Konu: Revy -Raphael Buckner / TunahanSahin - Clyde Buckner - İhlaller Zinciri  (Okunma sayısı 560 defa)

#20 - 14.04.2025 22:09
Dostum, para yatırıp yatırmaman ekibimizi ilgilendirmiyor, bu hareketlere girişmeden önce bunu daha iyi düşünebilirdin bence, zamanında ekibimiz içerisindeydin yaşadıklarımıza sen de şahit oldun, şimdi ise bize karşı yapılan şeye dahil oldun. Bu senin seçimindi kimse bunun için seni zorlamadı. Yönetim ekibinin de bunu göz önünde bulundurarak bir yaptırım yapacağına inanıyorum.

#21 - 14.04.2025 22:58
Yetersiz Oyuncu Profilinden banlanmaları için bence yeterince ve fazlasıyla kanıt var.

#22 - 15.04.2025 19:15
Evet güzel bir şikayet olmuş, ellerinize sağlık normalde bu tür bir şeye cevap verecek kadar seviyesiz değilim ama sadece boş zamanımı değerlendirmek istedim :))

Öncelikle @allyredrose isimli arkadaşın kurduğu bahsi geçen oluşumda yaklaşık 1 haftalık rol yapma imkanı bulmuştum, rol kaliteleri vasatın altında diyebilirim.
@allyredrose isimli arkadaş ile ilk rol günümde ufak bir diyalog gerçekleşti, ona daha önce hangi sunucularda rol yaptın benzeri bir soru sordum ve bana verdiği cevap şuydu; "Janti'de rolledik kanka, bide Unicorn falan..." Böyle bir cevap aldım ve oluşuma olan bakış açım tamamen değişti, bahsi geçen arkadaşların çok ufak bir denetleme sonucunda rol kalitesinin yerlerde olduğu fark edilebilir zaten. Her neyse... Bunlardan ziyade benim söylemek istediğim yapılan rol konseptinin araştırılmadan hiçbir yerden kaynak dahi alınmadan yapılması ve yapılan rol konseptini lekeleyecek düzeyde olması. @allyredrose isimli arkadaş MTA serverlarında sesli rp yapan birine göre fazla konuşuyor ve yanında gezdirdiği Roleplay kavramından yoksun ekibiyle birlikte SA:MP platformuna yayılmış milyon tane virüsten sadece bir tanesidir. Bu tür arkadaşlar SA:MP platformunun çöküşünün ana sebeplerinden biridir, en azından ben böyle yorumluyorum. Ben olmasaydım eğer bahsi geçen oluşumun rol kalitesi kat kat daha yerlere inecekti, ekte birkaç kanıt bırakıyorum. :))

Benden bu kadar, elveda SA:MP bağımlıları :))

Spoiler: GösterGizle

#23 - 15.04.2025 19:23
Attığın ss'de dahi saygı çerçevesi içinde konuşmuşum, kimin seviyesi ne kadar gayet açık belli oluyor. Ayrıca "MTA oyuncusu" diye yaftalayarak hakaret ettiğini sanman çok komik, soran olsa yine söylerim çoğu rp serverini mta ve samp dahil denedim ve en son burada rol yapmaya karar verdim. Buna kafayı takmış olmana ve hatta bu kadar ciddi bir şekilde özellikle bu yönden saldırmana sadece gülüyorum. Savunman varsa savunmanı yap burada seviyesiz şekilde ikili diyaloğa girme kardeşim.

#24 - 15.04.2025 20:44
Sonuçlanabilir. @Gerath @Apollon

#25 - 16.04.2025 23:11
Şahısın attığı SS'ler zaten internet üzerinde mevcut. Basit bir Google araması ile bulunabiliyor. Böyle bir şeyler üstünlük sağlamaya çalışıp, aşağılamaya çalışmak gâyet seviyeyi belli ediyor.

#26 - 17.04.2025 00:12
Bizim tarafımızdan şikayete daha fazla mesaj gelmeyecek, kalabalık oluşturulmayacaktır. Yetkililerin incelemesini ve sonuçlamasını bekliyoruz.

#27 - 18.04.2025 00:42
bu revy nie bole ya ::)

#28 - 20.04.2025 16:54
@Geralt ne zaman açıklanacak?

#29 - 26.04.2025 20:43
İncelemede.