Selamlar, inceleyen yetkili atılan toksik yorumu incelerse sevinirim. Bu arkadaşlar başıboşlar gibi bana saldırmaya devam ediyorlar, OOC olarak. Hala nasıl barınıyorlar, anlamış değilim. Her neyse, savunmama geçiyorum.
Öncelikle belirteyim, wallshot falan yok zaten, temiz oynuyorum. Arkadaş 19 saniyelik değil de tüm videoyu atarsa kimin hile olduğu anlaşılır, yine neyse diyorum.
Arkadaş wallshot sanmış, bu çok normal. Araç modu kurmuş ve oradaki araç oyunda farklı gözüküyor, arkadaşta farklı gözüküyor. Araç bende daha sol tarafta, Connor'a yakın gözükürken Kenneth karakterinde önünde gözükmüş, ona göre cover alıyor, bilmiyor ki araç modu ve normal modu farklı gözüküyor. Wallshot atsam zaten kaç tane ateş açıyorum, daha erken düşerdin, wallshot diye hile var mı onu da bilmiyorum kaç yıldır oynuyorum Wallshot diye bir hileyi ilk defa duyuyorum. Son olarak bildiğim kadarıyla arabanın yanında düşersen karakterin araç içine girmez diye biliyorum, senin karakterin araca giriyor çünkü aracın konumu ve görüntüsü farklı. Connor karakteri video çekmiştir diye düşünüyorum, o video atarsa hile olmadığım ortaya çıkar. Ayrıca log kontrolü ediliyor diye biliyorum, loglarım incelenirse de hile olmadığım ortaya çıkacaktır. Hile değilim ama kim hile onu birazdan öğreneceğiz.