ek olarak, konunun devamına da gelirsek, telefondan kendisine sms ve arama attığım ya onun ekran kaydında ya da sizin video kaydınız da gözükebilir, üstümüz boştu, eve gidip silahlandık, araçlarınız ile gittiğiniz yöne doğru bakındık, ve Masiva'nın telefonundan cevap alamadığım için normal olarakta sürdüğünüz bölgeye doğru adımladım, sonrasında karşımıza çıktınız, şahsen mixing yapsam diğer köşeden gelir ikinizi de indirirdim, biz böyle bir oluşum değiliz, sizin ilk olarak bölgeye gelmeniz niyetinizi belli ediyor arkadaşlar, konuyu uzatmanın da bir manası yok, fazla üflemeyin siz de.
https://imgyukle.com/i/yDm0MA
Tatlım arkadaşın telefonuna bildirim geliyor. O baygın yerde o sana konum atamaz. Bizi bulmanız gerçekten mümkün değildi. Bir bedel ödenecek sayın yetkililerin huzurunda. Sizde artık buraya siz şöyle şöyle yaptınız demek yerine şikayetinizi açın biz savunmamızı aktarırız lütfen uzatmayalım 
dostum, belli ki yaşlarınız ufak, aklınız ermiyor illa ki, söylediğim gibi mixing konusunu ima eden sizsiniz, konum atsa diğer köşeden gelebileceğimi belirtmiştim, aklınızın ermediği o kadar belli ki, vitamin, koko çekmeyin, tatlım, hitaplarında bulunacak kadar saygısızsınız, arama zaten açılmıyor ya da sms ile herhangi bir dönüş almıyorum, sizin telefonu kırma şekliniz bile bi o kadar saçma, idlegas'dan alhambra'ı bulmak ne zaman zor oldu? herkesin sicili belli burada, yaralı süresi bitmeden birisi kaçırılamaz, kucaklanamaz. yönetim kararını beklersin olur biter, uzatmayalım.