Konu: Akira Shirakawa  (Okunma sayısı 417 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.11.2023 22:23
Şikayet için de şikayet edemezsin öncelikle kimseyi. Rol bilgisinden bahsediyorsun sunucuda boş boş gezip işin yokken insanlara sataşıyorsun. Sonra da haklıymış gibi davranıyorsun. Sayıca senden fazla olan bir hooda gelip orada gezmek laf atmak sence etik mi? Sabahtan bu yana beni her gördüğün yerde ya çarpıyorsun ya da laf atıyorsun. Başka garaj da işlem yaptırıyorum diye bana saldırıyorsun ve karışılık veriyorum. SS leri kırpmadan atmanı tavsiye ederim.  Sana pm üzerinden bu yaptıklarına sabrım taştığı için yazıyorum. Bir anda bunu elinde sanki bir şantaj malzemesi olarak kullanıyorsun. Şikayet açarsan açarım gibi. Eğer benimle ilgili şikayetin varsa yeni konu oluşturmalısın. Bence hak ettiğin bir cezan var ve akıllanmalısın. Yaralı rolü, Fear RP, Troll, Güvenli bölgede agresif rol gibi sabahtan bu yana bir çok yanlışını gördüm. Sabretmekle bir yere varılmıyor. Sende suçlu olduğunu çok iyi biliyorsun. Sonuçlanabilir.
Gerekli savunmayı yaptım ben şikayet etmiyorum yaptığınız hataları yüzünüze vuruyorum. SS'lerde herhangi bir kırpma, oynama yok troll vb. kanıtın var ise ekleyebilirsin.

#11 - 30.11.2023 22:25
Mixing olayında da role yön veriyoruz arkadaşımla. IC olarak karaktere edilen bir küfür ki zaten ooc olarak bir oyun için emin ol kimseye sövmem. Benim ile ilgili şikayetlerini yeni konuda bahset. Dediğim gibi şikayet açtığımız için elin de olan basit ss ler ile yönetimin vereceği cezanın yönünü değiştirmeye çalışıyor. Hatalı olduğum bir konu varsa yönetim cezamı zaten verecektir. Fakat karşı tarafın da kesinlikle ceza almasının ve sunucu içinde daha fazla rahatsız edici kendince takılmasına son verilmelidir.

#12 - 30.11.2023 22:30
Son eklemek istediğim hatalı olduğumuzu bilsek sana neden şikayet açalım ceza alacağımızı bile bile. Söylediklerin mantıksız ve saçma. Burada diksiyonlu konuşmanı keşke IC rolde de görsek.  Daha önce de Trolling den epey ağır bir ceza aldığın da gözüküyor. Oyun içerisin de troll yaptığın gayet açık ve net. 2500 dakika jail almışsın. Daha da akıllanmıyorsun.
« Son Düzenleme: 30.11.2023 22:35 Shepronx »

#13 - 30.11.2023 22:54
Trolling yaptığıma dair tek bir ss sunarsan senden özür dileyeceğim. Orada ooc kanaldan mixing ve ooc hakaret çok belli oluyor. Benim rolüme balta atacağına kendi rolünü düzeltmeyi dene.

#14 - 30.11.2023 23:15
Daha önceden aldığın cezadan belli oluyor zaten. Amaçsızca oynuyorsun.

#15 - 30.11.2023 23:54
Önce şunu belirtmeliyim haklı olduğunu düşünüyorsan, rolün gidişatını bozmadan kanıtlarını toplayıp rol bitiminde şikayet açmalısın. Bir şeyler anlatmışsın şöyle oldu böyle oldu diye. Rex ile yaşadığın kötü bir rol geçmişi olabilir, fakat bu sebepten dolayı girdiğin rolde ihlal üzerine ihlal yaparak, üstüne kanıt toplamayarak burada asılsız savunma yapamazsın. İhlallerin açıkça gözüküyor, fear rp sergilemek için bulunduğun bölgenin "onaylı hud" olması şart değildir. Kurallar/politikaları incelemeni öneriyorum.

#16 - 01.12.2023 00:41
Olayda olmayan kişiler neden karışıyor? Bütün birlik olaya dahil olmak niyetindesiniz sanırsam..

#17 - 01.12.2023 08:54
Herkese zararın dokunduğu için çünkü. Burada sakince haklıymışsın gibi konuşuyorsun. Bir hood'un kapısı açıkken bug sayesin de çatıya çıkıyorsun birde haklıyım diyorsun. İlla ki üstüne koşar orada ki adam. Aşağıya atlıyorsun hiçbir şey yok gibi. On dakika sonra aracın ile gezmeye devam ediyorsun garajın önünde. Hala haklıyım zannediyorsun kendini gerçekten sunucudan soğuttun.

#18 - 01.12.2023 10:06
Mağdur gibi görünerek insanları manipüle etme.Bug ile girdiysem kant sun. Aracım ile geldiysem kanıt sun.

#19 - 01.12.2023 10:14
Ayrıca şınu demek istiyorum. Olay yerine ben kendim giderek rol baltalamadım, arkadaşlar beni oraya çağırdı. Eğer kanıt gerekir ise ss mevcut.