Konu: [29.03.2024] Horecio_Peralez Hile Kullanımı.  (Okunma sayısı 254 defa)

#10 - 29.03.2024 18:53
başka? diğer arkadaşlarınıda atmamızı ister misin

#11 - 29.03.2024 18:53

Hımmm. Sanırım tek başarı bu.  ;) ;) Ck izni olmayan karaktere do'dan 6 kere ck oldu yazmak nasıl bir duygu? Sinirlerinize hakim olmayı ve platformdakilere karşı saygılı davranmayı öğrenmelisiniz.  :)

sende atsana beni düşürdüğün yeri

Şey kısmını atayım, afk karakterin başına toplanıp admine çektirdiğiniz kısmı? Ne dersin  8)

al onu ben atayım göt korkusundan nasıl esc bastığın gözüksün :D https://streamable.com/4bzpt2

#12 - 29.03.2024 18:53
Ne oyuncusunuz be... Multi hesaplar, hileler. Helal olsun valla.

Sizin için yolun sonu beyler. Daha fazla ileti gelmeyecek. Kininizde boğulabilirsiniz.  ;)

#13 - 29.03.2024 18:54

Hımmm. Sanırım tek başarı bu.  ;) ;) Ck izni olmayan karaktere do'dan 6 kere ck oldu yazmak nasıl bir duygu? Sinirlerinize hakim olmayı ve platformdakilere karşı saygılı davranmayı öğrenmelisiniz.  :)

Şey kısmını atayım, afk karakterin başına toplanıp admine çektirdiğiniz kısmı? Ne dersin  8)

al onu ben atayım göt korkusundan nasıl esc bastığın gözüksün :D https://streamable.com/4bzpt2

Kafan bu kadar çalışmıyor işte, sürekli rp dışında afk bir interior içindeki karakterin başında kaç saat beklediniz? 1 mi 2 mi?

#14 - 29.03.2024 18:54

Sizin için yolun sonu beyler. Daha fazla ileti gelmeyecek. Kininizde boğulabilirsiniz.  ;)

hacı ne bu sizdeki yenilince multi hile deme aşkı ya yattınız hepiniz aşağıya bitti gitti kaybet yenilgiyi yeğenim

#15 - 29.03.2024 18:54

dediklerinle kalma birader arkasına sığındığın kelimelerin doğruluğunu kanıtla, dcm var sende at hile kullandığımıza dair ss bekliyorum.

#16 - 29.03.2024 18:55
burda afk mıydın?

#17 - 29.03.2024 18:55

hacı ne bu sizdeki yenilince multi hile deme aşkı ya yattınız hepiniz aşağıya bitti gitti kaybet yenilgiyi yeğenim

Oluşumu kapatılan Idlewood değil tavşancıklar yalnız. Bunu belirteyimde.

#18 - 29.03.2024 18:56

Kafan bu kadar çalışmıyor işte, sürekli rp dışında afk bir interior içindeki karakterin başında kaç saat beklediniz? 1 mi 2 mi?

bir rol sunucusuna rp yapmak için girilir, afk atmak için değil. Sana rol dersi veremem, daha hangi kültürü yaptığını bilmiyorsun. Idlewood diyor :D

#19 - 29.03.2024 18:58

Oluşumu kapatılan Idlewood değil tavşancıklar yalnız. Bunu belirteyimde.

bu da vice'ın ayıbı olsun başınızda dixsept olmasa bak bakayım forumda böyle konusabiliyor muydun