Konu: Oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 557 defa)

#10 - 09.06.2025 20:56
Bize troll suçlaması atıyorsunuz fakat biraz geçmişe gidersek Jeffersonda açtığınız bir birlik vardı orada gayette iyi troll yapıyordunuz, şikayetler hala duruyor.
Senin kinin ordan geliyor zaten dostum biz onların hepsinden jail cezamızı aldık, sizin amacınız daha birlik açılmadan bize zarar vermek tamamen occ kin böyle bir rol yok.

#11 - 09.06.2025 20:58
İnan bana arkadaşlarımla beraber rollemekten başka bir amacım yok...

#12 - 09.06.2025 21:01
Daha fazla da boş ileti atmaya gerek yok, bir yetkili inceleyebilir.

#13 - 09.06.2025 21:02
İnan bana arkadaşlarımla beraber rollemekten başka bir amacım yok...

Rolleyecek bizimi buldun 300 kişilik serverde, sizin amacınız belli kendi attığın sslerde bile gözüküyor, bizim mahallemize hiç bir zaman gelip görmedin sadece bir kaç arkadaşın geldi. Böyle saçma bir olaydan kimse birine sıkmaz. Zaten niyetiniz belliydi hepiniz silahlarla gelmişsiniz sıkmaya, biz alltan aldıkça ben kimim biliyormusun, masa sizi adam yerine koymaz, dalga mı geçiyon dostum. Size bilerek eski karakterin cksını verdim sanada yazdım discorddan hakkınızı helal edin diye, saçma sapan olaylara gerek varmı Earlın hesabını bulsam onada yazacaktım, şu yaptığınız hareket çok belli zaten eski karakterin olayına yapıyorsun

#14 - 09.06.2025 21:06
Sen belli ki kafada kurmaya devam edeceksin, bunun için sana tavsiyem dışarı çıkıp nefes alman. Dışarıda da bir hayat var, bunu unutma lütfen. Daha fazla boş ileti atma yeterince doldu şikayet.

#15 - 09.06.2025 21:17
Dostum oynama saatinden belli kimin hayatıın olmadığı

#16 - 09.06.2025 22:32
Dostum oynama saatinden belli kimin hayatıın olmadığı
Benim ooc hayatımı sunucuda geçirdiğim zamana göre mi anlıyorsun?

#17 - 10.06.2025 10:06
Şahitliğimi onaylıyorum. Bu arkadaşla yaşadığımız sorunlar dolayısıyla kendisinin rütbesi düşürülmüştü. Kendi sslerde de atmış, ilk öncelikle mahallemizde bize agresif yapıp sorun çıkartmaya çalışan o sürekli s1k1k zenci, kapa çeneni, kiddo vs. tarzı konuşmalarda bulundu. Ki Önüne kırma vs gibi bir rol de gerçekleşmedi. Gerçekleştiğine dair bir kanıt sunmasını istedim. Onlar da agresif yapıp vurmayı tercih etti.  Arkadaş şikayette de yazmış zaten Jefferson'da da troll yapıyordunuz diyor. Bize oradan bir kini var ayak çekmene de gerek yok dostum sizi tanımıyorum vs. diye hepimiz birbirimizi iyi tanıyoruz etiketlenen şahitlerde çocuk yok.

#18 - 10.06.2025 10:48
@Claw Savunmanızı kısa süre içerisinde yapın.

#19 - 10.06.2025 10:49
Akşam saatlerinde savunmayı yapacağım