0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: sukutt - 09.12.2024 22:11Bi konuyu fazlaca uzatarak ana savunma haline getirme çabanızı anlıyorum bu yüzden "taciz" rolüyle ilgili son savunmamı yapıp bu konuyla ilgili daha savunma yapmayacağım.Alıntı yapılan: sukutt - 09.12.2024 20:17"Taciz" rolüne de açıklama getirmek isterimGördüğümüz gibi bu karakterin pantolonu aşırı yırtık, bu tarz moda olan pantolonlara gerçek hayatta da insanlar köpek mi saldırdı ne oldu da bu kadar yırtıldı gibi takılırlar, aynısını rolde yapıp köpek mi saldırdı diye soruyorum yani bir taciz rolü yaptığımızı düşünmüyorum.Spoiler: GösterGizleSpoiler: GösterGizleSpoiler: GösterGizleEster karakteri de savunmasını yaptığı zaman şikayet sonuçlanabilir. Burda attığım kanıtlara baktığınızda benim karakterim Peter sadece köpek mi saldırdı diyor, Sam karakteri ise pantolonun arkasına bakar diyor. Sizin burda zihninizde canlanan muhtemelen "götüne baktı" ama hayır emotede açıkca yazdığı gibi arkasına bakıyor direkt olarak götüne bakar gibi bir emote vermiyor bunu kadın karakteri rolde taciz olarak değerlendirebilir ama bu yasaklı roller olan "taciz" rolüne girmiyor. Bu konuda son savunmam bu kadar daha fazla uzatıp konuyu dağıtmanıza, inceleyecek olan adminin vaktini çalmamıza gerek yok hızlıca incelenip bitebilecek bir şikayet, tabi siz polemik yaratmak yerine savunmalarınızı yaparsanız.zaten /me götüne bakar. diye emote atamazsın öyle bir şeyi unut öncelikle. mecburen arkasına bakar diye atacaksın. yönetimi kandırmaya çalışmayın.
Bi konuyu fazlaca uzatarak ana savunma haline getirme çabanızı anlıyorum bu yüzden "taciz" rolüyle ilgili son savunmamı yapıp bu konuyla ilgili daha savunma yapmayacağım.Alıntı yapılan: sukutt - 09.12.2024 20:17"Taciz" rolüne de açıklama getirmek isterimGördüğümüz gibi bu karakterin pantolonu aşırı yırtık, bu tarz moda olan pantolonlara gerçek hayatta da insanlar köpek mi saldırdı ne oldu da bu kadar yırtıldı gibi takılırlar, aynısını rolde yapıp köpek mi saldırdı diye soruyorum yani bir taciz rolü yaptığımızı düşünmüyorum.Spoiler: GösterGizleSpoiler: GösterGizleSpoiler: GösterGizleEster karakteri de savunmasını yaptığı zaman şikayet sonuçlanabilir. Burda attığım kanıtlara baktığınızda benim karakterim Peter sadece köpek mi saldırdı diyor, Sam karakteri ise pantolonun arkasına bakar diyor. Sizin burda zihninizde canlanan muhtemelen "götüne baktı" ama hayır emotede açıkca yazdığı gibi arkasına bakıyor direkt olarak götüne bakar gibi bir emote vermiyor bunu kadın karakteri rolde taciz olarak değerlendirebilir ama bu yasaklı roller olan "taciz" rolüne girmiyor. Bu konuda son savunmam bu kadar daha fazla uzatıp konuyu dağıtmanıza, inceleyecek olan adminin vaktini çalmamıza gerek yok hızlıca incelenip bitebilecek bir şikayet, tabi siz polemik yaratmak yerine savunmalarınızı yaparsanız.
"Taciz" rolüne de açıklama getirmek isterimGördüğümüz gibi bu karakterin pantolonu aşırı yırtık, bu tarz moda olan pantolonlara gerçek hayatta da insanlar köpek mi saldırdı ne oldu da bu kadar yırtıldı gibi takılırlar, aynısını rolde yapıp köpek mi saldırdı diye soruyorum yani bir taciz rolü yaptığımızı düşünmüyorum.Spoiler: GösterGizleSpoiler: GösterGizleSpoiler: GösterGizleEster karakteri de savunmasını yaptığı zaman şikayet sonuçlanabilir.
Size sıkarken birlikteydim, sıktıktan sonra çıktım. Ayrıca sıkmamın sebebi orda silah var diye ihbatetmeniz.
Alıntı yapılan: veenseytheunconquerable - 09.12.2024 22:59Size sıkarken birlikteydim, sıktıktan sonra çıktım. Ayrıca sıkmamın sebebi orda silah var diye ihbatetmeniz.Savunma için teşekkürler, birlikteysen de(kontrol ettiğimde birlikte değildin) açılalı 15 günü geçmediğiniz için oluşum kural ihlali olarak değerlendirilebilir. Son savunma da geldiğine göre şikayet sonuçlanabilir.
Alıntı yapılan: sukutt - 09.12.2024 23:01Alıntı yapılan: veenseytheunconquerable - 09.12.2024 22:59Size sıkarken birlikteydim, sıktıktan sonra çıktım. Ayrıca sıkmamın sebebi orda silah var diye ihbatetmeniz.Savunma için teşekkürler, birlikteysen de(kontrol ettiğimde birlikte değildin) açılalı 15 günü geçmediğiniz için oluşum kural ihlali olarak değerlendirilebilir. Son savunma da geldiğine göre şikayet sonuçlanabilir. Birlik açılalı 15 değil 10 gün geçmesi lazım ve 10 günden fazla geçmiş.
Alıntı yapılan: veenseytheunconquerable - 09.12.2024 23:05Alıntı yapılan: sukutt - 09.12.2024 23:01Alıntı yapılan: veenseytheunconquerable - 09.12.2024 22:59Size sıkarken birlikteydim, sıktıktan sonra çıktım. Ayrıca sıkmamın sebebi orda silah var diye ihbatetmeniz.Savunma için teşekkürler, birlikteysen de(kontrol ettiğimde birlikte değildin) açılalı 15 günü geçmediğiniz için oluşum kural ihlali olarak değerlendirilebilir. Son savunma da geldiğine göre şikayet sonuçlanabilir. Birlik açılalı 15 değil 10 gün geçmesi lazım ve 10 günden fazla geçmiş.yanlış hatırlıyorsun