Konu: [17.03.2025 - Jazeel Conners,Axel Fontaine,Jahlil Fuller ve Diğerleri]  (Okunma sayısı 378 defa)

#0 - 17.03.2025 08:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Jazeel Conners @Chibz , Jahlil_Fuller @Memoli , Axel Fontaine @Baghdaderisemezsiniz , Quentin Braxton @sekoo Quashe Gilyard @Alowt

Olaya dahil olan şahit karakter adı: VCPD Çavuşu ve diğer VCPD üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.03.2025 01:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yetersiz Oyuncu Profilleri

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video tam olarak 7 dakika. Video başında polisler geliyor ve polisler geldikten sonra Jazeel Conners ve Axel Fontaine isimli kişilerin aracıma vurduğunu görebilirsiniz. 4 adet ekip arabası ve içi hepsinin dolu. Axel isimli kişi emote vermiş ama Jazeel Conners isimli kişinin ne emote ne başka bir şey vermediği gözümüze çarpıyor. Polisler karşı tarafa normal olarak müdahale ediyor ve tutukluyor. Bu ikili kelepçelenip yere yatırılıyor doğal olarak. Vandalizm'in son doruklarındalar ve tutuklanmamayı bekliyorlar sanırım. Videonun 02:39 saniyesinde Quentin Braxton isimli arkadaş gelip durduk yere arkamızdan bir tane yumruk sallıyor.  Videonun 04:35. saniyesinde Jazeel Conners isimli arkadaş bir anda OOC bir şekilde de değil onun daha üstünü başarıp IC chat üzerinden OOC bölüyor o kadar saçma bir olay ki... Orada bir rol döndürüyorsun araca vuruyorsun polislerin gözü önünde senin sırtına vurup aslanım sen ne güzel arabaya vuruyorsun sana helal olsun deyip seni salacaklarını mı sanıyor anlamadım. Videonun 04:35 ile 05:34. saniyesi arasında Jazeel isimli şahıs IC chatten rol mol yapmıyom tarzında yazılar yazıp sunucudan quit atıyor. Sonrasında Jahlil Fuller isimli arkadaş IC chatten Jazeel'in quit attığını görünce bak tekrar üstünü çiziyorum IC chatten random atıyor. Random sonrasında orada neredeyse 40 kişiye yakın insan var ve OOC chatten rol falan değil bu yazıyor. Bir de kaliteye bak falan yazmış kardeşim orada rolü yerle bir eden kaliteyi düşüren ana etken zaten sen ve Jazeel isimli arkadaşın buraya kadar bir sıkıntı yoktu sen arabaya vurup tutuklanınca artık ne istiyorsunuz anlamadım orda bilmem kaç kişinin rolünün içine edemezsiniz. Videonun başında gördüğümüz Quentin Braxton karşımıza 05:43'te beni arabadan atıp öldürmeye çalışarak tekrar ortaya çıkıyor. Araba kilitli olmasa yaşanacak senaryoyu hepimiz biliyoruz. Videonun 05:51. saniyesinde Quashe Gilyard isimli kişi araca tekrardan vurmaya başlıyor. Motoru çalıştırdığımı görünce gitmeyeyim diye aklı sıra motoru bozmaya çalışıyor işte. Videonun 06:46. saniyesinde Quentin Braxton hıncını alamamış ki çekici ile role girmeye çalışan adamın aracına da vurmaya başlıyor. Aynı şekilde videonun 06:54. saniyesinde Quashe Gilyard isimli arkadaşta çekici aracına vurup aracı bozmaya çalışıyor. Benim yaşadığım 7 dakikalık serüven gerçekten beni roleplay tarafından soğuttu diyebilirim...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Lütfen admin ekibi videonun tamamını izleyebilir mi? İkinci isteğim de ihlal detaylarını yazın kısmında yazdığım her şeyi okursanız videoyu izlemenize gerek bile kalmaz saniyesi saniyesine size her şeyi yazımda sıraladım.

Artı olarak bu kadar kişi içerisinde, orada nerdeyse 45 50 kişi var bu arada. Bu kadar kişi içerisinde sunucuda bu kadar IC chatten bir de rolüne şöyle yaparım rol yok mol yok falan yazmaları tamamen banlık hareketler bence. Arkadaşların banlanmasını istiyorum teşekkür ederim iyi forumlar.

« Son Düzenleme: 18.03.2025 10:31 Millennium »

#1 - 17.03.2025 14:35
@Skipper  @Memoli  @Baghdaderisemezsiniz  @sekoo  @Alowt

24 Saat içerisinde savunmalarınız bekleniyor.

#2 - 17.03.2025 15:35
Selamlar, sunucuda yaklaşık dört beş seneye yakındır rol serüvenim bulunuyor, yetersiz oyuncu profilinden açılacak bir şikayet değil. Buna karar verebilecek birisi değilsin. Ayrıca sana konuştuğun gibi konuşmayacağım, istediğini vermeyeceğim. Attığın video ve olaylara gelecek olursak;

Videoyu başlattığınız ilk saniye işletme açık olduğundan dolayı kocaman arabayı işletmenin önüne çekmişsin ki bende bunu IC olarak söyledim, seni uyardım. Onaylı hood içerisinde bulunmuyormuş gibi tiklemeyip saçma rolüne devam ettin. Ardından polisler geldikten sonra senin karakterine hiç bir şekilde dokunulmayıp. Hood içerisinde ki siyahileri tutuklamaya çalışınca olan oldu. Ki videoyu da izlerseniz arkadaş hangi siyahi karakteri görse bu da şöyle yaptı bu da böyle yaptı diyip PD'ye aldırtmaya çalışıyor, Videoyu da kesip nereden başlattığı belli. Gelmeden önce arkadaş ihbar verdi ve bizi kışkırtmaya yönelik oynadığı video içerisinde anlaşılıyor. PD'de buna göre hareket edindi.

Ki şunu da belirtmek isterim. Arkadaşın CLAW birliğinde olduğunu görüyoruz. Politikalar gereği ILLEGAL bir karakter yönetiyorsan polise sığınamazsın. Bunu da ayrıca belirtelim. Arkadaşın ne yapmaya çalıştığını burada siz de anlayın.

Alıntı
Bu ikili kelepçelenip yere yatırılıyor doğal olarak. Vandalizm'in son doruklarındalar ve tutuklanmamayı bekliyorlar sanırım.

Geldiğin gibi salak saçma roller içerisine girip düzgün bir davranış bekliyorsan bu senin problemin ki gelmeden önce ihbar verip sadece kışkırtmaya yönelik oynamandan da bu direkt olarak çıkartılıyor. Vandalizm konusunu açmama bile gerek yok, Onaylı hood içerisinde planladığın mı diyelim bu yaptığın role karşılık mantıklı bir şey bekleyemezsin. Tamamen şikayet açmak amaçlı oraya geldiğini 7 dakikalık videondan da anlayabiliriz.

Alıntı
Videonun 04:35. saniyesinde Jazeel Conners isimli arkadaş bir anda OOC bir şekilde de değil onun daha üstünü başarıp IC chat üzerinden OOC bölüyor o kadar saçma bir olay ki... Orada bir rol döndürüyorsun araca vuruyorsun polislerin gözü önünde senin sırtına vurup aslanım sen ne güzel arabaya vuruyorsun sana helal olsun deyip seni salacaklarını mı sanıyor anlamadım.

Orada bir işletme açılmış ve güzel bir şekilde rol ortamı yaratılmış, ama senin gibi bir yaratık gelip saçma rollerinden dolayı rol ortamını bozup PD'yi arkasına alarak saçma bir sebepten ötürü alınıyorsa arkadaşın böyle davranışlar sergilemesini yadırgamıyorum.

Alıntı
Videonun 04:35 ile 05:34. saniyesi arasında Jazeel isimli şahıs IC chatten rol mol yapmıyom tarzında yazılar yazıp sunucudan quit atıyor. Sonrasında Jahlil Fuller isimli arkadaş IC chatten Jazeel'in quit attığını görünce bak tekrar üstünü çiziyorum IC chatten random atıyor. Random sonrasında orada neredeyse 40 kişiye yakın insan var ve OOC chatten rol falan değil bu yazıyor. Bir de kaliteye bak falan yazmış kardeşim orada rolü yerle bir eden kaliteyi düşüren ana etken zaten sen ve Jazeel isimli arkadaşın buraya kadar bir sıkıntı yoktu sen arabaya vurup tutuklanınca artık ne istiyorsunuz anlamadım orda bilmem kaç kişinin rolünün içine edemezsiniz.

En yukarıda anlattığım gibi işletme açıp ardından reklamları atmıştık, fakat sen gelmeden önce direkt ihbar atıp ardından kışkırtmaya yönelik oynadığından dolayı da PD'nin bizi alması bize saçma gelip rol zevkimizi bozmaktan başka bir şey yapmadı. PD bilmediğinden dolayı onları suçlamayacağım, senin gibi bir işsizin böyle bir şey yapacağını tahmin edemezler.

Alıntı
Videonun 05:51. saniyesinde Quashe Gilyard isimli kişi araca tekrardan vurmaya başlıyor. Motoru çalıştırdığımı görünce gitmeyeyim diye aklı sıra motoru bozmaya çalışıyor işte. Videonun 06:46. saniyesinde Quentin Braxton hıncını alamamış ki çekici ile role girmeye çalışan adamın aracına da vurmaya başlıyor. Aynı şekilde videonun 06:54. saniyesinde Quashe Gilyard isimli arkadaşta çekici aracına vurup aracı bozmaya çalışıyor. Benim yaşadığım 7 dakikalık serüven gerçekten beni roleplay tarafından soğuttu diyebilirim...

Yaptığın hareketlerden ötürü sana böyle davranılması gayet normal tekrardan bastırıyorum ONAYLI HOOD içerisindesin ve PD'ler yanındayken "BU BÖYLE YAPTI ŞU ŞÖYLE YAPTI, SENİN İŞİN BİTTİ" gibi ithamlarda bulunuyorken, bunları yaptıktan sonra sana gül uzatmalarını beklemezsin, değil mi?

Madem rol yapmak istiyorsun düzgün bir şekilde gelip bizimle rolleyebilirsin. Rollerin kalitesini de geldiğin gibi anlayacaksındır. Kininden dolayı ağzına ne geldiyse şikayet üzerinde bulundurmuşsun.

#3 - 17.03.2025 15:55
Ayrıca yakın tarihte yediği işlemleri de göz önünde bulundurabilirsiniz.

#4 - 17.03.2025 16:05
Bu rolde bende aktif olarak yer alıyordum. Arkadaş troll amacıyla Idlewood birliğinin hooduna geliyor. Fear rp den bir haber. Kendisi korkusuz bir şekilde bir zenci çetesine kafa tutabiliyor. Ancak karşılık verdiğimizde bizim ihlal yaptığımızı savunuyor. Gerçekten ilginç. Rol destek almanı öneririm. İyi forumlar.  :o :o

#5 - 17.03.2025 16:08
Öncelikle merhaba herkese iyi oyunlar. Ben kendi adıma yapılmasını istenen savunmamı yapıp ayrılacağım. Aslında şikayeti incelemedim sadece göz gezdirip arkadaşımın yazdıklarına bakarak kendi çıkarıma ve menfaatime olmayacak şekilde savunma yapacağım. Biz rolde barı aktif etmek için reklam atmıştık ve sonrasinda geldigimizde diğer birlik üyesi arkadaşların bu Tony karakteriyle sorun yaşadığını gördüm. Doğal olarak bende qrkadaslarimi savunmak için elimden geleni yaptım, karşı taraf kendisini sütten çıkmış ak kaşık olarak nitelendirdiği için bütün ihaleyi bize yıkmaya çalışıyor aslında. Ben arkadaşın kafasında bira şişesi kırıp kacmama rağmen hiç bir tepki vermedi, onu geçtim siyahi ağırlıklı bir bölgede millete üst perdeden arabayı kilitleyerek ağzına geleni sayabileceğini sanarak rol yaptı. Ben kısa keseceğim burada ne karakterim Quentin Braxton ne de diğer birlik üyesi arkadaşlarımın bir sorunu yok(kendi fikrim) asıl sorun kimde? Dersek... Bize bu şikayeti açan Tony karakterinde, suanlik benim diyeceklerim bunlar eğer anlaşma yoluna gidilirse anlaşırız şikayet geri çekilir, dostluk saglanir. Ben şahsım adına bunun taraftarıyım ama dersen yok ben sizin ceza almanız için elimden geleni yapicam, kendimi de feda etme taraftariyim dersen sana kalmış. Mobilden yazdığım için karmaşıklık veya yazamadigim şeyler olabilir yinede savunmam bu şekilde iyi günler herkese eklenmesii gereken kısım olursa eklerim.

#6 - 17.03.2025 17:18
Selamlar, şikayeti inceledim ve savunmam şu şekilde. Öncelikle herkese iyi oyunlar arkadaş yaptığı rolde benim kural ihlalimi söylemiş fakat yaptığım bir kural ihlali göremiyorum. Her şeyde emote var ayrı şekildede araca sürekli olarak bir vurma olayı yok. İC olarak rollerimizi baltalayan bu şahıs birde haklıymış gibi üsteliyor zaten sonrasında oradaki pd arkadaşlarda gördü ben ic jailimi aldım. Onaylı bir hood`da bu rahatlık biraz şüpheli karakterini tanrı gibi canlandırıyor ve korku rolü yapmıyor. Biz bile polis gelirken az çok korku rolü yapıyoruz ama bu adam ne hikmetse yapmıyor. Şikayette beni ilgilendiren bir durum yok diğer birlik arkadaşlarım içinde şunu söyleyebilrim yaptıklarında herhangi bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Onaylı bir hood`da bu kadar rahat davranırsa yapılanlar gayet normal. İyi oyunlar herkese iyi roller! :vice:

#7 - 17.03.2025 21:17
Merhaba iftardan sonra yapılan savunmalara cevap vermenin daha mantıklı olacağını düşünüp cevaplara son ileti olarak bu iletiyi yolluyorum. Tarafımca başka bir ileti gelmeyecek zaten karşı tarafta bunun farkında. Dediğim gibi bu benim son iletim ve tarafımca başka bir ileti gelmeyecek. Herkesin yaptığı savunmalara tek bir ileti halinde cevap vereceğim;

Videoyu başlattığınız ilk saniye işletme açık olduğundan dolayı kocaman arabayı işletmenin önüne çekmişsin ki bende bunu IC olarak söyledim, seni uyardım. Onaylı hood içerisinde bulunmuyormuş gibi tiklemeyip saçma rolüne devam ettin. Ardından polisler geldikten sonra senin karakterine hiç bir şekilde dokunulmayıp. Hood içerisinde ki siyahileri tutuklamaya çalışınca olan oldu. Ki videoyu da izlerseniz arkadaş hangi siyahi karakteri görse bu da şöyle yaptı bu da böyle yaptı diyip PD'ye aldırtmaya çalışıyor, Videoyu da kesip nereden başlattığı belli. Gelmeden önce arkadaş ihbar verdi ve bizi kışkırtmaya yönelik oynadığı video içerisinde anlaşılıyor. PD'de buna göre hareket edindi.

Arkadaşım orada yürüyemiyorum fark ettiyseniz araç üzerine çıkıp yumruklar atmaya başlıyorsunuz. Orada ben yürüsem sizi ezdim diye muhtemel ihtimalle şikayet yerim ve OOC olarak jaile girerim bu net ve bariz olarak görülüyor. Onaylı hood içerisinde ben herhangi bir saçma rol yapmadım. Tamamiyle sizin araç üzerinde emoteli ve bazılarınızın emotesiz bir şekilde tekme ve yumruklarınızla saçma rol başlamış oldu. Ben hiçbir şekilde polis ekiplerini telefonum üzerimden aramadım aramam zaten yasak ihbarla alakalı kurallar çerçevesinde bu normal olmaz. Zaten rolde bulunan polis arkadaşları ileti sonunda buraya mentionlayıp savunma yapmalarını tek tek isteyeceğim. Boş vakitleri olursa onlar da savunma yapabilirler. Artı olarak loglara da bakabilirsiniz kendileri hiçbir ihbara yönelmedi.

Alıntı
Orada bir işletme açılmış ve güzel bir şekilde rol ortamı yaratılmış, ama senin gibi bir yaratık gelip saçma rollerinden dolayı rol ortamını bozup PD'yi arkasına alarak saçma bir sebepten ötürü alınıyorsa arkadaşın böyle davranışlar sergilemesini yadırgamıyorum.

Bu yazdığın benim pek hoşuma gitmedi. Bu gibi yaratık gibi ithamlarda bulunamazsın. Sana ters düşen herkes yaratık senin rolüne iyi şekilde etki eden herkes arkadaşın oluyorsa rolün ne amacı var ki? Her türlü win alamazsın rolde. Lose alınca IC chatten random atıp rolü ordaki 40 kişinin arasında OOC bölünce ne oluyor yani tam olarak?

Alıntı
En yukarıda anlattığım gibi işletme açıp ardından reklamları atmıştık, fakat sen gelmeden önce direkt ihbar atıp ardından kışkırtmaya yönelik oynadığından dolayı da PD'nin bizi alması bize saçma gelip rol zevkimizi bozmaktan başka bir şey yapmadı. PD bilmediğinden dolayı onları suçlamayacağım, senin gibi bir işsizin böyle bir şey yapacağını tahmin edemezler.

Öncelikle yukarda da bahsettiğim gibi işsiz ve yaratık tarzı ithamların hiç hoş değil. Ben burda sorunumu açıklıyorum ve senin yaptığın video kaydında hiçbir kırpma ve kesme olmadan bariz olarak belli. Ben burda derdimi anlatmaya çalışıyorum sende bunun üzerine böyle bir şey yazıyorsun bu yazdıkların ne kadar mantıklı? VCPD tarafına tarafımca hiçbir şekilde ihbar atılmadı tekrar söylüyorum. Şahit niteliğinde rolde bulunan tüm VCPD ekibini mentionlayacağım kendilerine sorabilirsiniz.

Alıntı
Yaptığın hareketlerden ötürü sana böyle davranılması gayet normal tekrardan bastırıyorum ONAYLI HOOD içerisindesin ve PD'ler yanındayken "BU BÖYLE YAPTI ŞU ŞÖYLE YAPTI, SENİN İŞİN BİTTİ" gibi ithamlarda bulunuyorken, bunları yaptıktan sonra sana gül uzatmalarını beklemezsin, değil mi?

Bu dediklerin tamamen rolde olan bir şey ve VCPD ekibi tabur niteliğinde koalisyon olarak üstünlüğü sağladığından karakterim size böyle laflar edebiliyor. Anneme küfürler geldiğinde sen bittin tarzında bir cümle kullandım zaten videoyu şikayeti inceleyen kişi izlerse bunu bariz olarak görebilir. Bu rol sonucunda IC olarak karakterimi ele geçirip istediğiniz şekilde davranış sergileyebilirsiniz sorun yok, rol roldür. Ben gidipte sizin gibi OOC chatten role uymuyorum ben hadi baybay yazıp quit atmam yani ondan da emin olabilirsiniz.

Artı olarak benim yediğim cezaları screenshot alıp buraya atmışsın Memoli. Ben seninkileri almaya çalıştım ama uzunluktan dolayı kadraja sığmadı adminler kontrol edebilir iş o raddeye geldiyse eğer.

Bu rolde bende aktif olarak yer alıyordum. Arkadaş troll amacıyla Idlewood birliğinin hooduna geliyor. Fear rp den bir haber. Kendisi korkusuz bir şekilde bir zenci çetesine kafa tutabiliyor. Ancak karşılık verdiğimizde bizim ihlal yaptığımızı savunuyor. Gerçekten ilginç. Rol destek almanı öneririm. İyi forumlar.

Masiva orada ben hiçbir şekilde troll amaçlı hoodunuza gelmedim. Arkadaşlarınız bir anda aracımın üzerine çıkıp tepinmeye başladılar. Emoteli ve emotesiz şekilde araca vurmaya başladılar. Rol sonu da çekici aracına bile vurmaya çalışıyorlar bu normal bir durum mu sence? Orada bir tabur VCPD ekibi var ve onlar olduğu sürece bende bu olayı lehime kullanabilirim. Bu IC bir olay eğer bu size iğneleyici nitelikte bir statü zararı verdiyse beni IC olarak bulup ister CK edersiniz ister de işkence çektirirsiniz ben bunu göze alarak bu role giriyorum ve IC karakterimi bir nevi bu rolle beraber bir tehlikeye sokuyorum bu bu kadar basit. Rol desteği sen bence kendi birlik üyelerine aldırt. Videonun 05:16. saniyesinde kendi birlik üyen Jazeel Conners "ROL MOL YAPMIYOM S**** GİDİN ANANIZI BAC**** Sİ**** BİRDE ROL YAPIYORLAR OR**** ÇOCUKLARI ROLUNUZU Sİ**YİM" yazıyor. Jahlil Fuller de aynı şekilde ihlale devam edip IC chatten yani T chatten uzun bir şekilde 05:16'da random atıp OOC chatten "rol falan değil bu haberiniz olsun" yazıyor. Orada tam olarak 40 kişiye yakın insan var ve bu sizin hakkınızda insanların kötü düşünmesine neden olabilir. Onaylı hood sahibi bir birlikseniz eğer buna örnek olarak bunun ağırlığı ile rol yapmanızı ve birlik üyelerinizi ona göre seçmenizi tavsiye ederim.

Sekoo ve Baghdaderisemezsiniz isimli kişilerin savunmalarına bir ileti bırakmayacağım çünkü aynı şeyleri üsteleyerek yazmışlar. Son iletim budur tarafımca başka ileti gelmeyecek. Şikayete bakan ekibin her şeyi okumasını rica ediyorum. Lütfen videoyu da izleyin, teşekkürler. Tarafımca başka bir ileti gelmeyecek.

#8 - 17.03.2025 22:09
Şikayeti oluşturan arkadaşın ihbar bıraktığını ve illegal birlikte olmasına rağmen PD'ye sığındığını söylemişsiniz. Böyle bir durum yok. Orada devriye atarken buna rastladık ve devamında da diğer memurlara direktifler verip kamyonete saldıran herkesi vandalizmden tutuklamaları gerektiğini söyledim.

Videoda gözüktüğü üzere Jazeel Conners durumu çok içselleştirmiş ve ortak nezaketi de bozarak OOC küfürler etmeye başlamıştır. Ardından da oyundan çıkış yapıp rolü reddediyor/Refuse RP yapıyor.

Diyecek bir şey bulamıyorum. Hem bir suç işliyorsunuz hem de tutuklanınca rolü kabul etmiyorsunuz. Onaylı hoodunuz var diye bu zamana kadar çoğu suçunuz belki bazı PD karakterler tarafından gözardı edilmiş olabilir, bir noktada korku rollerinin de yapılması gerekli zaten buna lafım yok ama sırf hoodunuz var diye dokunulmaz olmuyorsunuz arkadaşlar. Hele ki ortada 4 ekip ve bir çavuş varken onaylı hooda sahip olmanızın hiçbir önemi yok çünkü bir suç işleniyor ve ilgili maddelerden tutuklanıyorsunuz, gayet gerçekçi bir rol.

#9 - 17.03.2025 22:21
Alıntı
Arkadaşım orada yürüyemiyorum fark ettiyseniz araç üzerine çıkıp yumruklar atmaya başlıyorsunuz. Orada ben yürüsem sizi ezdim diye muhtemel ihtimalle şikayet yerim ve OOC olarak jaile girerim bu net ve bariz olarak görülüyor. Onaylı hood içerisinde ben herhangi bir saçma rol yapmadım. Tamamiyle sizin araç üzerinde emoteli ve bazılarınızın emotesiz bir şekilde tekme ve yumruklarınızla saçma rol başlamış oldu. Ben hiçbir şekilde polis ekiplerini telefonum üzerimden aramadım aramam zaten yasak ihbarla alakalı kurallar çerçevesinde bu normal olmaz. Zaten rolde bulunan polis arkadaşları ileti sonunda buraya mentionlayıp savunma yapmalarını tek tek isteyeceğim. Boş vakitleri olursa onlar da savunma yapabilirler. Artı olarak loglara da bakabilirsiniz kendileri hiçbir ihbara yönelmedi.

İhbarın geldiğini polisler söyledi, arkadaşlar şikayete bakarsa söyleyeceklerdir. Mentionlayıp savunma yapmalarını isteyeceğini söyleyip hiç birine etiket atmamışsın, o zamana kadar şikayet sonuçlanır zaten kafasıyla yazdığın bir ileti. Arkadaşları etiketlersen söyleyeceklerdir.

Ki onlar yazmasa bile videoyu izleyen yetkili bunu anlayacaktır, gelen ilk pd karakterinin senin karakterine soru yöneltiyor, ardından direkt olarak "BU ŞU O" demeye başlıyorsun.

Alıntı
Bu yazdığın benim pek hoşuma gitmedi. Bu gibi yaratık gibi ithamlarda bulunamazsın. Sana ters düşen herkes yaratık senin rolüne iyi şekilde etki eden herkes arkadaşın oluyorsa rolün ne amacı var ki? Her türlü win alamazsın rolde. Lose alınca IC chatten random atıp rolü ordaki 40 kişinin arasında OOC bölünce ne oluyor yani tam olarak?

Win alabileceğim bir durum ortada yok, rol yapıyorken neden win/lose kafasına girersin ki zaten? İlk attığım ileti de bunların neden olduğunu zaten ne yaptığını/ ve neden böyle olduğunu güzel şekilde belirttim. Tekrar tekrar bunu yazıp yetkilinin kafasını bulandırmayacağım.

Alıntı
Öncelikle yukarda da bahsettiğim gibi işsiz ve yaratık tarzı ithamların hiç hoş değil. Ben burda sorunumu açıklıyorum ve senin yaptığın video kaydında hiçbir kırpma ve kesme olmadan bariz olarak belli. Ben burda derdimi anlatmaya çalışıyorum sende bunun üzerine böyle bir şey yazıyorsun bu yazdıkların ne kadar mantıklı? VCPD tarafına tarafımca hiçbir şekilde ihbar atılmadı tekrar söylüyorum. Şahit niteliğinde rolde bulunan tüm VCPD ekibini mentionlayacağım kendilerine sorabilirsiniz.

Video başlığından ve şikayet içerisinde verdiğin tavırların normal birisi olmadığını, kinlenip şikayet açabilecek bir potansiyel olduğunu belli ediyor zaten kardeşim. Çok kaliteli güzel roller isteyen bir tarafsın ama yaptıkların bunu göstermiyor. Sen taş atacaksın, karşı taraf sana gül uzatsın istiyorsun. İhbar vermesen bile illegal bir oluşumda bulunuyorsun, LEGAL'e hiç bir şekilde sığınamazsın, ama sen polis arkadaşlar geldikten sonra bütün gördüğün siyahileri şu şöyle yaptı bu böyle yaptı diyerek ihbarda bulunmuş oluyorsun bile.

Alıntı
Bu dediklerin tamamen rolde olan bir şey ve VCPD ekibi tabur niteliğinde koalisyon olarak üstünlüğü sağladığından karakterim size böyle laflar edebiliyor. Anneme küfürler geldiğinde sen bittin tarzında bir cümle kullandım zaten videoyu şikayeti inceleyen kişi izlerse bunu bariz olarak görebilir. Bu rol sonucunda IC olarak karakterimi ele geçirip istediğiniz şekilde davranış sergileyebilirsiniz sorun yok, rol roldür. Ben gidipte sizin gibi OOC chatten role uymuyorum ben hadi baybay yazıp quit atmam yani ondan da emin olabilirsiniz.

Artı olarak benim yediğim cezaları screenshot alıp buraya atmışsın Memoli. Ben seninkileri almaya çalıştım ama uzunluktan dolayı kadraja sığmadı adminler kontrol edebilir iş o raddeye geldiyse eğer.

Karakterin polislerden gelmeden önce de tanrı/toxic davranışlarına devam ediyordu. Arabayı önceden kitlemiş, kışkırtmaya yönelik hareketlerine devam ettin. İhlalleri atma sebebim yakın tarihte tekrar böyle yakın bir davranışta bulunman. Yine yine kışkırtmaya yönelik yazılarına devam ediyorsun.

Alıntı
Masiva orada ben hiçbir şekilde troll amaçlı hoodunuza gelmedim. Arkadaşlarınız bir anda aracımın üzerine çıkıp tepinmeye başladılar. Emoteli ve emotesiz şekilde araca vurmaya başladılar. Rol sonu da çekici aracına bile vurmaya çalışıyorlar bu normal bir durum mu sence? Orada bir tabur VCPD ekibi var ve onlar olduğu sürece bende bu olayı lehime kullanabilirim. Bu IC bir olay eğer bu size iğneleyici nitelikte bir statü zararı verdiyse beni IC olarak bulup ister CK edersiniz ister de işkence çektirirsiniz ben bunu göze alarak bu role giriyorum ve IC karakterimi bir nevi bu rolle beraber bir tehlikeye sokuyorum bu bu kadar basit.

Tamamen troll amaçlı gelmen hareketlerinden belli oluyor. Seni başta uyarmamız/kovmamız, sonrasında gitmediğinde aracının bozulup seni araçtan atıp olay yerinden uzaklaştırmak. Bütün birlik geldik senin gibi troll bir arkadaşımız ile uğraştık gibi bir yansıtma yapıyorsun, sana git denildi gitmedin. Aracına tekmeler atıldı gitmedin, tehtid edildin gitmedin. Sonra polis geldiği gibi "ŞU YAPTI BU YAPTI" tavırlarına devam ettin. Senin karakterini önemsemediğinden dolayı tamamen troll amaçlı rahat bir şekidle gelebiliyorsun karakterini önemseyip yok beni cklayabilirsin ben bunları göz önünden bulunduruyorum gibi tavırlar ile savunma yapamazsın. Idlewood gibi bir ortama senin gibi kaç tane gelip gidiyor, sadece sabredip arkadaşları uzaklaştırmaya çalışıyoruz, sende onlardan birisiydin.

Alıntı
Rol desteği sen bence kendi birlik üyelerine aldırt. Videonun 05:16. saniyesinde kendi birlik üyen Jazeel Conners "ROL MOL YAPMIYOM S**** GİDİN ANANIZI BAC**** Sİ**** BİRDE ROL YAPIYORLAR OR**** ÇOCUKLARI ROLUNUZU Sİ**YİM" yazıyor. Jahlil Fuller de aynı şekilde ihlale devam edip IC chatten yani T chatten uzun bir şekilde 05:16'da random atıp OOC chatten "rol falan değil bu haberiniz olsun" yazıyor. Orada tam olarak 40 kişiye yakın insan var ve bu sizin hakkınızda insanların kötü düşünmesine neden olabilir. Onaylı hood sahibi bir birlikseniz eğer buna örnek olarak bunun ağırlığı ile rol yapmanızı ve birlik üyelerinizi ona göre seçmenizi tavsiye ederim.

Rol desteği almamıza gerek yok, yine iğneliyici hareketlerine devam ediyorsun. Tekrara düşüp durmuşsun, tekrar tekrar yazıp yetkili arkadaşları yormayacağım, ilk iletide yeteri kadar açıkladık. Yeterli ağırlığı ve nasıl rol yapacağımızı iyi biliyoruz. Şikayet açtıktan sonra burada yorum yapmana gerek yok.

Alıntı
Diyecek bir şey bulamıyorum. Hem bir suç işliyorsunuz hem de tutuklanınca rolü kabul etmiyorsunuz. Onaylı hoodunuz var diye bu zamana kadar çoğu suçunuz belki bazı PD karakterler tarafından gözardı edilmiş olabilir, bir noktada korku rollerinin de yapılması gerekli zaten buna lafım yok ama sırf hoodunuz var diye dokunulmaz olmuyorsunuz arkadaşlar. Hele ki ortada 4 ekip ve bir çavuş varken onaylı hooda sahip olmanızın hiçbir önemi yok çünkü bir suç işleniyor ve ilgili maddelerden tutuklanıyorsunuz, gayet gerçekçi bir rol.

Rolü kabul etmiyorsunuz demişsin, yukarıda attığım iletiyi okumadığını varsayıyorum, PD karakterlerinin gözardı etmediğini düşünüyorum, herhangi bir ihlal varsa neden gözardı edilsin? Burada böyle bir izlenim bırakılması hoş değil. "sırf hoodunuz var diye dokunulmaz olmuyorsunuz arkadaşlar" Sorunun hood onayı olduğunu düşünüyorsan da olayı en başında yanlış anlamışsın.