Konu: yajeel q  (Okunma sayısı 597 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.04.2024 21:02
bizzat ssi ben çektim şahitliğimi onaylıyorum galara denilen arkadaş polisin geldiğini görünce silahı gitmesin diye q attı bilerek orada bekledim gelmedi arkadaş kendiside söylüyor chatloglara bakılabilir gerekli cezayı alsın arkadaş
q attığım yeri gösterirmisin güzel kardeşim 😊

ne diyon kardeşim önceki iletilerinde dedin ya SÖZDE crash yedim diye kendinlemi çelişiyon
dediğinize göre madem q atmışım kanıt nerede diyorum siz mi anlamıyorsunuz ben mi anlatamıyorum

#11 - 15.04.2024 21:04
kendinle çelişmeyi bırak galara admin birliğindesin yaptığın hal haraketler çok yanlış yakıştıramadım sana chatloglara bakılsın gereken cezayı alsın arkadaş

#12 - 15.04.2024 21:05
Kardeşim oyunun crash yemedi kendin q attın bu şikayeti baştan sona okuyan herkes bunu anlayabilir çok kasma sen

#13 - 15.04.2024 21:09
kendinle çelişmeyi bırak galara admin birliğindesin yaptığın hal haraketler çok yanlış yakıştıramadım sana chatloglara bakılsın gereken cezayı alsın arkadaş
hata ayıklamaya çalışıyorsun zaten açık ve net şekilde, q attı diyorsun elinde kanıt yok. Amacın sadece "belki jail yer" diye şikayet oluşturmak. God kullandığın için yasaklandın diye bir tık ooc kin tuttun sanırım😊😊😊

#14 - 15.04.2024 21:11
belki jail yer diye değil dostum ikimizde biliyoruz neyin ne olduğunu neyin tatavasını yapıyorsun videodaki saat süresine bak sonrasında ss aldığım fotoğrafın saatine bak chatloglar bakılsın gereken yapılsın arkadaş cezasını alsın dahada yorum yok

#15 - 15.04.2024 21:23
Ve artı olarak şikayetin "Ek Açıklamalar" kısmındaki yazıya gelelim, Jayden Ross adlı karakter ic'de bana "Roger seni sordu" dedi. Burada Roger isimli kişi polis memuru. Bende Jayden'a hass*k*ir, Jayden benimle gel diyip silahımı evimin içerisinde ona verdim. Bu rol gerçekleştiği sırada Terrel Young @enomxz  isimli Multiaccount olduğunu düşündüğümüz hesap da oradaydı. Discord'da konuşulmuş bir şey değil bu, birliğimizin sunucusunda silah aktarma muhabbeti herhangi bir şekilde dönmedi yani bu bilgiyi Multiaccount hesabınız ile öğrendiniz. Silah aktarma muhabbetini bu şikayet için yapmadık PD'nin çatışmayı gördüğü için yaptık.

Terrel Young adlı karaktere Multiaccount'dan dolayı IP kontrolü yapılmasını arz ediyorum.
« Son Düzenleme: 15.04.2024 21:28 Galara »

#16 - 16.04.2024 20:54
Videoda vurulduğum fakat oyundan /q attığım gözükmüyor, q atsaydım "Yajeel Arron oyundan çıktı. ((kendi isteği))" diye chatinize yazı düşerdi, burada benim q atıp atmadığıma dair bir kanıtınız yok, ben size crash yediğimi belirttim, sizin benim oyundan nasıl düştüğüme dair bir kanıtınız yok tahmininiz var bu da sonuç olarak bir kanıt sağlamıyor. Video ile SS arasında 1 dakika var, benim oyuna dönüş yapabilmem için zaten maksimum 5 dakika içerisinde gelmem gerekiyor. 65 seviye bir karaktere sahibim, sunucunun politikalarına gayet aşina birisiyim. Oyunda olmadığıma dair fotoğrafı çeken kişi başkası ayrıca, bu da zaten ben oyuna girsem bile orada beni tutuklayabilecek bir polis yok çünkü videoda da açık bir şekilde gözüküyor, beni vuran kişiler(sizler)in peşine düştüğünü tahmin ediyorum. Silahı olan birisi oyundan düşse bile oyuncunun oyuna geri dönüş yapması için 5 dakika süre tanınıyor PD tarafından, geri gelmezse PD adminleri kanıtlara ulaştığı takdirde oyuncunun hem silahını silip hem IC+OOC cezasını direkt veriyorlar.
İyi forumlar dilerim.

#17 - 16.04.2024 21:55
Videoda vurulduğum fakat oyundan /q attığım gözükmüyor, q atsaydım "Yajeel Arron oyundan çıktı. ((kendi isteği))" diye chatinize yazı düşerdi, burada benim q atıp atmadığıma dair bir kanıtınız yok, ben size crash yediğimi belirttim, sizin benim oyundan nasıl düştüğüme dair bir kanıtınız yok tahmininiz var bu da sonuç olarak bir kanıt sağlamıyor. Video ile SS arasında 1 dakika var, benim oyuna dönüş yapabilmem için zaten maksimum 5 dakika içerisinde gelmem gerekiyor. 65 seviye bir karaktere sahibim, sunucunun politikalarına gayet aşina birisiyim. Oyunda olmadığıma dair fotoğrafı çeken kişi başkası ayrıca, bu da zaten ben oyuna girsem bile orada beni tutuklayabilecek bir polis yok çünkü videoda da açık bir şekilde gözüküyor, beni vuran kişiler(sizler)in peşine düştüğünü tahmin ediyorum. Silahı olan birisi oyundan düşse bile oyuncunun oyuna geri dönüş yapması için 5 dakika süre tanınıyor PD tarafından, geri gelmezse PD adminleri kanıtlara ulaştığı takdirde oyuncunun hem silahını silip hem IC+OOC cezasını direkt veriyorlar.
İyi forumlar dilerim.

hala geveleniyon yine ileti atmışsın bak  O:-) haksızlık suçluluk duygusu herhalde bu konuşup konuşup duruyosun loglara bakılırsa herşey belli olur oyuna girdiğinin kanıtı bile yok daha fazla ileti atma bence şikayette herşey belli, oyun zaten tamda düştüğün anda polis varken crash yiyor nedense anlayamadım vallaha :garip:
« Son Düzenleme: 17.04.2024 16:25 $Pazzillien »

#18 - 18.04.2024 22:22
Atılan kanıtlarda oyundan çıktığınız/düştüğünüz açıkça gözüküyor. 12 saat içerisinde geri girdiğinize dair kanıtları paylaşın. @Galara

#19 - 18.04.2024 23:46
Atılan kanıtlarda oyundan çıktığınız/düştüğünüz açıkça gözüküyor. 12 saat içerisinde geri girdiğinize dair kanıtları paylaşın. @Galara
Şikayet açılacağını bilmediğim için herhangi bir kanıt almadım, fakat video ve ss arasında 1 dakika var ve bu gibi durumlarda oyunculara 5 dakika mühlet veriliyor. Beş dakika içerisinde giriş sağladım zaten, bu durumda madem girmemişsem karşı tarafın kanıt sunması gerekiyor diye biliyorum işinize karışmak gibi olmasın. q attığım iddiasına göre de herhangi bir kanıt yok zaten;
 Bu durumda en iyi kararı vereceğinizi kuşkusuz düşünüyor, iyi forumlar diliyorum.