Not: Hamerq, Alex Bearse. Arkadaşımız, yanıtlayamıyor forum üzerinden susturulmuş. Onun savunmasını alıp onun adına savunmayı gerçekleştiriyorum.
Öncelikle Merhabalar, nasılsınız arkadaşlar? Umarım iysinizdir.
Şimdi, olaya net olarak girersek şöyle anlatmak gerekir; Alex Bearse, karakteri Eski Holy Steels MC, supporter üyesi olduğu için. MC külübüne destek veriyor, hala olduğu gibi. Olaya baştan giriceğim. Dün gece sularında 02:40 gibi, Adam Hall, karakteri Arthur ve Joe karakterinin bir diğer karakterler, ise Adam Hall, karakteri ile sorun yaşıyayıp."Yeleğine küfredip ve aşağlıyıcı sözler kullanarak Adam Hall, karakterini orada as-apaçık bırakıyor. Burada beni ne ilgilendirir diye sorarsanız Alex Bearse, karakteri Eski Holy Steels MC, supporter üyesi olduğu için Adam Hall, karakteri ile burada rollere giriiyor ve Market bölgesinde Adam, Arthur'un yerini Ida, karakterinden öğrenmeye çalışıyor. Sonrasında Joe, karakteri oraya gelip hiç bir şey olmamış gibi, takılıyor. Tamam arkadaşımız, sivil madem sivil böyle aşağlıyıcı rollere girip ortamı şendlendiricek bir şekilde olayı ört-pas ediyorsa olacak şeyler. Bu ne kadar mı ilgilendirir? Çok iglilendirir Joe Ve Arthur, karakteri Holy Stlees MC, birliğinin ve Scwarzer Garten, oluşumundan kara listeye girdi. Bunun sebebi ise dün gece sularında. 03:28 Saatlerinde Peter_Bannet, MC R20, başkanına Dillimore'de yine olduğu gibi, Adam Hall, karakterine yaptıkları gibi, aşağlıyıcı kelimeler ve küfrederek ortayı yine kızıştırdı. Peter Bannet, karakteri ise Dillimore'de Arthur ve Joe'nin bir diğer ekip arkadaşına ateş açarak orada bir küçük çatışma sahnesi dönü sonra mevzu çıkarak olay gerçekleştirilmiştir. Yani burada mevzu iki birlik ittifak kurarak bir birine destek çıkarak buradan beraber yollarını çiziyor.
Bu gün, ise Arthur karakteri."İC bir şekilde arayıp tehdit savurdu. Ben burada Deatmatch, atıgımı göremiyorum. Savunmam bu kadardı iyi günler.