Konu: [29.03.2024] Horecio_Peralez Hile Kullanımı.  (Okunma sayısı 260 defa)

#0 - 29.03.2024 16:26
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Horecio_Peralez @Creepin
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yajeel_Arron, @TAR Û MAR
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.03.2024 16:02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Can hilesi açtığı bariz şekilde ortada şahısa ck hakkımız varken düşmemek için god açıyor ve sonrasında gördüğünüz gibi /q atıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ediyorum. Ayrıca eklemek istediğim; https://prnt.sc/nCT6b4lO6rlM Şahısın üçüncü parti yazılımlarla arası iyi, bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim.
« Son Düzenleme: 29.03.2024 16:34 twintrigga »

#1 - 29.03.2024 16:29
Şahitliğimi onaylıyorum.  8)

#2 - 29.03.2024 16:33
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşlar god kullanmaya bayılıyor savaş boyu bunların goduyla/multi hesaplarıyla uğraştık.
https://hizliresim.com/itv6xq0
ss'te godu kapalı unutup yatıyor, /q atıyor. Jailin pek umurunda olduğunu sanmıyorum kural ihlalleri umurunda olsa göze bata bata gerçekleştirmez.

Ve üstelik benim aynı kişiye açtığım şikayetten 3 tane ceza aldı, fakat cezasını yatmamış. @Boreki
« Son Düzenleme: 29.03.2024 16:38 Gâlara »

#3 - 29.03.2024 18:25
Alıntı
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşlar god kullanmaya bayılıyor savaş boyu bunların goduyla/multi hesaplarıyla uğraştık.

arkadaşlar diye konuşmuşsunda kanıt? 1 kişiden dolayı tüm birliğe mi bok atıyorsun, düşüyosanız kolunuz kötüyse biz ne yapalım? hit atamıyorsunuz god diye ağlayıp kendinizi avutuyorsunuz xd willowfield tag rolüne devam mı? discorduma dm sslerini atsana merak ettim savaş boyu demişsinde biz seni göremedik

#4 - 29.03.2024 18:30
Alıntı

arkadaşlar diye konuşmuşsunda kanıt? 1 kişiden dolayı tüm birliğe mi bok atıyorsun, düşüyosanız kolunuz kötüyse biz ne yapalım? hit atamıyorsunuz god diye ağlayıp kendinizi avutuyorsunuz xd willowfield tag rolüne devam mı? discorduma dm sslerini atsana merak ettim savaş boyu demişsinde biz seni göremedik
sikayetle alakan yok kirletme buralari kanzi

#5 - 29.03.2024 18:40

#6 - 29.03.2024 18:49

Hımmm. Sanırım tek başarı bu.  ;) ;) Ck izni olmayan karaktere do'dan 6 kere ck oldu yazmak nasıl bir duygu? Sinirlerinize hakim olmayı ve platformdakilere karşı saygılı davranmayı öğrenmelisiniz.  :)

#7 - 29.03.2024 18:50

Hımmm. Sanırım tek başarı bu.  ;) ;) Ck izni olmayan karaktere do'dan 6 kere ck oldu yazmak nasıl bir duygu? Sinirlerinize hakim olmayı ve platformdakilere karşı saygılı davranmayı öğrenmelisiniz.  :)

sende atsana beni düşürdüğün yeri

#8 - 29.03.2024 18:51

sende atsana beni düşürdüğün yeri

Şey kısmını atayım, afk karakterin başına toplanıp admine çektirdiğiniz kısmı? Ne dersin  8)

#9 - 29.03.2024 18:52