Konu: Akira Shirakawa  (Okunma sayısı 410 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.11.2023 18:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Jully Akira Shirakawa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Garip34 @Shepronx

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı kural ihlali, Fear RP, Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisi bizim garajımızın hood bölgemizin çatısına yan taraftan atlayarak çıkış sağlıyor, kendisine neden geldiğini sordugumda bana agresif rol atarak döveceğini belirtiyor arkasından sebepsizce saldırıya geçiyor bende kendimi savunup adamı vuruyorum trol atıp absürt rol sergilemeye geldiği ap açık belli olabiliyor çatıdan direk aşağıya atladı kendisi olayın sonunda aşağıda yaralı durumuna düşerek yaralı rolü sergilemiyor arkadaşı yaralı süresi biter bitmez sırtlayarak araca götürüyor yaralı iken kendisi orada silahla gelirdik gibi söylemlerde bulunarak yaralı durumda bile 3 kişiye FR-RP yapmayı reddettiği gibi tehtid savurmaya devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını talep ediyorum, rol ortamında bu tarz trol durumlar göz ardı edilmemeli.

#1 - 30.11.2023 18:51
Olaya bizzat kendim şahit oldum. Oyuncu sürekli bisikleti ile sunucu içerisinde ''rol'' adı altında insanları trollüyor. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

#2 - 30.11.2023 19:12
Öncelikle herkese iyi günler ilk olarak savunmamı yapacağım sonra bir kaç ss ile destekleyeceğim.                                                                                                                                     
Rex karakteri ile sabah bir rolümüz oluyor beni kışkırtması üzerine bir kavga rolüne giriyoruz fakat emote vermeden bana saldırıyor. Bayıldığı anda ise ''seni şikayet edeceğim troll yapıyorsun'' gibi kavramlar söylüyor (https://hizliresim.com/jsk8ujw)
Akşam saatlerinde ise onla role girmediğim halde argo kullanarak beni rencide ediyor. Darla'nın attığı 3. ss'e bakarsak bana ailevi bir hakaret ettiği görülüyor.(https://hizliresim.com/83pmgby)
Fear-rp-Yaralı kural ihlalina gelecek olursak. Öncelikle ben oraya çıktığımda üç kişi değil bir tek Darla vardı. Onaylı hood olmadığı için ve tek kişi olduğu için fear-rp yapma gereksinimi hissetmedim, yapmadım. Ben Darla'a saldırdıktan sonra emotesiz bir biçimde bana ateş etti fakat /hasarlar ss'i almadığım için delil yetersizliği oluşuyor. Darla bana sıktığı için aşağı atladım, orada o iki arkadaşın onlardan olduğunu fark etmedim çünkü orada bekleyen benim arkadaşımdı onun arkadaşı sandım. Sonrasında ise ayağa kalkmadım, şahıs beni kucaklayarak hastaneye götürdü. Burada kesinlikle bir yaralı kural ihlali bulunmuyor.

#3 - 30.11.2023 19:19
Ayrıca tekrardan 3.ss'e bakarsak şahısların mix yaptığı açık bir şekilde belli oluyor.

#4 - 30.11.2023 19:35
Öncelikle herkese iyi günler ilk olarak savunmamı yapacağım sonra bir kaç ss ile destekleyeceğim.                                                                                                                                     
Rex karakteri ile sabah bir rolümüz oluyor beni kışkırtması üzerine bir kavga rolüne giriyoruz fakat emote vermeden bana saldırıyor. Bayıldığı anda ise ''seni şikayet edeceğim troll yapıyorsun'' gibi kavramlar söylüyor (https://hizliresim.com/jsk8ujw)
Akşam saatlerinde ise onla role girmediğim halde argo kullanarak beni rencide ediyor. Darla'nın attığı 3. ss'e bakarsak bana ailevi bir hakaret ettiği görülüyor.(https://hizliresim.com/83pmgby)
Fear-rp-Yaralı kural ihlalina gelecek olursak. Öncelikle ben oraya çıktığımda üç kişi değil bir tek Darla vardı. Onaylı hood olmadığı için ve tek kişi olduğu için fear-rp yapma gereksinimi hissetmedim, yapmadım. Ben Darla'a saldırdıktan sonra emotesiz bir biçimde bana ateş etti fakat /hasarlar ss'i almadığım için delil yetersizliği oluşuyor. Darla bana sıktığı için aşağı atladım, orada o iki arkadaşın onlardan olduğunu fark etmedim çünkü orada bekleyen benim arkadaşımdı onun arkadaşı sandım. Sonrasında ise ayağa kalkmadım, şahıs beni kucaklayarak hastaneye götürdü. Burada kesinlikle bir yaralı kural ihlali bulunmuyor.

Atılan SS'lerin hiçbirisi savunma için yeterli değil, Fear RP yapmak zorundasın 3 kişiyiz onaylı hood ile alâkalı bir durum değil tek başına hood'ta yaralı iken bile gerçi tehtit etmeye devam ediyorken tam anlam veremiyoruz. Üstelik diyelim ki aşağıdaki arkadaşın sen silah çeken birisine küfür etmeye falan devam mı ediyorsun? Atladığın yer kısa bir yer değil, SS'lerde gözüktüğü üzere epeyi yüksek oradan atladığında bir yerlerinin kırılması muhtemel sen bir şey yok gibi rolüne devam ediyorsun. Saldırı emotesinden sonra saldırı gerçekleştirerek kendimi savundum bu normal bunda her hangi bir sorun görünmüyor mix yaparak biz değilde senin arkadaşının orada kol gezmesi ve senin yaralı süreni bitirmeni beklemesi daha sonrasında kaçırması olası bir durum gibi görünüyor.

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#5 - 30.11.2023 19:35
Her ne kadar şikayet bana açılmamış olsa da, Umbabba karakterim orada olduğu için küçük bir ekleme yapmak istiyorum.

Alıntı
yaralı durumuna düşerek yaralı rolü sergilemiyor arkadaşı yaralı süresi biter bitmez sırtlayarak araca götürüyor

Arkadaş yaralı duruma düştüğü zaman Toretto Jes karakteri "al bunu burdan götür" tarzında bir şey söylüyor, ben de Akira karakterini alıp hastahaneye götürüyorum. Benim oraya Akira ile gelmem, beni arkadaşı yapmaz. Zaten aşağıda kaza rolü yaptığımız için Toretto karakteri ile rolledik. Eğer, Rex ya da Toretto karakteri adamı burada bırak bizimle kalacak deseydi zaten sırtlamazdım, burada yanlış bilgi aktarımı olmasın yönetime karşı.

Dediğim gibi, şikayet anında orada bulunduğum için minik ekleme yaptım ki yanlış işlem uygulanmasın arkadaşa.

İyi eğlenceler dostlar.

#6 - 30.11.2023 19:44

Atılan SS'lerin hiçbirisi savunma için yeterli değil, Fear RP yapmak zorundasın 3 kişiyiz onaylı hood ile alâkalı bir durum değil tek başına hood'ta yaralı iken bile gerçi tehtit etmeye devam ediyorken tam anlam veremiyoruz. Üstelik diyelim ki aşağıdaki arkadaşın sen silah çeken birisine küfür etmeye falan devam mı ediyorsun? Atladığın yer kısa bir yer değil, SS'lerde gözüktüğü üzere epeyi yüksek oradan atladığında bir yerlerinin kırılması muhtemel sen bir şey yok gibi rolüne devam ediyorsun. Saldırı emotesinden sonra saldırı gerçekleştirerek kendimi savundum bu normal bunda her hangi bir sorun görünmüyor mix yaparak biz değilde senin arkadaşının orada kol gezmesi ve senin yaralı süreni bitirmeni beklemesi daha sonrasında kaçırması olası bir durum gibi görünüyor.
Gerçekten rol bilgini sınamak isterim müsait bir zamanda. Attığım sslerde olağan şey gayet yeterli bir şekilde belli oluyor. Ailevi hakaret, Mix, Emotesiz ateş gibi suçlar işlediğiniz açık bir şekilde belli. Öncelikle tek başıma hood'ta yaralı değilim, silah çektiğini gördüğümde korkuyla çekicinin üstüne atlamak zorunda kaldım,hood'tan çıkmış oldum. Saldırı emotesinden sonra sıkacaksan bir emote vermen gerekiyor ve benim sana saldırma sebeplerimden birisi bana bir şey yapacakmış gibi üstüme koşmandı. Mix yaptığınız ve ailevi değerlerime hakaret yediğim belli oluyor. Ayrıca biz oraya zaten beraber geldik ben şahısı /pm yoluyla oraya çağırmadım. Sms kullandığımıza dair sslerim mevcut. Araca bindikten sonra /do dan sağlık durumumu belirttim zaten sonrasında ise hastane rolüne geçtik.

#7 - 30.11.2023 19:50
Kardeşim ben sana hastane rolünden vesaire'den açmadım şikayetini, Retarted RP yaptın sebepsizce bana saldırı rolü sergiledin bunu yaptığın için savunmaya geçerek sana ateş açtım sende aşağı atlayarak mantıklı düşünürsen bir yerlerin kırılması lazım o yüksekten atladığında oraya inince yaralı rolü yapmadın (YKİ) daha sonrasında yaralı iken tehtit etmeye devam ettin yaralı süren bittiğinde kalkarak arkadaşım dediğin kişi seni araca taşıyor ve ortamdan uzaklaşıyorsun fakat aşağıda 2 kişi senin başında beklerken bizim elemanlardan onlara dahil FR-RP yapmıyorsun sana OOC olarak ailevi bir hakaret edilmiş değil SS'leri inceledim uyarı olarak sana trol atma diye arkadaşım yazıyor onu burada savunma olarak kullanıyorsun ben senin onlar ile olan rolünde değil, benim ile olan rolünde yaptığın hataları şikayet oluşturdum konuyu daha fazla uzatmanın bir anlamı yok rol bilgisini ölçmeye çatıya bug abuse yaparak çıkıp gelmezsin kapısı açık işletmemizin.

#8 - 30.11.2023 20:00
İlk olarak ben senin kardeşin değilim hitap biçimini değiştirmek zorundasın.
Gerekli savunmamı yaptım şahıslar bana Ailevi hakaret etti, Mix yaptı, emotesiz bir şekilde deagle marke silah ile ateş etti. :manifdog

Demek istediğim şahıslar bu saçma rollerde bulunup ağır suçlar işledikten sonra hala anlayamadan savunma yapıyor, yaptığını sanıyor.Özetleyecek olursam;

Sabah saatlerinde Jex karakterinin beni kışkırtması yüzünden böyle bir rol ortaya çıkıyor, akşam saatlerinde ise kavga için oraya gidiyoruz fakat yanıma Darla geliyor. Kim olduğunu tanımadığım için agresif bir tavırla gitmesini söylüyorum fakat gitmek yerine bir şey yapacakmış gibi üstüme koşuyor. Üç kez farklı yere koştum üç kerede arkamdan koşunca şahısın bir şey yapacağından şüphelenip saldırma amaçlı emote veriyorum fakat şahıs emote vermeden deagle model silahı ile bana ateş etti bende çekicinin üstüne atlamak zorunda kaldım, hood'dan çıktım. Aşağıda ise sadece Jex ve Umbabba'yı tanıyordum diğer arkadaşı tanımadığım için bizden sandım. Sonrasında ise olay yeri tehlikeli olduğu için ve arkadaşların beni götürmelerini istediği için Umbabba beni araca aldı, sağlık rolleri gerçekleşti. Dediğim gibi diğer şahısı tanımadığım için sayı olarak üstünlük vardı ve tehdit etmedim sadece silah çektiğini söyledim. İyi forumlar! :vice:

#9 - 30.11.2023 22:20
Şikayet için de şikayet edemezsin öncelikle kimseyi. Rol bilgisinden bahsediyorsun sunucuda boş boş gezip işin yokken insanlara sataşıyorsun. Sonra da haklıymış gibi davranıyorsun. Sayıca senden fazla olan bir hooda gelip orada gezmek laf atmak sence etik mi? Sabahtan bu yana beni her gördüğün yerde ya çarpıyorsun ya da laf atıyorsun. Başka garaj da işlem yaptırıyorum diye bana saldırıyorsun ve karışılık veriyorum. SS leri kırpmadan atmanı tavsiye ederim.  Sana pm üzerinden bu yaptıklarına sabrım taştığı için yazıyorum. Bir anda bunu elinde sanki bir şantaj malzemesi olarak kullanıyorsun. Şikayet açarsan açarım gibi. Eğer benimle ilgili şikayetin varsa yeni konu oluşturmalısın. Bence hak ettiğin bir cezan var ve akıllanmalısın. Yaralı rolü, Fear RP, Troll, Güvenli bölgede agresif rol gibi sabahtan bu yana bir çok yanlışını gördüm. Sabretmekle bir yere varılmıyor. Sende suçlu olduğunu çok iyi biliyorsun.
« Son Düzenleme: 30.11.2023 22:39 Shepronx »