Şikayet incelendi.
Sivil bir arkadaş topluluğu, bir birlik ve o birliğin sivil arkadaşları arasında geçen bir olay sonucunda kavga-brawl-küfürleşme vb. şeyler dönmekte. "Ben size küfür etmedim, beni de vurdunuz" kısmı yarı doğru. Siz küfür etmediniz ama sorunlu olduğunuz gruptan arkadaşlarınız küfür ediyor. Bu konuda hedef alınmanız, sizin de suspect konumuna düşmeniz gayet doğal ancak olayın bizzat odak noktası olmamanıza rağmen sizin silahlı saldırıya uğramanız pek doğru bir durum değil. Bunun yanında silah kullanan kişiyi araçla emotesuz bir şekilde ezmeye çalışmanız da bir ihlal. Silahlı saldırı Market ST. civarında yapılması evet IC'de büyük bir amatörlük ve sonunun ne olduğunun tahmin edilebileceği bir amatörlük ancak IC konu olduğu için oraya OOC işlem uygulamak pek doğru değil, IC'de zaten az çok sonun ne olacağını tahmin edebilmekteyiz. Sivil karakterlerle birliklerin bu şekilde illegale kayacak durumda temasa girmesi pek doğru durum değil ve tasvip etmemekteyiz.
Alex_Bearse tekrarı halinde bu şikayet dahil edilerek ağır yaptırım alacak ve silahı silinecek.
Bu seferlik her iki tarafı uyarıyorum, sivil toplulukla birliklerin problem yaşaması oldukça absürt bir durum. Sivil karakterin, sivil arkadaşlarını zora sokup birliğe karşı hakarette bulunması ve sonunda intihar etmesi sizi sorunla baş başa bırakmış durumda, en kısa sürede siviller-birlik arası sıcak teması sonlandırın ve tekrarlamayın.
Ek olarak şikayette üslup dışı konuşan herkese forum uyarısı verildi.