Konu: Akram Rashad ve Elena Petrovich [NON RP- FAİL RP - TROLLİNG- R20 KÜÇÜK DÜŞÜRME  (Okunma sayısı 390 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 12.02.2025 20:55
8 yıllık rol tecrübenizle beni önce yumruk sonrasında silah ile düşürdüğünüz için ben de size aynı muameleden çektim, rol bilen adamlar olsanız rolle yaklaşırdık. Olayın başında bile bir şey demememe rağmen emote bile atmadan birden saldırıp küfür ettiniz. Şimdi burada rol tecrübesinden bahsediyorsunuz. :DDDDDDDDD

#11 - 12.02.2025 20:56
Şahitliğimi onaylıyor hatta ekstra Akram denen arkadaşında godmode kullandığını şu video ile kanıtlamak isterim.

reis büyük oyunu çözmüşsün ama ikimizin de canı azalmıyor farkındaysan bu yıllardır sunucuda bulunan bir sorun godmode falan yok ben de sana vuruyorum o esnada kendi ekranımda.
Düzgün izlersen bende can azalıyor senden hiçbir şey azalmıyor göz var nizan var :D
sende de azalmıyor dostum sen brawldan kurtulduktan sonra tekrar vuruyorum ve canın öyle azalıyor, discord chatine çevirme burayı ileti spamlamayın bizi de spamlamak zorunda bırakmayın

#12 - 12.02.2025 20:57
Şahitliğimi onaylıyor hatta ekstra Akram denen arkadaşında godmode kullandığını şu video ile kanıtlamak isterim.

Sakin olmanı tavsiye ediyorum öncelikle kardeşim, sakin bas klavyeye orada arkadaş bugda sen de öylesin, animasyon bugları var, ilginç bunu paylaşman.
Brawl rolünde klavyeye böyle bastığım için kendimle gurur duyuyorum tavsiyeni reddediyorum  ;)

#13 - 12.02.2025 20:57

reis büyük oyunu çözmüşsün ama ikimizin de canı azalmıyor farkındaysan bu yıllardır sunucuda bulunan bir sorun godmode falan yok ben de sana vuruyorum o esnada kendi ekranımda.
Düzgün izlersen bende can azalıyor senden hiçbir şey azalmıyor göz var nizan var :D

Yok dostum burada bir şey anlamakta zorluk çekiyorsun sanırım, stres te yapmana gerek yok sil bence kalabalık gözükmesin.

#14 - 12.02.2025 21:00

sende de azalmıyor dostum sen brawldan kurtulduktan sonra tekrar vuruyorum ve canın öyle azalıyor, discord chatine çevirme burayı ileti spamlamayın bizi de spamlamak zorunda bırakmayın

Videonun başındaki canım ve sonundaki canım, görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.

#15 - 12.02.2025 21:02

Videonun başındaki canım ve sonundaki canım, görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.
kardeşim hareket ettikten sonra canın azalıyor çünkü bugdan çıkıyoruz bu sunucuda yıllardır olan bir şey adminler tarafından da biliniyor ama ben burada sana kaç iletidir bugu anlatıyorum yoksa god iddana savunma bile yapmıyorum şuraya ileti spamlayıp durma attığımız iletilerin gözükmesini zorlaştırma, şikayeti karmaşık bir hale getirme.

#16 - 12.02.2025 21:51
insan azıcık akıllanır :D gerekli cezayı alsınlar artık

#17 - 12.02.2025 21:54

Dostum asılsız görüntüler atma şuraya rolün başlangıcı vs bi yer yok hasarları atmışsın ilk saldıran sensin zaten.

#18 - 12.02.2025 21:59
Akram Rashad 20:26da hasar vermiş.

#19 - 13.02.2025 00:59
Merhaba, tüm kanıt ve savunmaları değerlendirdiğimizde şikayet açılan kişilerin troll ve agresif bir rol sergilediği ortada. Ayrıca geçmiş sicilinden dolayı Elena ekstra ceza alacak. Sizden de Thayne adlı kişi ceza alacak.
« Son Düzenleme: 13.02.2025 01:04 BYyaho »