Sayın yetkili,
Hakkımda yapılan şikayetle ilgili olarak aşağıdaki savunmayı bilgilerinize sunarım:
Öncelikle belirtmek isterim ki, E/S Bunnies Shaw Boys 13 bölgesine gidip uyuşturucu satmaya çalıştığım doğrudur. Bu eylem, karakterimin (Yakuza üyesi olarak) rol bütünlüğü kapsamında gerçekleştirilmiş olup, herhangi bir provoke etme veya çatışma başlatma amacı taşımamıştır.
Ancak şikayette yer alan diğer iddiaların tamamı asılsızdır:
1. Fear RP İddiası:
Saldırı sırasında karakterim, rol gereği fiziksel bir tehdit karşısında aktif direnç göstermemiştir. Alaycı sözler olarak nitelendirilen ifadeler, silah doğrultulması gibi bir hayati tehdit anında değil, olaydan önce kullanılmıştır. Bu nedenle Fear RP kuralının ihlal edildiği iddiası geçersizdir.
Ayrıca ben onaylı birlik R14 üyesiyim ve R+15'den gelen bir emir ile uyuşturucu satma rolü yapıyorum.
2. RK (Revenge Kill) İddiası:
Olaydan yaklaşık üç saat sonra bölgede yaşanan çatışma sırasında tarafınıza saldıran kişi ben değilimdir. O çatışmayı başlatan kişi, başka bir Yakuza üyesi olan Renzo adlı karakterdir. Benim olayla doğrudan hiçbir silahlı eylemim veya saldırı niyetim olmamıştır. Dolayısıyla RK ihlali yapmam söz konusu değildir.
3. Mix Kullanımı İddiası:
Leo karakterinin olay yerine gelişi tamamen IC yollarla gerçekleşmiştir. Olay hakkında OOC (Discord, mesajlaşma vs.) üzerinden bilgi aktarımı yapılmamış, mix kuralı ihlal edilmemiştir. Gerekirse log kayıtlarının incelenmesini talep ediyorum.
Sonuç olarak, yalnızca uyuşturucu satışı denemesi doğrudur ve bu da RP'nin bir parçasıdır. Diğer tüm iddialar gerçekle örtüşmemektedir. Hakkımdaki suçlamaların yeniden değerlendirilmesini rica ederim.
Saygılarımla,