0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Shiels - 12.02.2025 20:50Alıntı yapılan: miRR - 12.02.2025 20:44Şahitliğimi onaylıyor hatta ekstra Akram denen arkadaşında godmode kullandığını şu video ile kanıtlamak isterim. reis büyük oyunu çözmüşsün ama ikimizin de canı azalmıyor farkındaysan bu yıllardır sunucuda bulunan bir sorun godmode falan yok ben de sana vuruyorum o esnada kendi ekranımda. Düzgün izlersen bende can azalıyor senden hiçbir şey azalmıyor göz var nizan var
Alıntı yapılan: miRR - 12.02.2025 20:44Şahitliğimi onaylıyor hatta ekstra Akram denen arkadaşında godmode kullandığını şu video ile kanıtlamak isterim. reis büyük oyunu çözmüşsün ama ikimizin de canı azalmıyor farkındaysan bu yıllardır sunucuda bulunan bir sorun godmode falan yok ben de sana vuruyorum o esnada kendi ekranımda.
Şahitliğimi onaylıyor hatta ekstra Akram denen arkadaşında godmode kullandığını şu video ile kanıtlamak isterim.
Alıntı yapılan: miRR - 12.02.2025 20:44Şahitliğimi onaylıyor hatta ekstra Akram denen arkadaşında godmode kullandığını şu video ile kanıtlamak isterim. Sakin olmanı tavsiye ediyorum öncelikle kardeşim, sakin bas klavyeye orada arkadaş bugda sen de öylesin, animasyon bugları var, ilginç bunu paylaşman.
Alıntı yapılan: miRR - 12.02.2025 20:55Alıntı yapılan: Shiels - 12.02.2025 20:50Alıntı yapılan: miRR - 12.02.2025 20:44Şahitliğimi onaylıyor hatta ekstra Akram denen arkadaşında godmode kullandığını şu video ile kanıtlamak isterim. reis büyük oyunu çözmüşsün ama ikimizin de canı azalmıyor farkındaysan bu yıllardır sunucuda bulunan bir sorun godmode falan yok ben de sana vuruyorum o esnada kendi ekranımda. Düzgün izlersen bende can azalıyor senden hiçbir şey azalmıyor göz var nizan var sende de azalmıyor dostum sen brawldan kurtulduktan sonra tekrar vuruyorum ve canın öyle azalıyor, discord chatine çevirme burayı ileti spamlamayın bizi de spamlamak zorunda bırakmayın
Alıntı yapılan: Shiels - 12.02.2025 20:56Alıntı yapılan: miRR - 12.02.2025 20:55Alıntı yapılan: Shiels - 12.02.2025 20:50Alıntı yapılan: miRR - 12.02.2025 20:44Şahitliğimi onaylıyor hatta ekstra Akram denen arkadaşında godmode kullandığını şu video ile kanıtlamak isterim. reis büyük oyunu çözmüşsün ama ikimizin de canı azalmıyor farkındaysan bu yıllardır sunucuda bulunan bir sorun godmode falan yok ben de sana vuruyorum o esnada kendi ekranımda. Düzgün izlersen bende can azalıyor senden hiçbir şey azalmıyor göz var nizan var sende de azalmıyor dostum sen brawldan kurtulduktan sonra tekrar vuruyorum ve canın öyle azalıyor, discord chatine çevirme burayı ileti spamlamayın bizi de spamlamak zorunda bırakmayın Videonun başındaki canım ve sonundaki canım, görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.
insan azıcık akıllanır gerekli cezayı alsınlar artık