Konu: yajeel q  (Okunma sayısı 598 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.04.2024 18:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Galara

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @veensey @Glitchrain

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.04.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
aktif rolde q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaşı düşürüyorum, sonrasında q atıyor, kanıttaki video da düştüğü an saat 00.06 düşüyor ve biz oradan ayrıldıktan sonra q atıyor, sonrasında kanıttaki ss'te saat 00.07 ve q atmış. yanımızda polis olduğu için silahının gitmemesi için q attığını düşünüyorum (video da gözüküyor polisin bize odaklı olduğu) cezasını yesin.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/lf4oi9    -     https://hizliresim.com/q53qth4

Ek açıklamalar(varsa): ayrı olarak silahınında silinmesini istiyorum arkadaş birlik ve adminin olduğu bir dicordda silahını aktardığını söyledi aktarımları kontrol edilsin.

#1 - 15.04.2024 18:36
şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 15.04.2024 18:37
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 15.04.2024 19:16
Selamlar.

Kanıtların yetersiz olmasından dolayı kısa ve net bir savunma yapacağım.

q atmadım crash yedim ve geri oyuna girdim, ki q attığıma veya bağlantı kopardığıma dair bir kanıt yok öyle bir durum da söz konusu değil. Saldırıda bütün PD'lerin hepsi sizi kovalamaya başladı orada benimle herhangi bir role de girilmemiş kendi kanıtınızda mevcut zaten savunmam bu kadar.

Değerli adminlerimin kararına bırakıyor, iyi günler diliyorum.  :sampanya:

#4 - 15.04.2024 19:18
Selamlar.

q atmadım crash yedim ve geri oyuna girdim, ki q attığıma veya bağlantı kopardığıma dair bir kanıt yok öyle bir durum da söz konusu değil. Saldırıda bütün PD'lerin hepsi sizi kovalamaya başladı orada benimle herhangi bir role de girilmemiş kendi kanıtınızda mevcut zaten savunmam bu kadar.

birdaha oyuna girmedin kardeşim girdiğinin kanıtı varsa at bakalım 5dk hakkını doldurdun girmedin

#5 - 15.04.2024 20:48
Selamlar.

birdaha oyuna girmedin kardeşim girdiğinin kanıtı varsa at bakalım 5dk hakkını doldurdun girmedin
şikayet açılacağını bilmeyerek herhangi bir ss almadım, loglarda tekrar oyuna giriş sağladığım görülebilir, başka yanıt gelmeyecek iyi akşamlar

#6 - 15.04.2024 20:51

Selamlar.

şikayet açılacağını bilmeyerek herhangi bir ss almadım, loglarda tekrar oyuna giriş sağladığım görülebilir, başka yanıt gelmeyecek iyi akşamlar
bak ya tamda düştüğün anda polisin yanında silahlıyken crash yedin tüh bee nası oldu o kanka öyle   :garip: :garip:  loglara bakılabilir oyuna giriş yapmadı biz polisten kaçtığımız için ss almakla uğraşamadık loglara bakılırsa herşey ortada  :'( :'(

#7 - 15.04.2024 20:57
bizzat ssi ben çektim şahitliğimi onaylıyorum galara denilen arkadaş polisin geldiğini görünce silahı gitmesin diye q attı bilerek orada bekledim gelmedi arkadaş kendiside söylüyor chatloglara bakılabilir gerekli cezayı alsın arkadaş

#8 - 15.04.2024 20:58
bizzat ssi ben çektim şahitliğimi onaylıyorum galara denilen arkadaş polisin geldiğini görünce silahı gitmesin diye q attı bilerek orada bekledim gelmedi arkadaş kendiside söylüyor chatloglara bakılabilir gerekli cezayı alsın arkadaş
q attığım yeri gösterirmisin güzel kardeşim 😊

#9 - 15.04.2024 21:00
q attığım yeri gösterirmisin güzel kardeşim 😊

ne diyon kardeşim önceki iletilerinde dedin ya SÖZDE crash yedim diye kendinlemi çelişiyon