Videoda vurulduğum fakat oyundan /q attığım gözükmüyor, q atsaydım "Yajeel Arron oyundan çıktı. ((kendi isteği))" diye chatinize yazı düşerdi, burada benim q atıp atmadığıma dair bir kanıtınız yok, ben size crash yediğimi belirttim, sizin benim oyundan nasıl düştüğüme dair bir kanıtınız yok tahmininiz var bu da sonuç olarak bir kanıt sağlamıyor. Video ile SS arasında 1 dakika var, benim oyuna dönüş yapabilmem için zaten maksimum 5 dakika içerisinde gelmem gerekiyor. 65 seviye bir karaktere sahibim, sunucunun politikalarına gayet aşina birisiyim. Oyunda olmadığıma dair fotoğrafı çeken kişi başkası ayrıca, bu da zaten ben oyuna girsem bile orada beni tutuklayabilecek bir polis yok çünkü videoda da açık bir şekilde gözüküyor, beni vuran kişiler(sizler)in peşine düştüğünü tahmin ediyorum. Silahı olan birisi oyundan düşse bile oyuncunun oyuna geri dönüş yapması için 5 dakika süre tanınıyor PD tarafından, geri gelmezse PD adminleri kanıtlara ulaştığı takdirde oyuncunun hem silahını silip hem IC+OOC cezasını direkt veriyorlar.
İyi forumlar dilerim.