Konu: Cesar Gutierrez wall shott slient aim esp David Piazza esp  (Okunma sayısı 470 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 02.09.2024 13:11
Cevap yazmayayım diyorum da anlatamıyorum, sakin biraz mete şikayete de şahit olarak yazılan isimlere de mi ooc olarak saldırgan davranışlara devam edeceksin?
Nasıl sen şikayet açıp açmayacağını kimseye sormayacaksan, şikayete eklenmiş olan şahitleri de azarlamaya yada laf söyleyerek bezdirmeye çalışma. Ben gerekli savunmayı yaptım senin muhattabın buradaki insanlar değil. Admin inceler ve eğer söylediklerin geçerliyse gereken cezayı verir. İkili diyalog kurma yeri değil burası, şikayet açtın savunması yapıldı ve sonuçlanmasını beklemen gerekiyor. Bunuda mı sana ben öğreteceğim? Elindeki kanıtlarla düzmece bir şikayet açmışsın, bence fazla uzatmayalım. Yine susturma yemeni istemem, sakince bekle ve şikayet sonuçlansın. Şikayeti açan sensin, biz değiliz bu kadar agresif olmana gerek yok. Sadece birazcık mantıklı düşün. Adminlerin işini de zorlaştırmayalım değil mi?
Alıntı
Sen neyin şahitliğini onaylıyorsun? Şikayet açıp açmadığımı yada gerekli, gereksiz olup sana mı soracağım sen mi karar verecek yoksa admin mi? Hood etrafınızda çatışma dönmüyordu Piazza bölgeye esp ile girince Cesar sıkmaya başladı Piazza üyeleri şikayete yazmasın.
Esp diye iddia ediyorsun, esp kullanmadığımıda biliyorsun da şikayet açılırken de eğer elinde somut birşey yoksa, soyut şeyler üzerinden de yürümez bu işler. Sen bir şikayet açtıysan ve ben bir şahit yazdıysam, o kişiyi azarlayamaz/azalamaya çalışamazsın. Burası OOC bir platform, karşında itham ettiğin insanlar da oyun karakteri değil. Madem şikayetin doğru, madem dolu bir şikayet ve benide bu şikayete dahil ettin. O zaman çok fazla agresif yaklaşmadan azıcık sabret, kısa süre sonra sonuçlanır.
İyi forumlar.

#11 - 02.09.2024 13:34

Olayın yaşandığı bölge hood bölgem olduğu için orada bulundum ve sıkan kişiye de zaten IC olarak gerekeni söyledim.
Olaya şahit karakterler
Drew_Cardella - @Sawix
Michael_Bonozelli - @zed_exe
Paulie_Pozzanos - @BabaBellax
Ukeme_Woodart - @Eno
Bunlara ek olarak hastane kadrosu da şahittir, onlarda şahitliklerini onaylayacaklardır.

SS'de görülebilir, toxic birisiyle uğraşıyorum zaten o sırada.
« Son Düzenleme: 02.09.2024 13:41 cnrgnscnr »

#12 - 02.09.2024 13:47
Olaya bizzat şahidim David Piazza karakterini hastane başhekim'i olarak hastaneye kendim çağırdım, sorun çıkaran bir kaç oyuncu için gelmesini istedim geldikten sonra David piazza normal olarak kendi Hood'u içinden geri dönmüştür, yolda geçerken bizzat önünden geçmek durumunda kalıyor ki olay kendi hood'un içinde geçiyor karakterin gelip orada olması gayet normal fakat açılan şikayetin ad lekeleme amacı ile açıldığını düşünüyorum David Piazza'nın olay ile alakası yoktur, söyleyeceklerim bu kadar teşekkürler.

#13 - 02.09.2024 13:51
Olaya bizzat şahidim David Piazza karakterini hastane başhekim'i olarak hastaneye kendim çağırdım, sorun çıkaran bir kaç oyuncu için gelmesini istedim geldikten sonra David piazza normal olarak kendi Hood'u içinden geri dönmüştür, yolda geçerken bizzat önünden geçmek durumunda kalıyor ki olay kendi hood'un içinde geçiyor karakterin gelip orada olması gayet normal fakat açılan şikayetin ad lekeleme amacı ile açıldığını düşünüyorum David Piazza'nın olay ile alakası yoktur, söyleyeceklerim bu kadar teşekkürler.
Olay hastaneye çağırman değil Piazza zaten bizim yanımıza esp ile gelip saldırıya uğramamız olay.

#14 - 02.09.2024 13:52
Cesar Gutierrez wall shott savunması tamamlandı Piazza'da savunmalarını bitirdiyse sonuçlanabilir.

#15 - 02.09.2024 14:24

Olayın yaşandığı bölge hood bölgem olduğu için orada bulundum ve sıkan kişiye de zaten IC olarak gerekeni söyledim.
Olaya şahit karakterler
Drew_Cardella - @Sawix
Michael_Bonozelli - @zed_exe
Paulie_Pozzanos - @BabaBellax
Ukeme_Woodart - @Eno
Bunlara ek olarak hastane kadrosu da şahittir, onlarda şahitliklerini onaylayacaklardır.

SS'de görülebilir, toxic birisiyle uğraşıyorum zaten o sırada.
Şahitliğimi onaylıyorum.
@Red Army Prime 'a çok gereksiz bir şikayet açılmış, amacınız galiba ad lekelemek? Hood etrafımızda çatışma dönecek ve biz kalkıp rolümüze devam mı ediceğiz? Sana ne kadar cazip geliyor acaba? Daha fazla yanıt gelemiyecek.
Sen neyin şahitliğini onaylıyorsun? Şikayet açıp açmadığımı yada gerekli, gereksiz olup sana mı soracağım sen mi karar verecek yoksa admin mi? Hood etrafınızda çatışma dönmüyordu Piazza bölgeye esp ile girince Cesar sıkmaya başladı Piazza üyeleri şikayete yazmasın.
Üslübuna dikkat et Mete. Umrumda bile değilsin bu ufak dm nitelikli birliğiniz ile bu rezil kin olaylarınız yine gözünüzü karartmış. Yazık.
Şahit olup / olmamam seni ne kadar ilgilendiriyor niye batıyor bu sözlerim sana acaba? :D
(Daha fazla yanıt gelmiyecek.)

#16 - 02.09.2024 14:38
Şikayet ile alakası olmayan mesajlar temizlendi, durumun devamı dahilinde işlem uygulanmaya devam edilecektir.

#17 - 09.09.2024 13:18
Ammunation NPC bölgesi sık sık çatışma dönen bölge, neredeyse 10 şikayetten 8'nde videolar orada çekilmiş oluyor.

Yetersiz Kanıt