Konu: Cesar Gutierrez wall shott slient aim esp David Piazza esp  (Okunma sayısı 461 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.09.2024 23:42
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar Gutierrez wall shott slient aim +esp @ege the b3st  @Red Army Prime
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Eserrrooo
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 1.09.2024 tarihi, saat 22.22 gibi başlayan hotlinemiz  23.20 civarında  bitiyor sonrasında mermiciye gidip başka rol yapacaktık bizi  Piazza ile esp ile bulup Cesar  bizi vuruyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

/hasarlar cesar'ın vurduğu
ek açıklama (varsa): allah kol versin de kimseye hileye düşürmesin
« Son Düzenleme: 01.09.2024 23:45 meteuntertatverdacht »

#1 - 02.09.2024 01:16
Selamlar, inceleyen yetkili atılan toksik yorumu incelerse sevinirim. Bu arkadaşlar başıboşlar gibi bana saldırmaya devam ediyorlar, OOC olarak. Hala nasıl barınıyorlar, anlamış değilim. Her neyse, savunmama geçiyorum.

Öncelikle belirteyim, wallshot falan yok zaten, temiz oynuyorum. Arkadaş 19 saniyelik değil de tüm videoyu atarsa kimin hile olduğu anlaşılır, yine neyse diyorum.
Arkadaş wallshot sanmış, bu çok normal. Araç modu kurmuş ve oradaki araç oyunda farklı gözüküyor, arkadaşta farklı gözüküyor. Araç bende daha sol tarafta, Connor'a yakın gözükürken Kenneth karakterinde önünde gözükmüş, ona göre cover alıyor, bilmiyor ki araç modu ve normal modu farklı gözüküyor. Wallshot atsam zaten kaç tane ateş açıyorum, daha erken düşerdin, wallshot diye hile var mı onu da bilmiyorum kaç yıldır oynuyorum Wallshot diye bir hileyi ilk defa duyuyorum. Son olarak bildiğim kadarıyla arabanın yanında düşersen karakterin araç içine girmez diye biliyorum, senin karakterin araca giriyor çünkü aracın konumu ve görüntüsü farklı. Connor karakteri video çekmiştir diye düşünüyorum, o video atarsa hile olmadığım ortaya çıkar. Ayrıca log kontrolü ediliyor diye biliyorum, loglarım incelenirse de hile olmadığım ortaya çıkacaktır. Hile değilim ama kim hile onu birazdan öğreneceğiz.

#2 - 02.09.2024 01:20
Videoyu bandicam'dan son saniye açabildim, eğer savunman buysa sonuçlansın araç gayet olduğu yerde üst düzey bir mod yok hile kullandığından video almamışsın sanırım. Daha önceden bol bol video atıyordun şimdi mi alamadın?  :D

#3 - 02.09.2024 01:23
Evet, savunmam bu ve sonuçlanabilir. Üst düzey mod, alt düzey mod, orta düzey mod mu var? Mod moddur. Araç modu kurmuşsun, aracın yeri farklı gözüküyor gelmişsin walllshot diye şikayet açıyorsun. Burada video almadım.

#4 - 02.09.2024 07:58
Şikayetle benim ne alakam var onu anlayamadım, DPMC'de birlik oyuncularımla rol yaptıktan sonra hood bölgeme dönüyordum ve hood bölgemde silahlı çatışma çıktığı için bunu yapanların kim olduğunu merak ettiğim için bölgeye intikal ettim.
Şikayet açmak için şikayet açmayın.

#5 - 02.09.2024 07:59
Ek olarak daha önce hastanemde yaptığım roller için buraya şahit ekleyebilirim.

#6 - 02.09.2024 08:23

Olayın yaşandığı bölge hood bölgem olduğu için orada bulundum ve sıkan kişiye de zaten IC olarak gerekeni söyledim.
Olaya şahit karakterler
Drew_Cardella - @Sawix
Michael_Bonozelli - @zed_exe
Paulie_Pozzanos - @BabaBellax
Ukeme_Woodart - @Eno
Bunlara ek olarak hastane kadrosu da şahittir, onlarda şahitliklerini onaylayacaklardır.

SS'de görülebilir, toxic birisiyle uğraşıyorum zaten o sırada.

#7 - 02.09.2024 10:59
Şikayetle benim ne alakam var onu anlayamadım, DPMC'de birlik oyuncularımla rol yaptıktan sonra hood bölgeme dönüyordum ve hood bölgemde silahlı çatışma çıktığı için bunu yapanların kim olduğunu merak ettiğim için bölgeye intikal ettim.
Şikayet açmak için şikayet açmayın.
Öncelikle video'da gözüktüğü gibi çatışma çıkmıyor bunu tetikleyecek ekran görüntüsü yok.

Sonrasında Cesar'dan önce gelip mermicide yanımızda duruyorsun ki sonrasında Cesar bize sıkmaya başlıyor duvar arkası vuruyor. Konum senin bizi ESP ile bulup mermiciye gelmen bizi kaçırmaya çalışman olay bu.
« Son Düzenleme: 02.09.2024 11:14 meteuntertatverdacht »

#8 - 02.09.2024 12:24

Olayın yaşandığı bölge hood bölgem olduğu için orada bulundum ve sıkan kişiye de zaten IC olarak gerekeni söyledim.
Olaya şahit karakterler
Drew_Cardella - @Sawix
Ukeme_Woodart - @Eno
Bunlara ek olarak hastane kadrosu da şahittir, onlarda şahitliklerini onaylayacaklardır.

Şahitliğimi onaylıyorum.
@Red Army Prime 'a çok gereksiz bir şikayet açılmış, amacınız galiba ad lekelemek? Hood etrafımızda çatışma dönecek ve biz kalkıp rolümüze devam mı ediceğiz? Sana ne kadar cazip geliyor acaba? Daha fazla yanıt gelemiyecek.

#9 - 02.09.2024 12:46

Olaya şahit karakterler
Drew_Cardella - @Sawix
Ukeme_Woodart - @Eno

Şahitliğimi onaylıyorum.
@Red Army Prime 'a çok gereksiz bir şikayet açılmış, amacınız galiba ad lekelemek? Hood etrafımızda çatışma dönecek ve biz kalkıp rolümüze devam mı ediceğiz? Sana ne kadar cazip geliyor acaba? Daha fazla yanıt gelemiyecek.
Sen neyin şahitliğini onaylıyorsun? Şikayet açıp açmadığımı yada gerekli, gereksiz olup sana mı soracağım sen mi karar verecek yoksa admin mi? Hood etrafınızda çatışma dönmüyordu Piazza bölgeye esp ile girince Cesar sıkmaya başladı Piazza üyeleri şikayete yazmasın.