Konu: Oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 556 defa)

#0 - 09.06.2025 20:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @goktugg Jaydee Pearson, Maskeli_41036

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Wilfired Carter, Trent Peppenolli, Carlito Silva

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda bulunmakta.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokakta kendi aramızda rol yaparken durduk yere sorun çıkardılar ve gereksiz agresif yaptılar, daha sonra ateş açtılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ederim.

#1 - 09.06.2025 20:42
Şaitliğimi onaylıyorum.

#2 - 09.06.2025 20:44
Merhaba, iyi forumlar. Kısa bir açıklama yapıp bırakacağım, öncelikle bu rolün öncesi var kardeşim. Wilfred Carter karakteri non-rp araç sürüyor ve bana birkaç kez çarpıyor ardından sebebini sorduğumda aşağılayıcı bir üslupla konuşuyor ve kahkaha atıyor. Hoodunuzu daha önceden gördüğüm için bu olaydan sonra hoodunuza geliyoruz ve olayı kapatmaya çalışıyoruz fakat orada da aynı üslupla rollediğiniz için bizden böyle bir tepki alıyorsunuz. Burada dmlik bir durum göremiyorum. Savunmam bu kadar, yetkili inceleyebilir. İyi roller.

#3 - 09.06.2025 20:47
Arkadaşların üsluplarıyla ilgili kanıtlarım aşağıda;

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

#4 - 09.06.2025 20:49
Şahitliğimi onaylıyorum. Ortada hiç bir şey yokken hoodumuzu bulup kavga çıkarmaya, özür diletmeye çalıştılar. Bu arkadaşların kesinlikle silahlarının alınması gerek sözlü tartışmada böyle sıkamazlar. Ortada hiç bir kaza yok arkadaşlarımla geziyorduk, bunlar troll için sadece gelip bizi vurdular. Video kayıtları varsa bekleriz, Arkadaşlar belliki occ kini yüzünden yaptılar sürekli buraya arkadaşlarının gelmesinden belli.

#5 - 09.06.2025 20:51
Elimizde tam olan 12 dakikalık bir videomuz daha var, tamamen trol amaçlı gelip sıktılar ağır bir ceza almaları gerekiyor. Attığı sslerde görüldüğü gibi aynı sayıdayız fear rp yapmamı gerektirecek bir durum yok.3 kişi bizi vurdular.

#6 - 09.06.2025 20:51
Ooc kin ve troll mü? İlk olarak sizi tanımıyorum ne gibi bir amaçla ooc kin tutayım? Paranoyak olmaya gerek yok. Bir diğeriyse troll gibi bir derdimizde yok, orada gayet güzel bir şekilde rolledik.

#7 - 09.06.2025 20:53
Ooc kin ve troll mü? İlk olarak sizi tanımıyorum ne gibi bir amaçla ooc kin tutayım? Paranoyak olmaya gerek yok. Bir diğeriyse troll gibi bir derdimizde yok, orada gayet güzel bir şekilde rolledik.

Sen inanıyormusun buna ne için yaptığınızı biliyoruz, amacınız sadece trollemek kavga çıkarttmak bizi ck etmek

#8 - 09.06.2025 20:55
Bize troll suçlaması atıyorsunuz fakat biraz geçmişe gidersek Jeffersonda açtığınız bir birlik vardı orada gayette iyi troll yapıyordunuz, şikayetler hala duruyor.

#9 - 09.06.2025 20:55

Sen inanıyormusun buna ne için yaptığınızı biliyoruz, amacınız sadece trollemek kavga çıkarttmak bizi ck etmek

Dostum ne için kafada kurmaya devam ediyorsun? CK ne alaka?