Konu: Toplu şikayet  (Okunma sayısı 410 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 09.12.2024 20:10
herkesin ağzında bir taciz kelimesi var
taciz rolünün ssini atarsanız sevinirim
sunucuda deagle alan allah olmuş herkese sıkabileceğini sanıyorlar
Spoiler: GösterGizle

al buyur, imla kurallarını da öğrenin
ortada bi taciz rolu goremiyorum, kadinjn yırtık pantalonuna bakmisiz sadeece
sonuclanabilir @Gerath @Apollon

#11 - 09.12.2024 20:14
herkesin ağzında bir taciz kelimesi var
taciz rolünün ssini atarsanız sevinirim
sunucuda deagle alan allah olmuş herkese sıkabileceğini sanıyorlar

al buyur, imla kurallarını da öğrenin
ortada bi taciz rolu goremiyorum, kadinjn yırtık pantalonuna bakmisiz sadeece
sonuclanabilir @Gerath @Apollon
Taciz ve üstüne birlik üyemi POLİSE SİLAHI VAR DİYE İHBAR ETTİĞİN İÇİN ateş açıyorum sana, kafana göre sivil bir şeyler eklemişsin. Koyduğum ss ise dün Ester ve benim olay sırasında birlikte olduğumuza dair görüntü.

#12 - 09.12.2024 20:17
"Taciz" rolüne de açıklama getirmek isterim

Gördüğümüz gibi bu karakterin pantolonu aşırı yırtık, bu tarz moda olan pantolonlara gerçek hayatta da insanlar köpek mi saldırdı ne oldu da bu kadar yırtıldı gibi takılırlar, aynısını rolde yapıp köpek mi saldırdı diye soruyorum yani bir taciz rolü yaptığımızı düşünmüyorum.

Ester karakteri de savunmasını yaptığı zaman şikayet sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 09.12.2024 21:45 sukutt »

#13 - 09.12.2024 20:34
"Pantolonun arkasına bakar" her şeyi açıklar niteliklte, ne biçim bir troll profil olduğunuz ortada zaten.

#14 - 09.12.2024 21:15

Eswiperın attığı sste "YASAKLI OLAN" taciz rollerine girişiyorsunuz. Onu gördükten sonra ne yapıyorsunuz diyip sizinle konuşuyorum. İleri geri konuşmalarınızdan ötürü ikişer tokat yiyorsunuz. Ardından "aktif bir etkinlik" olmasına rağmen brawl başlatıyorsunuz. @Justice zaten sizlerle ilgilenecekti R20 iletişime geçmişti yeterli kanıtımız yoktu şikayeti açmanız iyi oldu. Ben düştükten sonra r20 dahil oradaki herkes sizi görüp ateş açıyor. Deagleı olan Allah olmuyor, kafasını kullanabilen oyunu oynayabiliyor. Attığım sste brawl başlatıp pdyi aradığınız gözüküyor. Bi' zeki sizsiniz zaten kanka.

#15 - 09.12.2024 21:50

Eswiperın attığı sste "YASAKLI OLAN" taciz rollerine girişiyorsunuz. Onu gördükten sonra ne yapıyorsunuz diyip sizinle konuşuyorum. İleri geri konuşmalarınızdan ötürü ikişer tokat yiyorsunuz. Ardından "aktif bir etkinlik" olmasına rağmen brawl başlatıyorsunuz. @Justice zaten sizlerle ilgilenecekti R20 iletişime geçmişti yeterli kanıtımız yoktu şikayeti açmanız iyi oldu. Ben düştükten sonra r20 dahil oradaki herkes sizi görüp ateş açıyor. Deagleı olan Allah olmuyor, kafasını kullanabilen oyunu oynayabiliyor. Attığım sste brawl başlatıp pdyi aradığınız gözüküyor. Bi' zeki sizsiniz zaten kanka.

İkişer tokat attığını söyleyip brawlı bizim başlattığımızı iddia ediyosun, kendinle çelişiyosun, Ayrıca her iletinizde bize bir dokundurma, hakaret gibi polemiklere girişmeniz hoş değil.
Ve "taciz" olduğunu iddia ettiğiniz rolle ilgilide gerekli savunmamı yaptım, Eswiper hariç hiçbiriniz yapılan rollerle ilgili düzgün bir savunma yapmadınız, şikayeti başka yerlere çekmeye çalışıyorsunuz. Şikayetin uzamaması için polemik yerine savunmanızı bırakırsanız hep birlikte şikayetin sonucunu bekleyebiliriz.

#16 - 09.12.2024 21:59

İkişer tokat attığını söyleyip brawlı bizim başlattığımızı iddia ediyosun, kendinle çelişiyosun, Ayrıca her iletinizde bize bir dokundurma, hakaret gibi polemiklere girişmeniz hoş değil.
Ve "taciz" olduğunu iddia ettiğiniz rolle ilgilide gerekli savunmamı yaptım, Eswiper hariç hiçbiriniz yapılan rollerle ilgili düzgün bir savunma yapmadınız, şikayeti başka yerlere çekmeye çalışıyorsunuz. Şikayetin uzamaması için polemik yerine savunmanızı bırakırsanız hep birlikte şikayetin sonucunu bekleyebiliriz.

tokat çekmek brawl başlatmak değil. Sizin "adama kafa göz dalar" ifadeniz brawl başlatır. Ben tokat çektim yolladım. Gelip brawl başlattın. Yaptığınız rol zaten yasak.

9.2. Tamamen Yasaklı Roller: Aşağıda rollere taraflar karşılıklı izin verse dahi sunucuda yapılmasına kesinlikle izin verilmemektedir.
- Yamyamlık
- Vahşilik (hayvanlara saldırmak, işkence etmek, vb.)
- Nekrofili
- Pedofili
- Zoofili
- Taciz, Tecavüz

Cinsel içerikli veya bağlantılı roller oyuncular arasında gerçekleştirilmemelidir. Buna karşıdaki karakterin cinsel bölgelerine bakma hareketleri, kendi vücut organlarını kaşıma gibi hareketlerin müstehcen bir şekilde belirtilmesi de dahildir.

bu rollere girişmeniz yasak olduğu için ne anlatırsan anlat yaptığınız rol yasak. Arkasında yırtık yok pantalonun. Olsa bile yine o emote taciz rolüne giriyor. Yönetimi kandırmaya çalışmayın böyle yasaklı rollere girişmemenizi öneriyorum. Kişi zaten alın bakın demiyor, siz kendiniz baktığınız için ve böyle rollere giriştiğiniz için "taciz" adı altında işleniyor.

Bu rollerden sonra pdye ihbar ediyorsun birde. Kahabatiniz özrünüzden büyük. Attığım kuralda zaten nereye baktığınız da belli ne yapmaya çalıştığınızda belli iyi forumlar dilerim.

Oyuna girip rolüme devam ettim zaten uzatmanın anlamı yok böyle taciz rolleri yapmayın. Role girdik rolümüzü yaptık.
« Son Düzenleme: 09.12.2024 22:05 vlone »

#17 - 09.12.2024 22:11
Bi konuyu fazlaca uzatarak ana savunma haline getirme çabanızı anlıyorum bu yüzden "taciz" rolüyle ilgili son savunmamı yapıp bu konuyla ilgili daha savunma yapmayacağım.

Gördüğümüz gibi bu karakterin pantolonu aşırı yırtık, bu tarz moda olan pantolonlara gerçek hayatta da insanlar köpek mi saldırdı ne oldu da bu kadar yırtıldı gibi takılırlar, aynısını rolde yapıp köpek mi saldırdı diye soruyorum yani bir taciz rolü yaptığımızı düşünmüyorum.

Burda attığım kanıtlara baktığınızda benim karakterim Peter sadece köpek mi saldırdı diyor, Sam karakteri ise pantolonun arkasına bakar diyor. Sizin burda zihninizde canlanan muhtemelen "götüne baktı" ama hayır emotede açıkca yazdığı gibi arkasına bakıyor direkt olarak götüne bakar gibi bir emote vermiyor bunu kadın karakteri rolde taciz olarak değerlendirebilir ama bu yasaklı roller olan "taciz" rolüne girmiyor. Bu konuda son savunmam bu kadar daha fazla uzatıp konuyu dağıtmanıza, inceleyecek olan adminin vaktini çalmamıza gerek yok hızlıca incelenip bitebilecek bir şikayet, tabi siz polemik yaratmak yerine savunmalarınızı yaparsanız.
« Son Düzenleme: 09.12.2024 22:14 sukutt »

#18 - 09.12.2024 22:14
savunman geçerli değil. Arka tarafında bir şey yok.

#19 - 09.12.2024 22:16
Bi konuyu fazlaca uzatarak ana savunma haline getirme çabanızı anlıyorum bu yüzden "taciz" rolüyle ilgili son savunmamı yapıp bu konuyla ilgili daha savunma yapmayacağım.

Burda attığım kanıtlara baktığınızda benim karakterim Peter sadece köpek mi saldırdı diyor, Sam karakteri ise pantolonun arkasına bakar diyor. Sizin burda zihninizde canlanan muhtemelen "götüne baktı" ama hayır emotede açıkca yazdığı gibi arkasına bakıyor direkt olarak götüne bakar gibi bir emote vermiyor bunu kadın karakteri rolde taciz olarak değerlendirebilir ama bu yasaklı roller olan "taciz" rolüne girmiyor. Bu konuda son savunmam bu kadar daha fazla uzatıp konuyu dağıtmanıza, inceleyecek olan adminin vaktini çalmamıza gerek yok hızlıca incelenip bitebilecek bir şikayet, tabi siz polemik yaratmak yerine savunmalarınızı yaparsanız.
zaten /me götüne bakar. diye emote atamazsın öyle bir şeyi unut öncelikle. mecburen arkasına bakar diye atacaksın. yönetimi kandırmaya çalışmayın.