Konu: Revy -Raphael Buckner / TunahanSahin - Clyde Buckner - İhlaller Zinciri  (Okunma sayısı 555 defa)

#0 - 13.04.2025 22:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Augustine_Gutenberg, Ernesto_Tenorio, Cornelius_Jermaine, Raphael Buckner @Revy - Clyde Buckner @TunahanSahin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tamamıyla Angel's Legion Ekibi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.02.25 - 18..20 / 13.04.25 - 15.29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Toplu İhlaller Zinciri

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Revy isimli arkadaş bu senenin 2. ayında bizim ekibimize dahil oldu. Ekibimizin 3 kuralı var, bundan ona detaylı bir şekilde uzun uzun bahsettik. Yalan, Uyuşturucu ve Sadakatsizlik yoktu, rollü bir şekilde bunu çiğnedi ve biz de bunu en nihayetinde birlikten attık. Attığımız günden itibaren, açtığı her karakter de bizim özelimizde agresif roller, herhangi bir şekilde diğer insan ve birlikleri bizi kışkırtma çabasına giriyor. Kanıtlar içerisinde de görebileceğiniz gibi, 4 karakterinin 2'sini biz CK'ladık, en azından "Ernesto" karakterinde rol içerisinde çıktı. "Augustine_Gutenberg" karakteri ise tamamen bizim için açılmış bir karakter olduğu gayet orada, arkadaşın profilinden baktığımız da 7 saatlik bir karakter olmasına rağmen, bizim üzerimize oynadığı yerler ve rol içerisindeyken karakterini CK etmesi açıkça bunu belli ediyor. Son zamanlarda ise, ekibimizde bulunan Clyde_Speed adlı karakteri, uyuşturucu kulandığı için kendi izniyle CK'ladık. TunahanSahin kendisine Clyde_Buckner adını aldırdı, Revy isimli arkadaş ise Raphael Buckner ismini aldı. Bu iki arkadaşın, en azından TunahanSahin uzun bir süredir olmasa bile, Revy adlı arkadaşın uzun zamandır bizle uğraştığı ortada. Bu arkadaş hakkında gerekenin yapılmasını arz ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

1. Kanıt: Revy isimli arkadaşla burada, uyuşturucu kullandığı için ona sitem ettiğim bir rol içerisindeyim. Kulübün kuralını çiğnediği için, gözümün önünden kaybolmasını söylüyorum. Arkadaşın bize karşı kin ve siniri, bu rol içerisinde ortaya çıkıyor diye tahmin etmekteyim.
Spoiler: GösterGizle

2. Kanıt: Xign "Lewis_Almgren" isimli arkadaşım, burada ona gözükmemesine rağmen arkadaş onu gördüğünü ve çekilmesi gerektiğini söylüyor. Duvar arkasından onu görmesinin mümkünatının olmadığını, arkadaşımın aldığı SS üzerinden görebilirsiniz.

3. Kanıt: Revy, "Cornelius_Jermaine" isimli arkadaş, daha fazla aramızdaki sorunu devam ettirmek istemediğini rol içerisinde söyleyip, bize davetiye getiriyor.

4. Kanıt: Cornelius_Jermaine isimli karakter ölüyor, devamında ise yeni karakteri "Ernesto_Tenorio" ile rollerimize müdahil oluyor. Bu ss içerisinde, arkadaşım Xign, "Lewis_Almgren" karakteri ile Trucker mesleği yaparken, buga giriyoruz admin bizi Ocean Dock'a ışınlıyor. Yol üzerinde bu arkadaş bizi görüyor, motorundan atlayarak bize laf atıyor. Herhangi bir rol geçmişimiz bulunmuyor. Video da bulunan diğer arkadaşa karşı herhangi bir şikayetimiz yok, sadece "Ernesto_Tenorio" karakterinin agresifliğini göstermek için atıyorum.

5. Kanıt: Fear Rp'ye uymayarak, tek başına bütün birliği kışkırtarak peşine takıyor. Bunun ardından yerden kalkar kalkmaz suya atlıyor, su içerisinde kaçmaya çalışıyor. Kaçmaya çalıştığı sırada ise bayağı hızlı bir şekilde yüzüyor. En sonunda ise oyundan çıkıyor.

6. Kanıt: Tüm ekip, arkasında takip içerisindeyken "ESC BUGU" kullanarak kovalamacadan kurtulmaya çalışıyor. - Daha önce bir şikayet içerisinde kullanıldı, burada kullanılmasının sebebi, arkadaşın bize ne kadar çok takıldığı göstermek.

7. Kanıt: Bu rolde ise, arkadaşlarım onu rol içerisinde kaçırıyor. Role uyum sağlamayarak rol içerisinde bağlantısını kopartıyor. - Daha önce bir şikayet içerisinde kullanıldı, burada kullanılmasının sebebi, arkadaşın bize ne kadar çok takıldığı göstermek.

8. Kanıt: Bu rolde, birlik tanıtımı çektiğimiz zaman arkadaş herhangi bir şekilde anlamsızca bölge çevresinde dolaşıp dikkat çekiyor, üstüne birinci video da duvardan geçerken, ikinci video da atlanılması mümkün olmayan yerden atlıyor.

9. Kanıt: Revy, Augustine_Gutenberg karakteri ile herhangi bir an Clubhouse'a giriyor, motorcu kulübünde bilinildiği üzere Clubhouse her geçenin girebileceği bir yer değil. Arkadaşı alıyoruz, dövüyoruz koşma bugu diyerek role uymuyor. Devamında ise arkadaş herhangi bir şekilde role uyum sağlanmıyor ilerleyen sürecinde ise arkadaş Q atıyor, ardından kendine CK atıyor.

Kendinine Ck attığı Klip.

Profilinde yazan, CK saati. Klip içerisine bakıldığında, saatlerin uyuştuğu gözükebilir.

Kanıt 10: TunahanSahin "Clyde_Buckner" isimli arkadaşın bir önceki karakteri olan "Clyde_Speed" adlı karakterine CK atıyoruz, rolün sonrasında Discord sunucumuz içerisinde hakaret içeren kendisince komik gelen bir video paylaşıyor.

Clyde_Speed'in CK olduğu ss.

Kendisince Komik Görsel

Kanıt 11: Revy "Raphael Buckner" isimli arkadaş ile TunahanSahin "Clyde_Buckner" isimli arkadaş, yeni açtıkları karakterleriyle tekrardan bizim bölgemize gelerek, rollere müdahil olmaya bununla beraber ekibimizle bize salça olmaya çalışıyor.

1-)Bu klip içerisinde, arkadaşlar rol içerisinde yanımıza gelip müdahil olmaya çalışıyorlar. Ekibimize özellikle söyleyerek, onlara karşı agresif bir hareketlerinin olmamasını söylüyoruz.

2-) Bu ss içerisinde ise, bölgemizde olduklarının farklı bir anı. Sadece bir şeyler yapmak, salça olmak adına an kolluyorlar.

3-) Bu ssler içerisinde ise, an kolladıklarını daha net görebiliyoruz. Kişi sayısı az veya bir eksiklik gördüklerinde, harekete geçtiklerini ilettiğim ssler içerisinden görebilirsiniz.

Bölge içinde bekleme

Ekiptekilere saldırma

Kavga çıkartmaya dayalı, agresif sözler.

Kanıt 12: Bu klip içerisinde ise Revy "Raphael_Buckner" isimli arkadaş, yaralı rolüne uyum sağlamıyor, ellerinin bağlı olmasına rağmen, tırmanıp fazlasıyla rahat bir şekilde atlayabiliyor. Klip içerisinde görülen üzerine, bunca yaptıklarına rağmen onlara herhangi bir kin gütmüyoruz, direkt gelip TunahanSahin "Clyde_Buckner" karakterine  saldırı olmuyor. Sadece role uyum sağlamalarını bekliyoruz, önceki zamanlar gibi herhangi bir şekilde uyum sağlanmıyor. Arkadaşlar klip içerisinde gözüktüğü kadarıyla fazlasıyla hızlı koşuyorlar bunun içerisinde herhangi bir şey var mı bilmiyoruz, bunu da ayrıca paylaşmak istedik.

Kanıt 13: Herhangi bir role girmeden, herhangi bir şeye girmeden uzaktan gördüğü Mavi Renk Elegy, Mavi Renk Buffalo araçlarına misilleme yaparak bir anda çarpıyor. Öncesinde rol olmadığını videolar içerisinden görebilirsiniz. Şehir içerisinde Mavi Elegy veya Mavi Buffalo kullanan yalnızca bizler değiliz, yaptıkları misilleme başka arkadaşların rolünü de bozabilirdi.

Kanıt 14: Burada bir önceki şikayetimizde Revy isimli arkadaşın yazıp sildiği şeyi görebilirsiniz, aynı videoyu ise birlik tanıtımımızda rol sslerimizin arasında TunahanSahin isimli arkadaşın paylaştığını görebilirsiniz.

- Revy isimli arkadaşın yazıp sildiği mesaj

- TunahanSahin isimli arkadaşın, oluşum tanıtımımıza attığı link, aynı video.

Ek açıklamalar(varsa): Biz kendi halinde rol yapmak isteyen adamlarız, dostlarımın ve benim sunduğumuz kanıtlar içerisinde veya herhangi bir yerden gelecek sslerde görüldüğü kadarıyla başka bir oyuncuya, başka bir ekibe kolay kolay bulaşacak adamlar değiliz. Buna kefil olacak birden fazla ekibimizde olmayan, rol içerisinde tanıştığımız arkadaşımız var. Bu arkadaşların (Revy - TunahanSahin) yaptığı misillemeden fazlasıyla sıkıldık, kaç aydır bu ikisi ile uğraşmaktan dolayı ne ekip içerisinde bir etkinlik yapabiliyoruz, ne de herhangi bir etkinlik içerisinde baş gösterebiliyoruz.

#1 - 13.04.2025 22:23
Şahitliğimi onaylıyorum, tarih aralığından da anlaşılacağı üzere uzun süredir bizim rol ortamımızı bozuyorlar. Özellikle son zamanlarda bu durum oldukça arttı ve rol hevesimizi kaçırdı. Yapacağımız etkinlikleri yapamaz olduk, gereğinin yapılmasını istiyoruz.

#2 - 13.04.2025 22:25
Şahitliğimi onaylıyorum. heves kırıcı şeyler yaşanıyor, umuyorum ki yönetim ekibi en doğru kararı verecektir.

#3 - 13.04.2025 22:36
Şahitliğimi onaylıyorum, kişiler kaç gündür birliğe musallat oluyorlar. Toplu bir rol, etkinlik, herhangi bir rol yaptırmıyorlar. Tamamen zararlar ve bundan herkes oldukça rahatsız olmakta. Saat fark etmiyor, öğlen 12'de bile mekana uğruyorlar, gece 1'de bile. Artık bıktık, rol zevki bırakmıyorlar.

Ekstra olarak şikayete böyle bir GBI ihlali sunmak istiyorum:
https://streamable.com/1rr0lk

#4 - 13.04.2025 22:48
Şahitliğimi onaylıyorum, kanıtlar orada zaten söylenecek çok söz olmasa da eklemek istediğim şeyler var. @Revy kullanıcısı açtığı her karakter ile sanki 300 kişilik sunucuda bizden başkası yokmuş gibi bizi sabote etmeye çalışıyor. Özellikle son günlerde birliğimizdekilerle sırf bu karakterler gelip trolleyecek diye ne motorla tura çıkıyoruz ne de bar falan açıp sosyal rol yapıyoruz çünkü biliyoruz ki eğer motorla turlasak gelip arabayla rahatsız edecekler ya da bar açsak direkt gelip problem yaratacaklar. Bu sunucuda sadece illegal değil sosyal rp de yapan insanlar olarak sırf bir iki tane troll yüzünden bunu yapamamak büyük rahatsızlık veriyor. Söylemek istediklerim bu kadar, gereğinin yapılmasını arz ediyorum. Herkese iyi roller... 

#5 - 13.04.2025 23:00
Şahitliğimi onaylıyorum, Bu sabah beni Market caddesinde giderken tırla ezdi. Rollerimizi baltalıyor. Yetkililerin titizlikle karar vermesini istiyorum.

#6 - 13.04.2025 23:43
Şahitliğimi onaylıyorum, bu şahıslar bir çok kez rolleri sekteye uğrattılar. Yönetim kurulunun en doğru kararı vereceğinden eminim.

#7 - 14.04.2025 00:34
şahitliğimi onaylıyorum rollerimizi baltalayıp alt üst ediyorlar.

#8 - 14.04.2025 13:11
Banlamayın yeter. :'(

#9 - 14.04.2025 15:09
Arkadaşlarımızın(Raphael Buckner - Clyde Buckner), mekanı uzaktan izleyip an kolladıklarına dair bir kanıt daha.

« Son Düzenleme: 14.04.2025 15:31 Tunarles »