Merhaba iftardan sonra yapılan savunmalara cevap vermenin daha mantıklı olacağını düşünüp cevaplara son ileti olarak bu iletiyi yolluyorum. Tarafımca başka bir ileti gelmeyecek zaten karşı tarafta bunun farkında. Dediğim gibi bu benim son iletim ve tarafımca başka bir ileti gelmeyecek. Herkesin yaptığı savunmalara tek bir ileti halinde cevap vereceğim;
Videoyu başlattığınız ilk saniye işletme açık olduğundan dolayı kocaman arabayı işletmenin önüne çekmişsin ki bende bunu IC olarak söyledim, seni uyardım. Onaylı hood içerisinde bulunmuyormuş gibi tiklemeyip saçma rolüne devam ettin. Ardından polisler geldikten sonra senin karakterine hiç bir şekilde dokunulmayıp. Hood içerisinde ki siyahileri tutuklamaya çalışınca olan oldu. Ki videoyu da izlerseniz arkadaş hangi siyahi karakteri görse bu da şöyle yaptı bu da böyle yaptı diyip PD'ye aldırtmaya çalışıyor, Videoyu da kesip nereden başlattığı belli. Gelmeden önce arkadaş ihbar verdi ve bizi kışkırtmaya yönelik oynadığı video içerisinde anlaşılıyor. PD'de buna göre hareket edindi.
Arkadaşım orada yürüyemiyorum fark ettiyseniz araç üzerine çıkıp yumruklar atmaya başlıyorsunuz. Orada ben yürüsem sizi ezdim diye muhtemel ihtimalle şikayet yerim ve OOC olarak jaile girerim bu net ve bariz olarak görülüyor. Onaylı hood içerisinde ben herhangi bir saçma rol yapmadım. Tamamiyle sizin araç üzerinde emoteli ve bazılarınızın emotesiz bir şekilde tekme ve yumruklarınızla saçma rol başlamış oldu. Ben hiçbir şekilde polis ekiplerini telefonum üzerimden aramadım aramam zaten yasak ihbarla alakalı kurallar çerçevesinde bu normal olmaz. Zaten rolde bulunan polis arkadaşları ileti sonunda buraya mentionlayıp savunma yapmalarını tek tek isteyeceğim. Boş vakitleri olursa onlar da savunma yapabilirler. Artı olarak loglara da bakabilirsiniz kendileri hiçbir ihbara yönelmedi.
Orada bir işletme açılmış ve güzel bir şekilde rol ortamı yaratılmış, ama senin gibi bir yaratık gelip saçma rollerinden dolayı rol ortamını bozup PD'yi arkasına alarak saçma bir sebepten ötürü alınıyorsa arkadaşın böyle davranışlar sergilemesini yadırgamıyorum.
Bu yazdığın benim pek hoşuma gitmedi. Bu gibi yaratık gibi ithamlarda bulunamazsın. Sana ters düşen herkes yaratık senin rolüne iyi şekilde etki eden herkes arkadaşın oluyorsa rolün ne amacı var ki? Her türlü win alamazsın rolde. Lose alınca IC chatten random atıp rolü ordaki 40 kişinin arasında OOC bölünce ne oluyor yani tam olarak?
En yukarıda anlattığım gibi işletme açıp ardından reklamları atmıştık, fakat sen gelmeden önce direkt ihbar atıp ardından kışkırtmaya yönelik oynadığından dolayı da PD'nin bizi alması bize saçma gelip rol zevkimizi bozmaktan başka bir şey yapmadı. PD bilmediğinden dolayı onları suçlamayacağım, senin gibi bir işsizin böyle bir şey yapacağını tahmin edemezler.
Öncelikle yukarda da bahsettiğim gibi işsiz ve yaratık tarzı ithamların hiç hoş değil. Ben burda sorunumu açıklıyorum ve senin yaptığın video kaydında hiçbir kırpma ve kesme olmadan bariz olarak belli. Ben burda derdimi anlatmaya çalışıyorum sende bunun üzerine böyle bir şey yazıyorsun bu yazdıkların ne kadar mantıklı? VCPD tarafına tarafımca hiçbir şekilde ihbar atılmadı tekrar söylüyorum. Şahit niteliğinde rolde bulunan tüm VCPD ekibini mentionlayacağım kendilerine sorabilirsiniz.
Yaptığın hareketlerden ötürü sana böyle davranılması gayet normal tekrardan bastırıyorum ONAYLI HOOD içerisindesin ve PD'ler yanındayken "BU BÖYLE YAPTI ŞU ŞÖYLE YAPTI, SENİN İŞİN BİTTİ" gibi ithamlarda bulunuyorken, bunları yaptıktan sonra sana gül uzatmalarını beklemezsin, değil mi?
Bu dediklerin tamamen rolde olan bir şey ve VCPD ekibi tabur niteliğinde koalisyon olarak üstünlüğü sağladığından karakterim size böyle laflar edebiliyor. Anneme küfürler geldiğinde sen bittin tarzında bir cümle kullandım zaten videoyu şikayeti inceleyen kişi izlerse bunu bariz olarak görebilir. Bu rol sonucunda IC olarak karakterimi ele geçirip istediğiniz şekilde davranış sergileyebilirsiniz sorun yok, rol roldür. Ben gidipte sizin gibi OOC chatten role uymuyorum ben hadi baybay yazıp quit atmam yani ondan da emin olabilirsiniz.
Artı olarak benim yediğim cezaları screenshot alıp buraya atmışsın Memoli. Ben seninkileri almaya çalıştım ama uzunluktan dolayı kadraja sığmadı adminler kontrol edebilir iş o raddeye geldiyse eğer.Bu rolde bende aktif olarak yer alıyordum. Arkadaş troll amacıyla Idlewood birliğinin hooduna geliyor. Fear rp den bir haber. Kendisi korkusuz bir şekilde bir zenci çetesine kafa tutabiliyor. Ancak karşılık verdiğimizde bizim ihlal yaptığımızı savunuyor. Gerçekten ilginç. Rol destek almanı öneririm. İyi forumlar.
Masiva orada ben hiçbir şekilde troll amaçlı hoodunuza gelmedim. Arkadaşlarınız bir anda aracımın üzerine çıkıp tepinmeye başladılar. Emoteli ve emotesiz şekilde araca vurmaya başladılar. Rol sonu da çekici aracına bile vurmaya çalışıyorlar bu normal bir durum mu sence? Orada bir tabur VCPD ekibi var ve onlar olduğu sürece bende bu olayı lehime kullanabilirim. Bu IC bir olay eğer bu size iğneleyici nitelikte bir statü zararı verdiyse beni IC olarak bulup ister CK edersiniz ister de işkence çektirirsiniz ben bunu göze alarak bu role giriyorum ve IC karakterimi bir nevi bu rolle beraber bir tehlikeye sokuyorum bu bu kadar basit. Rol desteği sen bence kendi birlik üyelerine aldırt. Videonun 05:16. saniyesinde kendi birlik üyen Jazeel Conners "ROL MOL YAPMIYOM S**** GİDİN ANANIZI BAC**** Sİ**** BİRDE ROL YAPIYORLAR OR**** ÇOCUKLARI ROLUNUZU Sİ**YİM" yazıyor. Jahlil Fuller de aynı şekilde ihlale devam edip IC chatten yani T chatten uzun bir şekilde 05:16'da random atıp OOC chatten "rol falan değil bu haberiniz olsun" yazıyor. Orada tam olarak 40 kişiye yakın insan var ve bu sizin hakkınızda insanların kötü düşünmesine neden olabilir. Onaylı hood sahibi bir birlikseniz eğer buna örnek olarak bunun ağırlığı ile rol yapmanızı ve birlik üyelerinizi ona göre seçmenizi tavsiye ederim.
Sekoo ve Baghdaderisemezsiniz isimli kişilerin savunmalarına bir ileti bırakmayacağım çünkü aynı şeyleri üsteleyerek yazmışlar. Son iletim budur tarafımca başka ileti gelmeyecek. Şikayete bakan ekibin her şeyi okumasını rica ediyorum. Lütfen videoyu da izleyin, teşekkürler. Tarafımca başka bir ileti gelmeyecek.