Konu: Çoklu kural ihlali  (Okunma sayısı 810 defa)

#0 - 19.05.2025 17:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ryota_Shino @Emirmann Renzo_Kurogami @D E A G L E

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  E/S Bunnies Shaw Boys 13 üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19/05/2025 19,35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear RP, Retarted RP, Deathmatching, RK, MİX

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  E/S Bunnies Shaw Boys 13 hood bölgesinde birlik üyelerine uyuşturucu satmaya çalıştı, kendisine agresif rolden kaçınıp sessizce kovdum, karşıda ki karakter alaylı tavır ile Fear RP kuralını hiçe sayarak  E/S Bunnies Shaw Boys 13 üyeleri tarafından dövüldü. Dövüldüğü saat 19,40
tekrar silah ile gelip hood bölgesini basmaya geldiği saat 22.40 RK kural ihlali. Dayak yiyip, yere düştükten sonra kalkıp tekrar arabasına binip hood bölgesinde sayıca üstün olmamıza rağmen "Bu burada bitmedi tekrar görüşeceğiz." "Bunun karşılığı olacak" gibi cümleler kuruldu. + olarak Leo karakteri sonradan geliyor ve MİX ile haberi oluyor o anda arkadaşının yanına geliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

« Son Düzenleme: 01.06.2025 23:09 burocan »

#1 - 19.05.2025 17:06

#2 - 19.05.2025 17:11
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 19.05.2025 17:40
şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 19.05.2025 17:41
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 19.05.2025 17:59
@burocan Youtube videosunun ismini düzeltmeni öneriyorum. https://prnt.sc/ujdRXlkuHOSQ
Savunmayı en yakın zamanda yapacağız.

#6 - 19.05.2025 18:06
yav sen ne diyon kanka savunmanı yap onun için de şikayet açarsın, ne uzattın. yapılan rolün arkasında mısın bir mod olarak? bence öylesin. sıkanlarda sen de varsın çünkü :D sonra biz vurunca dmci oluyoruz. @Apollon ilgilensin

#7 - 19.05.2025 18:08
@burocan

Sorun yok, en yakın zamanda savunmayı ileteceğiz.

Buna hitaben yazmıştım ama iletiyi silmişsin, iletmek istedim.
ee kanka

#8 - 19.05.2025 18:48
Sayın yetkili,

Hakkımda yapılan şikayetle ilgili olarak aşağıdaki savunmayı bilgilerinize sunarım:

Öncelikle belirtmek isterim ki, E/S Bunnies Shaw Boys 13 bölgesine gidip uyuşturucu satmaya çalıştığım doğrudur. Bu eylem, karakterimin (Yakuza üyesi olarak) rol bütünlüğü kapsamında gerçekleştirilmiş olup, herhangi bir provoke etme veya çatışma başlatma amacı taşımamıştır.

Ancak şikayette yer alan diğer iddiaların tamamı asılsızdır:

1. Fear RP İddiası:
Saldırı sırasında karakterim, rol gereği fiziksel bir tehdit karşısında aktif direnç göstermemiştir. Alaycı sözler olarak nitelendirilen ifadeler, silah doğrultulması gibi bir hayati tehdit anında değil, olaydan önce kullanılmıştır. Bu nedenle Fear RP kuralının ihlal edildiği iddiası geçersizdir.
Ayrıca ben onaylı birlik R14 üyesiyim ve R+15'den gelen bir emir ile uyuşturucu satma rolü yapıyorum.

2. RK (Revenge Kill) İddiası:
Olaydan yaklaşık üç saat sonra bölgede yaşanan çatışma sırasında tarafınıza saldıran kişi ben değilimdir. O çatışmayı başlatan kişi, başka bir Yakuza üyesi olan Renzo adlı karakterdir. Benim olayla doğrudan hiçbir silahlı eylemim veya saldırı niyetim olmamıştır. Dolayısıyla RK ihlali yapmam söz konusu değildir.

3. Mix Kullanımı İddiası:
Leo karakterinin olay yerine gelişi tamamen IC yollarla gerçekleşmiştir. Olay hakkında OOC (Discord, mesajlaşma vs.) üzerinden bilgi aktarımı yapılmamış, mix kuralı ihlal edilmemiştir. Gerekirse log kayıtlarının incelenmesini talep ediyorum.

Sonuç olarak, yalnızca uyuşturucu satışı denemesi doğrudur ve bu da RP'nin bir parçasıdır. Diğer tüm iddialar gerçekle örtüşmemektedir. Hakkımdaki suçlamaların yeniden değerlendirilmesini rica ederim.

Saygılarımla,

#9 - 19.05.2025 18:58
Sayın yetkili,

Hakkımda yapılan şikayetle ilgili olarak aşağıdaki savunmayı bilgilerinize sunarım:

Öncelikle belirtmek isterim ki, E/S Bunnies Shaw Boys 13 bölgesine gidip uyuşturucu satmaya çalıştığım doğrudur. Bu eylem, karakterimin (Yakuza üyesi olarak) rol bütünlüğü kapsamında gerçekleştirilmiş olup, herhangi bir provoke etme veya çatışma başlatma amacı taşımamıştır.

Ancak şikayette yer alan diğer iddiaların tamamı asılsızdır:

1. Fear RP İddiası:
Saldırı sırasında karakterim, rol gereği fiziksel bir tehdit karşısında aktif direnç göstermemiştir. Alaycı sözler olarak nitelendirilen ifadeler, silah doğrultulması gibi bir hayati tehdit anında değil, olaydan önce kullanılmıştır. Bu nedenle Fear RP kuralının ihlal edildiği iddiası geçersizdir.
Ayrıca ben onaylı birlik R14 üyesiyim ve R+15'den gelen bir emir ile uyuşturucu satma rolü yapıyorum.

2. RK (Revenge Kill) İddiası:
Olaydan yaklaşık üç saat sonra bölgede yaşanan çatışma sırasında tarafınıza saldıran kişi ben değilimdir. O çatışmayı başlatan kişi, başka bir Yakuza üyesi olan Renzo adlı karakterdir. Benim olayla doğrudan hiçbir silahlı eylemim veya saldırı niyetim olmamıştır. Dolayısıyla RK ihlali yapmam söz konusu değildir.

3. Mix Kullanımı İddiası:
Leo karakterinin olay yerine gelişi tamamen IC yollarla gerçekleşmiştir. Olay hakkında OOC (Discord, mesajlaşma vs.) üzerinden bilgi aktarımı yapılmamış, mix kuralı ihlal edilmemiştir. Gerekirse log kayıtlarının incelenmesini talep ediyorum.

Sonuç olarak, yalnızca uyuşturucu satışı denemesi doğrudur ve bu da RP'nin bir parçasıdır. Diğer tüm iddialar gerçekle örtüşmemektedir. Hakkımdaki suçlamaların yeniden değerlendirilmesini rica ederim.

Saygılarımla,

kardeşim yönetimi kandırmaya çalışma ne demek silah ile alakan yok

benim bölgeme gelen sultanın içinde silahla geliyon kelime oyununa gerek yok.
senin karakterin tanrı değil dayak yiyip ayağa kalkınca bu burada bitmicek diyemez seni orada ck ederler real de kaptın mı olayı?
leo karakterinin orada şans eseri olup yanımıza yaklaşmadan direk aracı karşı kaldırıma çekip inmesi ve sorun mu var demesi vay allah vay.
dm+powergaming kardeş, basit. dayak yerken kahkaha atıyorsun, sebepsiz yere bir brawldan silah sıkıyorsun. boşa yazmışsın, iyi roller.