Konu: Akram Rashad ve Elena Petrovich [NON RP- FAİL RP - TROLLİNG- R20 KÜÇÜK DÜŞÜRME  (Okunma sayısı 389 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.02.2025 20:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Shyvana_Ferro @Shiels

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Revolution Racing Crew üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.02.2025 20.25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON RP - FAİL RP - R20'İ KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ HAREKET -TROLLİNG- RK İHLALİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Garajıma geldiler bir anda baktım arkadaşımı dövdüler emote atmadan bende saldırdım bunu dövdüm sonrasında sürükler emotesi attım baktım tavşan gibi zıplaya zıplaya gitti sonrasında garajıma geçtim aracımı çalmaya kalkıyorlar sürekli bayıltıp duruyorlar

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Sivil bir oyuncunun birden fazla üyesi bulunan illegal birliğe hadi diyelim bilmiyorlardı silah çekip dur dememize rağmen canını hiçe sayıp koşan tekrar tekrar garajın huzurunu bozan bu arkadaşların ceza almalarını talep ediyorum Vice Roleplay'e yakışmayan hareketler sergiliyorlar saygılarımla...

#1 - 12.02.2025 20:34
R20 olduğunu nereden bilelim dostum ilk kez görüyorum seni

#2 - 12.02.2025 20:35
Bu arkadaş hala akıllanmamış demekki trol yapıp insanların rol zevkini almaya çalışıyor hala yediği cezalar yetmemiş caydırıcı bir ceza talep ediyorum.
https://hizliresim.com/8hfxv8f

#3 - 12.02.2025 20:41
Şahitliğimi onaylıyorum düşürüyoruz tekrar geliyorlar

#4 - 12.02.2025 20:44
Şahitliğimi onaylıyor hatta ekstra Akram denen arkadaşında godmode kullandığını şu video ile kanıtlamak isterim.

#5 - 12.02.2025 20:46
Bu arkadaş hala akıllanmamış demekki trol yapıp insanların rol zevkini almaya çalışıyor hala yediği cezalar yetmemiş caydırıcı bir ceza talep ediyorum.
https://hizliresim.com/8hfxv8f

Dostum, biz 5 yıldır bu sunucudayız, 5 yıl önce rp kelimesini coin falan sanıyordun muhtemelen, o zamanlarda rollerden dolayı ceza almak normaldi tabi, 5 yıl boyunca yediğim cezaları atman, saçma ve objektif değil.

Ek olarak şikayette benim bir olumsuz  yasak davranışım yok Aksine rk ihlali bunny trolling güvenli bölge dm emotesiz ateş, gibi gibi ihlalleri yapan sizsiniz, rol bilginiz fazla düşük, gerekli ekran görüntülerini de paylaşıyorum.

#6 - 12.02.2025 20:48
Şahitliğimi onaylıyor hatta ekstra Akram denen arkadaşında godmode kullandığını şu video ile kanıtlamak isterim.

Sakin olmanı tavsiye ediyorum öncelikle kardeşim, sakin bas klavyeye orada arkadaş bugda sen de öylesin, animasyon bugları var, ilginç bunu paylaşman.

#7 - 12.02.2025 20:49
Garajdan çıkıp kovalamacaya girip üzerine güvenli bölgeye sığınıyorsun sonra beş yıldır rp diyorsun yanlış olmasın 24 yaşındayım 8 yılımı verdim rpye. bunların yanı sıra burada rp bilgimi sorgulayacak en son kişi sensin drama yaratma ortada ihlal var cezanızı çekeceksiniz. No More Drama tarafımızca ileti gelmeyecektir.

#8 - 12.02.2025 20:50

reis büyük oyunu çözmüşsün ama ikimizin de canı azalmıyor farkındaysan bu yıllardır sunucuda bulunan bir sorun godmode falan yok ben de sana vuruyorum o esnada kendi ekranımda.

#9 - 12.02.2025 20:55

reis büyük oyunu çözmüşsün ama ikimizin de canı azalmıyor farkındaysan bu yıllardır sunucuda bulunan bir sorun godmode falan yok ben de sana vuruyorum o esnada kendi ekranımda.
Düzgün izlersen bende can azalıyor senden hiçbir şey azalmıyor göz var nizan var :D