Konu: [05.04.2024] Alex_Bearse DM  (Okunma sayısı 349 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.04.2024 22:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @hamerq Alex_Bearse

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Atonio_Blow, Ida_Whitfield, Austin_Dary @goktugtbn @palmas @Borex

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar. Öncelikle sivil bir karakter yönetiyorum. Şehrin en işlek caddesinde etrafta onlarca kamera varken elini kolunu sallayarak beni vuruyor, Alex_Bearse şahsının olayla hiçbir alakası yok. Forumuna baktığımda motorcu veya yeleğinin olduğunu falan görmüyorum, Ida ve Atonio gibi "sivil" karakterleri de yolda durdurmuş hesap soruyorlar, biz bir birlikte falan değiliz arkadaşlar, rol gereği dün yaşanan olayda Adam_Hall (R14) karakterinin dayak yemesi gerekiyordu onu yaptık. Silah falan ateşlemedik, problemi tekrar rolsel şekilde çözmek istiyorsanız tüm ekibiniz takıldığımız yere gelir bizi güzel bir döverdiniz. Durduk yere nerede görülmüş silah ateşlemek? Bu kadar kolay mı bu gerçek hayatta?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Adam_Hall brawl rolünden bir kesit.

Ek açıklamalar(varsa): Videonun son görüntüsünde görüldüğü üzere Hecate_Mendoza karakteri de 0.06 saniyesinden itibaren gereksiz yere aracını geri sürüyor, beni üzerine alıyor. Oyunun açığı bariz ortada. Eğer gidişatta polisler durdurmasaydı nasıl bir rol izlenecekti? Rehin mi tutulacaktım? Aracı neden geri sürüyor?

#1 - 05.04.2024 22:56
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 05.04.2024 23:02
Arkadaşın dediklerine katılıyorum. Sivil bir karaktere rolsüz bir şekilde bu kadar kolay sıkamamalı diye düşünüyorum.

#3 - 06.04.2024 00:20
24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin. @hamerq

#4 - 06.04.2024 00:22
Kardeşim, üzerimde yelek var ve beni yere düşürüyorsun. Ayrıca oradaki ekip olarak yeleğe küfür ediyorsunuz. Bizde bir ekip olarak dışarı çıktık ve gece saldıran ve ya yeleğe küfreden kim varsa avlayacaktık. Bu doğal olarak bizim hakkımız ve bir kulübün yamalı üyesine saldırıp yeleğe küfür ediyorsunuz. Kendinizi ifşalamayın.

Bu ss de senin saldırma emoten.

Burada ki Support ile konuşmam ve onayını almam.

İkinci support onayı.

Bu ss de ise Arthur Fabio karakterinin "Yeleğini Siktiğim" dediği gözükmekte.

Yeterli savunmayı yaptığımızı düşünüyorum. Olayın Alex karakteri ile yakından uzaktan alakası var. İki birlik olarak birbirimize yakınız ve zor zamanlarımızda yardımlaşıyoruz. Joe Finke ve Arthur karakterinin neden saldırıya uğradığı ya da DM yediği açıkça ortada. Bir yamalı üyeye saldırır ve üzerine yeleğine küfür edersen bunun gibi sonuçlarına IC olarak katlanırsın.

#5 - 06.04.2024 00:38
Spoiler: GösterGizle
Kardeşim, üzerimde yelek var ve beni yere düşürüyorsun. Ayrıca oradaki ekip olarak yeleğe küfür ediyorsunuz. Bizde bir ekip olarak dışarı çıktık ve gece saldıran ve ya yeleğe küfreden kim varsa avlayacaktık. Bu doğal olarak bizim hakkımız ve bir kulübün yamalı üyesine saldırıp yeleğe küfür ediyorsunuz. Kendinizi ifşalamayın.

İkinci support onayı.

Yeterli savunmayı yaptığımızı düşünüyorum. Olayın Alex karakteri ile yakından uzaktan alakası var. İki birlik olarak birbirimize yakınız ve zor zamanlarımızda yardımlaşıyoruz. Joe Finke ve Arthur karakterinin neden saldırıya uğradığı ya da DM yediği açıkça ortada. Bir yamalı üyeye saldırır ve üzerine yeleğine küfür edersen bunun gibi sonuçlarına IC olarak katlanırsın.

Öncelikle bana kardeşim deme, senin kardeşin değilim. Ekip olarak kimsenin yeleğe küfür ettiği yok, Arthur karakteri ediyorsa ki kendisi bizim gibi sivil de degil, sorununu onunla çözersin, benim karakterim de etmiş gözükmüyor, ben sana orada rol gereği saldırıyorum "silahsız". Sizlerden de bu karşılığı bekliyordum, belki bir bar kavgası vs. Kendin de açıkca demişsin zaten "DM yediği açıkca ortada" diye. Deathmatch bir suçtur, şehrin göbeğinde önüne gelene öyle silah sıkamazsın hele ki illegal bir karakter değilse bence hiç sıkmaman gerekir. Alex karakteri ile nasıl bir IC ya da OOC bağlantınız var bilmiyorum. Bir olaydan bir gecede bir süru şikayet yediniz arkadaşlar, böyle oynanmamalı bu oyun. Rol zevkimizi baltalıyorsunuz, gereğini de yöneticilere bırakıyorum.

#6 - 06.04.2024 00:39
Savunmayı da senin yapmana gerek yok, yapacak kişiyi zaten etiketledim.

#7 - 06.04.2024 00:46

İkinci support onayı.

Öncelikle bana kardeşim deme, senin kardeşin değilim. Ekip olarak kimsenin yeleğe küfür ettiği yok, Arthur karakteri ediyorsa ki kendisi bizim gibi sivil de degil, sorununu onunla çözersin, benim karakterim de etmiş gözükmüyor, ben sana orada rol gereği saldırıyorum "silahsız". Sizlerden de bu karşılığı bekliyordum, belki bir bar kavgası vs. Kendin de açıkca demişsin zaten "DM yediği açıkca ortada" diye. Deathmatch bir suçtur, şehrin göbeğinde önüne gelene öyle silah sıkamazsın hele ki illegal bir karakter değilse bence hiç sıkmaman gerekir. Alex karakteri ile nasıl bir IC ya da OOC bağlantınız var bilmiyorum. Bir olaydan bir gecede bir süru şikayet yediniz arkadaşlar, böyle oynanmamalı bu oyun. Rol zevkimizi baltalıyorsunuz, gereğini de yöneticilere bırakıyorum.
Niye bu kadar taktın buna, baya ooc kinlenmişsin sen :D

#8 - 06.04.2024 01:14

İkinci support onayı.

Niye bu kadar taktın buna, baya ooc kinlenmişsin sen :D
Başkasını kışkırtmayı bırak da, savunmanı yap geç diyeceğim ama savunmayı yapacak olan kişi başkası sanırım :D?

#9 - 06.04.2024 01:22
Not: Hamerq, Alex Bearse. Arkadaşımız, yanıtlayamıyor forum üzerinden susturulmuş. Onun savunmasını alıp onun adına savunmayı gerçekleştiriyorum.

Öncelikle Merhabalar, nasılsınız arkadaşlar? Umarım iysinizdir.

Şimdi, olaya net olarak girersek şöyle anlatmak gerekir; Alex Bearse, karakteri Eski Holy Steels MC, supporter üyesi olduğu için. MC külübüne destek veriyor, hala olduğu gibi. Olaya baştan giriceğim. Dün gece sularında 02:40 gibi, Adam Hall, karakteri Arthur ve Joe karakterinin bir diğer karakterler, ise Adam Hall, karakteri ile sorun yaşıyayıp."Yeleğine küfredip ve aşağlıyıcı sözler kullanarak Adam Hall, karakterini orada as-apaçık bırakıyor. Burada beni ne ilgilendirir diye sorarsanız Alex Bearse, karakteri Eski Holy Steels MC, supporter üyesi olduğu için Adam Hall, karakteri ile burada rollere giriiyor ve Market bölgesinde Adam, Arthur'un yerini Ida, karakterinden öğrenmeye çalışıyor. Sonrasında Joe, karakteri oraya gelip hiç bir şey olmamış gibi, takılıyor. Tamam arkadaşımız, sivil madem sivil böyle aşağlıyıcı rollere girip ortamı şendlendiricek bir şekilde olayı ört-pas ediyorsa olacak şeyler. Bu ne kadar mı ilgilendirir? Çok iglilendirir Joe Ve Arthur, karakteri Holy Stlees MC, birliğinin ve Scwarzer Garten, oluşumundan kara listeye girdi. Bunun sebebi ise dün gece sularında. 03:28 Saatlerinde Peter_Bannet, MC R20, başkanına Dillimore'de yine olduğu gibi, Adam Hall, karakterine yaptıkları gibi, aşağlıyıcı kelimeler ve küfrederek ortayı yine kızıştırdı. Peter Bannet, karakteri ise Dillimore'de Arthur ve Joe'nin bir diğer ekip arkadaşına ateş açarak orada bir küçük çatışma sahnesi dönü sonra mevzu çıkarak olay gerçekleştirilmiştir. Yani burada mevzu iki birlik ittifak kurarak bir birine destek çıkarak buradan beraber yollarını çiziyor.
Bu gün, ise Arthur karakteri."İC bir şekilde arayıp tehdit savurdu. Ben burada Deatmatch, atıgımı göremiyorum. Savunmam bu kadardı iyi günler.