Evet güzel bir şikayet olmuş, ellerinize sağlık normalde bu tür bir şeye cevap verecek kadar seviyesiz değilim ama sadece boş zamanımı değerlendirmek istedim

Öncelikle
@allyredrose isimli arkadaşın kurduğu bahsi geçen oluşumda yaklaşık 1 haftalık rol yapma imkanı bulmuştum, rol kaliteleri vasatın altında diyebilirim.
@allyredrose isimli arkadaş ile ilk rol günümde ufak bir diyalog gerçekleşti, ona daha önce hangi sunucularda rol yaptın benzeri bir soru sordum ve bana verdiği cevap şuydu; "Janti'de rolledik kanka, bide Unicorn falan..." Böyle bir cevap aldım ve oluşuma olan bakış açım tamamen değişti, bahsi geçen arkadaşların çok ufak bir denetleme sonucunda rol kalitesinin yerlerde olduğu fark edilebilir zaten. Her neyse... Bunlardan ziyade benim söylemek istediğim yapılan rol konseptinin araştırılmadan hiçbir yerden kaynak dahi alınmadan yapılması ve yapılan rol konseptini lekeleyecek düzeyde olması.
@allyredrose isimli arkadaş MTA serverlarında sesli rp yapan birine göre fazla konuşuyor ve yanında gezdirdiği Roleplay kavramından yoksun ekibiyle birlikte SA:MP platformuna yayılmış milyon tane virüsten sadece bir tanesidir. Bu tür arkadaşlar SA:MP platformunun çöküşünün ana sebeplerinden biridir, en azından ben böyle yorumluyorum. Ben olmasaydım eğer bahsi geçen oluşumun rol kalitesi kat kat daha yerlere inecekti, ekte birkaç kanıt bırakıyorum.

Benden bu kadar, elveda SA:MP bağımlıları