Konu: [05.04.2024] Alex_Bearse DM  (Okunma sayısı 354 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 06.04.2024 01:23
Spoiler: GösterGizle
Kardeşim, üzerimde yelek var ve beni yere düşürüyorsun. Ayrıca oradaki ekip olarak yeleğe küfür ediyorsunuz. Bizde bir ekip olarak dışarı çıktık ve gece saldıran ve ya yeleğe küfreden kim varsa avlayacaktık. Bu doğal olarak bizim hakkımız ve bir kulübün yamalı üyesine saldırıp yeleğe küfür ediyorsunuz. Kendinizi ifşalamayın.

Bu ss de senin saldırma emoten.

Burada ki Support ile konuşmam ve onayını almam.

İkinci support onayı.

Bu ss de ise Arthur Fabio karakterinin "Yeleğini Siktiğim" dediği gözükmekte.

Yeterli savunmayı yaptığımızı düşünüyorum. Olayın Alex karakteri ile yakından uzaktan alakası var. İki birlik olarak birbirimize yakınız ve zor zamanlarımızda yardımlaşıyoruz. Joe Finke ve Arthur karakterinin neden saldırıya uğradığı ya da DM yediği açıkça ortada. Bir yamalı üyeye saldırır ve üzerine yeleğine küfür edersen bunun gibi sonuçlarına IC olarak katlanırsın.

Öncelikle bana kardeşim deme, senin kardeşin değilim. Ekip olarak kimsenin yeleğe küfür ettiği yok, Arthur karakteri ediyorsa ki kendisi bizim gibi sivil de degil, sorununu onunla çözersin, benim karakterim de etmiş gözükmüyor, ben sana orada rol gereği saldırıyorum "silahsız". Sizlerden de bu karşılığı bekliyordum, belki bir bar kavgası vs. Kendin de açıkca demişsin zaten "DM yediği açıkca ortada" diye. Deathmatch bir suçtur, şehrin göbeğinde önüne gelene öyle silah sıkamazsın hele ki illegal bir karakter değilse bence hiç sıkmaman gerekir. Alex karakteri ile nasıl bir IC ya da OOC bağlantınız var bilmiyorum. Bir olaydan bir gecede bir süru şikayet yediniz arkadaşlar, böyle oynanmamalı bu oyun. Rol zevkimizi baltalıyorsunuz, gereğini de yöneticilere bırakıyorum.
Niye bu kadar taktın buna, baya ooc kinlenmişsin sen :D
Başkasını kışkırtmayı bırak da, savunmanı yap geç diyeceğim ama savunmayı yapacak olan kişi başkası sanırım :D?
Savunmayı adamın ağızından ben yapacağım, boş konuşup mide bulandırma. :D :D :D :D

#11 - 06.04.2024 04:08
Tamam, biz boş konuşuyoruz. Savunamanı istediğin gibi yapabilirsin.
« Son Düzenleme: 06.04.2024 04:11 goktugtbn »

#12 - 06.04.2024 07:10
Bana yapılan bir DM var. Benim yeleğine küfür ettiğim de ortada yok, sorunun neyse Arthur karakteri ile çözmen gerekirdi. Bu kadar toxic davranmana da gerek yok, oyun oynuyoruz sana neden kin yapayım. Yönetici kararını bekleyelim.

#13 - 12.04.2024 18:58
Şikayet incelendi.
Sivil bir arkadaş topluluğu, bir birlik ve o birliğin sivil arkadaşları arasında geçen bir olay sonucunda kavga-brawl-küfürleşme vb. şeyler dönmekte. "Ben size küfür etmedim, beni de vurdunuz" kısmı yarı doğru. Siz küfür etmediniz ama sorunlu olduğunuz gruptan arkadaşlarınız küfür ediyor. Bu konuda hedef alınmanız, sizin de suspect konumuna düşmeniz gayet doğal ancak olayın bizzat odak noktası olmamanıza rağmen sizin silahlı saldırıya uğramanız pek doğru bir durum değil. Bunun yanında silah kullanan kişiyi araçla emotesuz bir şekilde ezmeye çalışmanız da bir ihlal. Silahlı saldırı Market ST. civarında yapılması evet IC'de büyük bir amatörlük ve sonunun ne olduğunun tahmin edilebileceği bir amatörlük ancak IC konu olduğu için oraya OOC işlem uygulamak pek doğru değil, IC'de zaten az çok sonun ne olacağını tahmin edebilmekteyiz. Sivil karakterlerle birliklerin bu şekilde illegale kayacak durumda temasa girmesi pek doğru durum değil ve tasvip etmemekteyiz.
Alex_Bearse tekrarı halinde bu şikayet dahil edilerek ağır yaptırım alacak ve silahı silinecek.
   Bu seferlik her iki tarafı uyarıyorum, sivil toplulukla birliklerin problem yaşaması oldukça absürt bir durum. Sivil karakterin, sivil arkadaşlarını zora sokup birliğe karşı hakarette bulunması ve sonunda intihar etmesi sizi sorunla baş başa bırakmış durumda, en kısa sürede siviller-birlik arası sıcak teması sonlandırın ve tekrarlamayın.

Ek olarak şikayette üslup dışı konuşan herkese forum uyarısı verildi.
« Son Düzenleme: 12.04.2024 19:08 itsbard »