Burası onaylı hood, sadece biz gireriz, biz rol yaparız mantığından kurtulmalısınız. (İşletmenizi açıyorsanız gelecek oyunculara şans tanımalısınız, işletmeye almak istemezseniz ona göre rol sürdürürsünüz) Tony karakterinin önünde bir sultan görülmekte, bölgeden çıkmasına zaman vermek yerine sadece saldırı görüyorum. Bunu tersine çevirecek bir kanıtta göremiyorum. öncesinde fear-rp uygulamadığına dair vs. bir kanıt bulunmuyor. Ek olarak kontrol edildiğinde de bir ihbar bulunmamakta. Polise sığınma gibi bir durum mevcut değil. Polis olayı görüp müdahale ediyor. Tonyde doğal olarak aşağıya inip dövün beni demek yerine polislere şikayetçi olduğunu söylüyor. IC chati OOC kullanan tüm üyeler ağır yaptırım alacak. Ekstra olarak emotesiz saldıran kişilerde ceza alacak. Aktif rol içerisinde bir sorun görüyorsanız yeri forum şikayetleridir. Kanıtlarınızla birlikte kişiye şikayet oluşturursunuz ve gerekli cezayı alır. Ic chatten "Böyle rol olmaz, rolmü bu" gibi hitamlar kullanmanız da doğru değil.