Cevap yazmayayım diyorum da anlatamıyorum, sakin biraz mete şikayete de şahit olarak yazılan isimlere de mi ooc olarak saldırgan davranışlara devam edeceksin?
Nasıl sen şikayet açıp açmayacağını kimseye sormayacaksan, şikayete eklenmiş olan şahitleri de azarlamaya yada laf söyleyerek bezdirmeye çalışma. Ben gerekli savunmayı yaptım senin muhattabın buradaki insanlar değil. Admin inceler ve eğer söylediklerin geçerliyse gereken cezayı verir. İkili diyalog kurma yeri değil burası, şikayet açtın savunması yapıldı ve sonuçlanmasını beklemen gerekiyor. Bunuda mı sana ben öğreteceğim? Elindeki kanıtlarla düzmece bir şikayet açmışsın, bence fazla uzatmayalım. Yine susturma yemeni istemem, sakince bekle ve şikayet sonuçlansın. Şikayeti açan sensin, biz değiliz bu kadar agresif olmana gerek yok. Sadece birazcık mantıklı düşün. Adminlerin işini de zorlaştırmayalım değil mi?
Sen neyin şahitliğini onaylıyorsun? Şikayet açıp açmadığımı yada gerekli, gereksiz olup sana mı soracağım sen mi karar verecek yoksa admin mi? Hood etrafınızda çatışma dönmüyordu Piazza bölgeye esp ile girince Cesar sıkmaya başladı Piazza üyeleri şikayete yazmasın.
Esp diye iddia ediyorsun, esp kullanmadığımıda biliyorsun da şikayet açılırken de eğer elinde somut birşey yoksa, soyut şeyler üzerinden de yürümez bu işler. Sen bir şikayet açtıysan ve ben bir şahit yazdıysam, o kişiyi azarlayamaz/azalamaya çalışamazsın. Burası OOC bir platform, karşında itham ettiğin insanlar da oyun karakteri değil. Madem şikayetin doğru, madem dolu bir şikayet ve benide bu şikayete dahil ettin. O zaman çok fazla agresif yaklaşmadan azıcık sabret, kısa süre sonra sonuçlanır.
İyi forumlar.