürekli s1k1k zenci, kapa çeneni, kiddo vs. tarzı konuşmalarda bulundu. Ki Önüne kırma vs gibi bir rol de gerçekleşmedi. Gerçekleştiğine dair bir kanıt sunmasını istedim. Onlar da agresif yapıp vurmayı tercih etti.  Arkadaş şikayette de yazmış zaten Jefferson'da da troll yapıyordunuz diyor. Bize oradan bir kini var ayak çekmene de gerek yok dostum sizi tanımıyorum vs. diye hepimiz birbirimizi iyi tanıyoruz etiketlenen şahitlerde çocuk yok.
Kin tutacağım son kişi sizsiniz kardeşim, o troll olaylarında beni fazlasıyla eğlendirmiştiniz size bu yüzden kin tutacak değilim.

#21 - 10.06.2025 19:30
Savunmamı ileteyim Jaydee karakterinden bana sms geliyor bende daha sonra altta bulunan sslerden bakarsanız Neredesiniz diye soruyorum Seville tarafından konum gelince bende direkt o tarafa doğru gidiyorum, daha sonra Matthew karakteriyle orada rol çevirirken bir anda küfürler edildi ve daha sonra Jaydee karakteri birlik içerisinde İllegal konumda söz sahibi bir rol oynadığı için silahına davranıp sıkmaya başladı bende o esnada silahımı çekip ateşledim IC gelişen bir olay bunda şikayetlik bir durum yok @Hammerlein sonuçlanabilir savunmam bu kadar
Spoiler: GösterGizle

#22 - 11.06.2025 11:54
Şikayet incelemede.

#23 - 13.06.2025 01:57
Şikayet incelendi.

Jaydee_Pearson adlı karakter DM + Maske kural İhlali sebebiyle cezalandırılacak.

Dylan_Hawkins için ise savunma geçerli fakat o da Maske Kural İhlalinden ceza alacak.