Eswiperın attığı sste "YASAKLI OLAN" taciz rollerine girişiyorsunuz. Onu gördükten sonra ne yapıyorsunuz diyip sizinle konuşuyorum. İleri geri konuşmalarınızdan ötürü ikişer tokat yiyorsunuz. Ardından "aktif bir etkinlik" olmasına rağmen brawl başlatıyorsunuz. @Justice zaten sizlerle ilgilenecekti R20 iletişime geçmişti yeterli kanıtımız yoktu şikayeti açmanız iyi oldu. Ben düştükten sonra r20 dahil oradaki herkes sizi görüp ateş açıyor. Deagleı olan Allah olmuyor, kafasını kullanabilen oyunu oynayabiliyor. Attığım sste brawl başlatıp pdyi aradığınız gözüküyor. Bi' zeki sizsiniz zaten kanka.
İkişer tokat attığını söyleyip brawlı bizim başlattığımızı iddia ediyosun, kendinle çelişiyosun, Ayrıca her iletinizde bize bir dokundurma, hakaret gibi polemiklere girişmeniz hoş değil.
Ve "taciz" olduğunu iddia ettiğiniz rolle ilgilide gerekli savunmamı yaptım, Eswiper hariç hiçbiriniz yapılan rollerle ilgili düzgün bir savunma yapmadınız, şikayeti başka yerlere çekmeye çalışıyorsunuz. Şikayetin uzamaması için polemik yerine savunmanızı bırakırsanız hep birlikte şikayetin sonucunu bekleyebiliriz.
tokat çekmek brawl başlatmak değil. Sizin "adama kafa göz dalar" ifadeniz brawl başlatır. Ben tokat çektim yolladım. Gelip brawl başlattın. Yaptığınız rol zaten yasak.
9.2. Tamamen Yasaklı Roller: Aşağıda rollere taraflar karşılıklı izin verse dahi sunucuda yapılmasına kesinlikle izin verilmemektedir.
- Yamyamlık
- Vahşilik (hayvanlara saldırmak, işkence etmek, vb.)
- Nekrofili
- Pedofili
- Zoofili
-
Taciz, Tecavüz
Cinsel içerikli veya bağlantılı roller oyuncular arasında gerçekleştirilmemelidir. Buna karşıdaki karakterin cinsel bölgelerine bakma hareketleri, kendi vücut organlarını kaşıma gibi hareketlerin müstehcen bir şekilde belirtilmesi de dahildir.
bu rollere girişmeniz yasak olduğu için ne anlatırsan anlat yaptığınız rol yasak. Arkasında yırtık yok pantalonun. Olsa bile yine o emote taciz rolüne giriyor. Yönetimi kandırmaya çalışmayın böyle yasaklı rollere girişmemenizi öneriyorum. Kişi zaten alın bakın demiyor, siz kendiniz baktığınız için ve böyle rollere giriştiğiniz için "taciz" adı altında işleniyor.
Bu rollerden sonra pdye ihbar ediyorsun birde. Kahabatiniz özrünüzden büyük. Attığım kuralda zaten nereye baktığınız da belli ne yapmaya çalıştığınızda belli iyi forumlar dilerim.
Oyuna girip rolüme devam ettim zaten uzatmanın anlamı yok böyle taciz rolleri yapmayın. Role girdik rolümüzü yaptık.