Konu: Dequinn Wade Sürekli RP - Meta Gaming  (Okunma sayısı 381 defa)

#10 - 29.01.2024 04:17
Yönetimi kararı tabii ki fakat arkadaş OOC yalandan besleniyor. Araçla çarpma komutunu 2 kez yazdım ve uyguladım ardından şahısın bayılması zaten Nate karakterinin darbesiyle oldu. Meta Gaming konusunda kesinlikle orada olduğumuzu bilmeleri imkansız araç o yol sonundan görünmüyor. Bu arkadaşlar çatır çatır DC vs bir programla veya en kötü PM le haberleşiyorlar. Sürekli Roleplay kurallına bu arkadaş uymamıştır. Sevgilerimle

Güzel dostum, ooc yalandan bahsettiğimi ima ediyorsun. Videonun önceki kısmını atta bir görelim. Sanırım atamadığına göre bir problem var.  ;)

#11 - 29.01.2024 04:25
iyi geceler, Masivanın dediği gibi, arkadaşlar ile idlegas'ta rolde bulunduk, kendilerinin, niyetleri o kadar belli ki, kayıt altında olmasak akılları ile yönetimi kandıracaklar, süper bir şekilde bulunduğumuz yere araçtan atlayarak geliyorlar, birisi sopa göstererek ve "beyler kuru var mı elinizde" şeklinde hitap ederek, diğeri de kıza ıslık çalar emote'u ile niyetlerini belli ediyor, diğer arkadaşları da aklı sıra erketede yatıyor olay çıkartıp trolleyelim kafasında, kendisi bizim portakalda vitamin olduğumuzu iddia etmiş ki edebilir, biz de arkadaşın bu hareketleri ile vitamin olduğunu düşünüyoruz, kanıt ekte, iyi roller.

https://streamable.com/yrr6wd (link süresi dolduğu için tekrardan güncellendi)
« Son Düzenleme: 08.02.2024 00:42 tafo »

#12 - 29.01.2024 04:29
iyi geceler, Masivanın dediği gibi, arkadaşlar ile idlegas'ta rolde bulunduk, kendilerinin, niyetleri o kadar belli ki, kayıt altında olmasak akılları ile yönetimi kandıracaklar, süper bir şekilde bulunduğumuz yere araçtan atlayarak geliyorlar, birisi sopa göstererek ve "beyler kuru var mı elinizde" söyleyerek, diğeri de kıza ıslık çalar emote'u ile niyetlerini belli ediyor, diğer arkadaşları da aklı sıra erketede yatıyor olay çıkartıp trolleyelim kafasında, kendisi bizim portakalda vitamin olduğumuzu iddia etmiş ki edebilir, biz de arkadaşın bu hareketleri ile vitamin olduğunu düşünüyoruz, kanıt ekte, iyi roller.

https://streamable.com/2ar8f0

Elimizde kanıt olmasa tribünlere oynayacaksınız yanii  ;)

#13 - 29.01.2024 14:40
Sayın yönetim arkadaşların iddia ettikleri ihlalleri şikayet konusu oluşturmalarını talep ediyorum. Savunmasını yaptı şahıs zaten. Şikayeti açılan bu konun sonuçlanmasını beklemekteyim. :sampanya:

#14 - 29.01.2024 15:42
Sayın yönetim arkadaşların iddia ettikleri ihlalleri şikayet konusu oluşturmalarını talep ediyorum. Savunmasını yaptı şahıs zaten. Şikayeti açılan bu konun sonuçlanmasını beklemekteyim. :sampanya:

Hala utanmadan bir şeyleri gizleme gayretini keyiflenerek izliyorum. Süpersin  :sampanya:

Yönetim kararı gelebilir.

#15 - 29.01.2024 16:00
Utanmadan mı? canımın içi şikayetini açsana.Her önünüze gelene böyle yapıyorsunuz şikayet açmaya uğraşmıyorlar nede olsa. Fakat yıllarımız geçti RPG sunucularında. Ufak uğraşıp açmama baktı  :D Yaptığın ihlal ahbap go to jail. :sampanya:

#16 - 29.01.2024 16:02
iyi geceler, Masivanın dediği gibi, arkadaşlar ile idlegas'ta rolde bulunduk, kendilerinin, niyetleri o kadar belli ki, kayıt altında olmasak akılları ile yönetimi kandıracaklar, süper bir şekilde bulunduğumuz yere araçtan atlayarak geliyorlar, birisi sopa göstererek ve "beyler kuru var mı elinizde" şeklinde hitap ederek, diğeri de kıza ıslık çalar emote'u ile niyetlerini belli ediyor, diğer arkadaşları da aklı sıra erketede yatıyor olay çıkartıp trolleyelim kafasında, kendisi bizim portakalda vitamin olduğumuzu iddia etmiş ki edebilir, biz de arkadaşın bu hareketleri ile vitamin olduğunu düşünüyoruz, kanıt ekte, iyi roller.

https://streamable.com/2ar8f0

İhlâl edilen kurallar bölümünde neeee var siz gelmişsiniz hangi videoyu koymuşsunuz. Oğlum düzgünce baksanıza şablona. Mahallede çok koko çekmeyin, size yaramıyor.

#17 - 29.01.2024 16:23
ek olarak, konunun devamına da gelirsek, telefondan kendisine sms ve arama attığım ya onun ekran kaydında ya da sizin video kaydınız da gözükebilir, üstümüz boştu, eve gidip silahlandık, araçlarınız ile gittiğiniz yöne doğru bakındık, ve Masiva'nın telefonundan cevap alamadığım için normal olarakta sürdüğünüz bölgeye doğru adımladım, sonrasında karşımıza çıktınız, şahsen mixing yapsam diğer köşeden gelir ikinizi de indirirdim, biz böyle bir oluşum değiliz, sizin ilk olarak bölgeye gelmeniz niyetinizi belli ediyor arkadaşlar, konuyu uzatmanın da bir manası yok, fazla üflemeyin siz de.

https://imgyukle.com/i/yDm0MA
« Son Düzenleme: 29.01.2024 16:27 tafo »

#18 - 29.01.2024 16:26
Utanmadan mı? canımın içi şikayetini açsana.Her önünüze gelene böyle yapıyorsunuz şikayet açmaya uğraşmıyorlar nede olsa. Fakat yıllarımız geçti RPG sunucularında. Ufak uğraşıp açmama baktı  :D Yaptığın ihlal ahbap go to jail. :sampanya:

Yargıç kararını verdi. Teşekkürler sayın hakim. Yatarımız ne kadar? Onu söylemeyi unutmuşsunuz.

Ayrıca şu üslubunuzu düzeltin artık arkadaşlar hala "Oğlum", "Mahallede çok koko çekmeyin" gibi söylemlere devam ediyorsunuz. Yakışmıyor cidden.

Biz her gelen trole şikayet açsaydık burası değişik bir hal alırdı.  8)

#19 - 29.01.2024 16:28
Son kez yazacağım, daha fazla burayı kirletmenin bir mantığı yok. Videonun eksik olan kısmını ısrarla atmamanızın sebebi ihlalleriniz mi yoksa pm konuşmalarınız mı?

Yönetim kararını bekleyelim artık. Uzadıkça tartışma ortamına dönüyor. :o :o