Savunmaya başlamadan önce, internet ortamında olduğumuzu hatırlatmak ister ve "kanka, kardeşim, yav, gülücük emojileri" gibi ifadelerle insanları kışkırttığımızı zannetmemize gerek yok diye düşünüyorum, oyun oynuyoruz, eğleniyoruz. Kimsenin kimseyle bir samimiyeti yok.Herkese selamlar açılan şikayete savunmam şu şekilde olacak; Açılan şikayette şahsım adına
Retarted RP, Deathmatching altında şikayette bulunmuş karşı taraf. Olayı şu şekilde özetlemek gerekirse, karşı tarafın dediği gibi ortada bir uyuşturucu teklifi rolü dönmüş ve ortalıkta kesinlikle rahatsız edici bir rol olmamış ve bunun sonucunda
onaylı bir birliğin R14 bir kaç zenci (Zenci diyorum yanlış anlama ooc de zenci değilsin ırkçlılık değil) karakter tarafından dövülmüş sonrasında bu olan olaylar Renzo karakterine yani benim karakterime anlatılmış. İlerleyen vakitte benim karakterim karşı tarafın bölgesine gidiyor ve neden diye sorduğunda "benim mahallemde uyuşturucu sattığı için dövdük, sorun nedir?" cevabı alınıyor. Oysaki ortada herhangi bir satış değil, teklif gerçekleştirilmiş. Benim karakterim ise kardeşinin dayak yemesine karşın, karşı tarafa küfür ediyor ve ilerleyen saatlerde karakterim sokaktaki kişilere sıkıyor, özetle ortada herhangi bir
Retarted RP, Deathmatching kapsamında değerlendirilecek bir durum bulunmuyor benim tarafımca.
Bir diğer konu ise kanıt olarak sunduğunuz ss'leri dikkatlice incelerseniz görüldüğü üzere
sizlerin iki adet kural ihlali oluyor bunlardan biri MİX bir diğeri ise
3.Parti Yazılım(Camhunt) olacak, evet camhuntun kanıtı yok diyebilirsin ama attığın pmde görüldüğü üzere kendin bunu dile getirmişsin, gerçekten üzücü bir durum.
MİX konusuna gelirsek, yine attığınız ss'te PM bölümüne bakıldığında bariz olarak mix yapıldığı belli oluyor. Atılan kanıtlara bakıldığında
Matias Fraga camhunt kullandığı dile getirmiş ayrıca
Jose Villacres ile PM'den mix yapmış.Ek not;
@mare şikayetle alakasız olmasına rağmen bir şeyler yazmış, geçmiş şikayet savunmalarına bakıldığında; sürekli olarak
onaylı birlik onaylı birlik diyerek farklı oyunculara karşı savunma yaptığını görebiliyoruz bu durumda bu şikayete herhangi bir şey yazmasına gerek kalmadığını düşünüyorum.
KARŞI TARAFIN YAPTIĞI İHLALLERİN KANITLARIKendim yaptığım rol hakkında herhangi bir ss yok karşı taraf iletmiş zaten, teşekkürler iyi akşamlar herkese.