Konu: Dequinn Wade Sürekli RP - Meta Gaming  (Okunma sayısı 382 defa)

#20 - 29.01.2024 16:35
Utanmadan mı? canımın içi şikayetini açsana.Her önünüze gelene böyle yapıyorsunuz şikayet açmaya uğraşmıyorlar nede olsa. Fakat yıllarımız geçti RPG sunucularında. Ufak uğraşıp açmama baktı  :D Yaptığın ihlal ahbap go to jail. :sampanya:

Yargıç kararını verdi. Teşekkürler sayın hakim. Yatarımız ne kadar? Onu söylemeyi unutmuşsunuz.

Ayrıca şu üslubunuzu düzeltin artık arkadaşlar hala "Oğlum", "Mahallede çok koko çekmeyin" gibi söylemlere devam ediyorsunuz. Yakışmıyor cidden.

Biz her gelen trole şikayet açsaydık burası değişik bir hal alırdı.  8)

Troll Troll'e niye şikayet açsın ki? Sen de haklısın.

#21 - 29.01.2024 16:35
ek olarak, konunun devamına da gelirsek, telefondan kendisine sms ve arama attığım ya onun ekran kaydında ya da sizin video kaydınız da gözükebilir, üstümüz boştu, eve gidip silahlandık, araçlarınız ile gittiğiniz yöne doğru bakındık, ve Masiva'nın telefonundan cevap alamadığım için normal olarakta sürdüğünüz bölgeye doğru adımladım, sonrasında karşımıza çıktınız, şahsen mixing yapsam diğer köşeden gelir ikinizi de indirirdim, biz böyle bir oluşum değiliz, sizin ilk olarak bölgeye gelmeniz niyetinizi belli ediyor arkadaşlar, konuyu uzatmanın da bir manası yok, fazla üflemeyin siz de.

https://imgyukle.com/i/yDm0MA

Tatlım arkadaşın telefonuna bildirim geliyor. O baygın yerde o sana konum atamaz. Bizi bulmanız gerçekten mümkün değildi. Bir bedel ödenecek sayın yetkililerin huzurunda. Sizde artık buraya siz şöyle şöyle yaptınız demek yerine şikayetinizi açın biz savunmamızı aktarırız lütfen uzatmayalım  :nays:

#22 - 29.01.2024 16:40
ek olarak, konunun devamına da gelirsek, telefondan kendisine sms ve arama attığım ya onun ekran kaydında ya da sizin video kaydınız da gözükebilir, üstümüz boştu, eve gidip silahlandık, araçlarınız ile gittiğiniz yöne doğru bakındık, ve Masiva'nın telefonundan cevap alamadığım için normal olarakta sürdüğünüz bölgeye doğru adımladım, sonrasında karşımıza çıktınız, şahsen mixing yapsam diğer köşeden gelir ikinizi de indirirdim, biz böyle bir oluşum değiliz, sizin ilk olarak bölgeye gelmeniz niyetinizi belli ediyor arkadaşlar, konuyu uzatmanın da bir manası yok, fazla üflemeyin siz de.

Tatlım arkadaşın telefonuna bildirim geliyor. O baygın yerde o sana konum atamaz. Bizi bulmanız gerçekten mümkün değildi. Bir bedel ödenecek sayın yetkililerin huzurunda. Sizde artık buraya siz şöyle şöyle yaptınız demek yerine şikayetinizi açın biz savunmamızı aktarırız lütfen uzatmayalım  :nays:
dostum, belli ki yaşlarınız ufak, aklınız ermiyor illa ki, söylediğim gibi mixing konusunu ima eden sizsiniz, konum atsa diğer köşeden gelebileceğimi belirtmiştim, aklınızın ermediği o kadar belli ki, vitamin, koko çekmeyin, tatlım, hitaplarında bulunacak kadar saygısızsınız, arama zaten açılmıyor ya da sms ile herhangi bir dönüş almıyorum, sizin telefonu kırma şekliniz bile bi o kadar saçma, idlegas'dan alhambra'ı bulmak ne zaman zor oldu? herkesin sicili belli burada, yaralı süresi bitmeden birisi kaçırılamaz, kucaklanamaz. yönetim kararını beklersin olur biter, uzatmayalım.
« Son Düzenleme: 29.01.2024 17:17 tafo »

#23 - 29.01.2024 16:44

dostum, belli ki yaşlarınız ufak, aklınız ermiyor illa ki, söylediğim gibi mixing konusunu ima eden sizsiniz, konum atsa diğer köşeden gelebileceğimi belirtmiştim, aklınızın ermediği o kadar belli ki, vitamin, koko çekmeyin, tatlım, hitaplarında bulunacak kadar saygısızsınız, arama zaten açılmıyor ya da sms ile herhangi bir dönüş almıyorum, sizin telefonu kırma şekliniz bile bi o kadar saçma, idlegas'dan alhambra'ı bulmak ne zaman zor oldu? herkesin sicili belli burada, yönetim kararını beklersin olur biter, uzatmayalım.

Hey role saçma diyemezsin. Kırıp atmış telefonu. Bizi nasıl buldun? Bir sesli konuşma programından mı? Yoksa PM? ya da kahin olmalısın he  :garip:. Bunları geçmelisiniz artık OOC yalana devam etmeyiniz yormayın lütfen :'(

#24 - 29.01.2024 17:04
Bu ve bu kişinin arkadaşlarının bulunduğu birlik üyeleri kural ihlâli yapmaktan keyif alırlar. Onlar için su içmek gibi bir şeydir.
Sunucudaki tüm oyuncular bu insanlardan bıkmış, bazıları da sırf bunlar yüzünden sunucuyu bırakmış.
Şu adama iyi bir ceza verin de örnek teşkil etsin ve bir daha böyle şeylere kalkışamasın.
Merhaba.
Şikayet ile bir alakam yok fakat özür dileyerek konuyu bölüyorum, birliği lekelemeden önce lütfen kendi yaptığınız hareketleri, toxic rolleri göz önünde bulundurun;
https://hizliresim.com/3gc6ivh   https://hizliresim.com/n0brhax
Bunlar da yaptığınız trollere ait görseller, buna rağmen size şikayet açmadık. Şikayet açarken birlikle değil oyuncu ile ilgili şeyler iletin.
Değerli adminlerimden konuyu böldüğüm için özür diliyorum, attığım resimlerin göz önünde bulundurulmasını istiyorum. İyi günler diliyorum.  :sampanya:

#25 - 29.01.2024 17:21
Yine yeniden yorum hakkı doğmuş oldu üzülüyorum uzattıkça arkadaşlar. Karşımda ki arkadaş bir ihlal yaptı ceza almasını talep ediyorum :palmiye:

#26 - 08.02.2024 12:04
Savunma yeterli görüldü. Nate McShane karakteri şikayet altındaki iletileri nedeniyle Ortak Nezaket kapsamında ceza alacak.