Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşlar god kullanmaya bayılıyor savaş boyu bunların goduyla/multi hesaplarıyla uğraştık.
AlıntıŞahitliğimi onaylıyorum, arkadaşlar god kullanmaya bayılıyor savaş boyu bunların goduyla/multi hesaplarıyla uğraştık.arkadaşlar diye konuşmuşsunda kanıt? 1 kişiden dolayı tüm birliğe mi bok atıyorsun, düşüyosanız kolunuz kötüyse biz ne yapalım? hit atamıyorsunuz god diye ağlayıp kendinizi avutuyorsunuz xd willowfield tag rolüne devam mı? discorduma dm sslerini atsana merak ettim savaş boyu demişsinde biz seni göremedik
Alıntı yapılan: SARAMPOL - 29.03.2024 18:40Hımmm. Sanırım tek başarı bu. Ck izni olmayan karaktere do'dan 6 kere ck oldu yazmak nasıl bir duygu? Sinirlerinize hakim olmayı ve platformdakilere karşı saygılı davranmayı öğrenmelisiniz.
Alıntı yapılan: Masiva - 29.03.2024 18:49Alıntı yapılan: SARAMPOL - 29.03.2024 18:40Hımmm. Sanırım tek başarı bu. Ck izni olmayan karaktere do'dan 6 kere ck oldu yazmak nasıl bir duygu? Sinirlerinize hakim olmayı ve platformdakilere karşı saygılı davranmayı öğrenmelisiniz. sende atsana beni düşürdüğün yeri