Konu: Toplu şikayet  (Okunma sayısı 417 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 09.12.2024 22:56
Sanırım 2 kere q atmanla ilgili bir savunma yapmayacaksın, yönetimi kandırma gibi bir amacım yok gerekli iletiler atıldı diye düşünüyorum şikayet sonuçlanabilirse iyi olur daha fazla polemik yaratılmadan.

#21 - 09.12.2024 22:58
Bi konuyu fazlaca uzatarak ana savunma haline getirme çabanızı anlıyorum bu yüzden "taciz" rolüyle ilgili son savunmamı yapıp bu konuyla ilgili daha savunma yapmayacağım.

"Taciz" rolüne de açıklama getirmek isterim

Gördüğümüz gibi bu karakterin pantolonu aşırı yırtık, bu tarz moda olan pantolonlara gerçek hayatta da insanlar köpek mi saldırdı ne oldu da bu kadar yırtıldı gibi takılırlar, aynısını rolde yapıp köpek mi saldırdı diye soruyorum yani bir taciz rolü yaptığımızı düşünmüyorum.

Spoiler: GösterGizle

Ester karakteri de savunmasını yaptığı zaman şikayet sonuçlanabilir.

Burda attığım kanıtlara baktığınızda benim karakterim Peter sadece köpek mi saldırdı diyor, Sam karakteri ise pantolonun arkasına bakar diyor. Sizin burda zihninizde canlanan muhtemelen "götüne baktı" ama hayır emotede açıkca yazdığı gibi arkasına bakıyor direkt olarak götüne bakar gibi bir emote vermiyor bunu kadın karakteri rolde taciz olarak değerlendirebilir ama bu yasaklı roller olan "taciz" rolüne girmiyor. Bu konuda son savunmam bu kadar daha fazla uzatıp konuyu dağıtmanıza, inceleyecek olan adminin vaktini çalmamıza gerek yok hızlıca incelenip bitebilecek bir şikayet, tabi siz polemik yaratmak yerine savunmalarınızı yaparsanız.
zaten /me götüne bakar. diye emote atamazsın öyle bir şeyi unut öncelikle. mecburen arkasına bakar diye atacaksın. yönetimi kandırmaya çalışmayın.
peter yırtık pantolonun önüne bakıyor bende yırtık mı diye arkasına bakıyorum taciz etsem direk  /me götüne bakar yazarım merak etmeyin  :)

#22 - 09.12.2024 22:59
Size sıkarken birlikteydim, sıktıktan sonra çıktım. Ayrıca sıkmamın sebebi orda silah var diye ihbatetmeniz.

#23 - 09.12.2024 23:01
Size sıkarken birlikteydim, sıktıktan sonra çıktım. Ayrıca sıkmamın sebebi orda silah var diye ihbatetmeniz.

Savunma için teşekkürler, birlikteysen de(kontrol ettiğimde birlikte değildin) açılalı 15 günü geçmediğiniz için oluşum kural ihlali olarak değerlendirilebilir. Son savunma da geldiğine göre şikayet sonuçlanabilir. 

#24 - 09.12.2024 23:05

Savunma için teşekkürler, birlikteysen de(kontrol ettiğimde birlikte değildin) açılalı 15 günü geçmediğiniz için oluşum kural ihlali olarak değerlendirilebilir. Son savunma da geldiğine göre şikayet sonuçlanabilir.
Birlik açılalı 15 değil 10 gün geçmesi lazım ve 10 günden fazla geçmiş.

#25 - 09.12.2024 23:08

yanlış hatırlıyorsun

#26 - 09.12.2024 23:11

yanlış hatırlıyorsun

Burası daha güncellenmemiş sanırsam, İFM tarafından bize 10 gün diye söylendi. Bakan yetkili söyler zaten.

#27 - 09.12.2024 23:13
Orda yazana göre 15 gün diyorum fakat bu önemli değil 9. yada 10. gününde yani 10. gün bitmeden bu roller gerçekleşiyor.

#28 - 09.12.2024 23:14
q attıktan sonra oyuna giriş sağlayıp rolüme devam ettim. başka bir açıklamam yok yanlış bir şey yapmadım zaten. taciz rolüne girişip brawl başlatıp aktif etkinliği bozup üstüne polise ihbar etmeniz zaten her şeyi belli ediyor. yaptığınız rol sunucuda yasak.

#29 - 10.12.2024 22:09
İki tarafta kanıtlarını sundu savunmalarını yaptı artık şikayetin sonuçlanması gerektiğini düşünüyorum, kişileri oyunda gördüğümüzde şikayette bir sorun yaratmaması/kinin oyuna yansımaması için rol yapmaktan kaçınıyoruz @Gerath @Apollon @Justice
« Son Düzenleme: 10.12.2024 22:25 sukutt »