İlk olarak ben senin kardeşin değilim hitap biçimini değiştirmek zorundasın.
Gerekli savunmamı yaptım şahıslar bana Ailevi hakaret etti, Mix yaptı, emotesiz bir şekilde deagle marke silah ile ateş etti.

Demek istediğim şahıslar bu saçma rollerde bulunup ağır suçlar işledikten sonra hala anlayamadan savunma yapıyor, yaptığını sanıyor.Özetleyecek olursam;
Sabah saatlerinde Jex karakterinin beni kışkırtması yüzünden böyle bir rol ortaya çıkıyor, akşam saatlerinde ise kavga için oraya gidiyoruz fakat yanıma Darla geliyor. Kim olduğunu tanımadığım için agresif bir tavırla gitmesini söylüyorum fakat gitmek yerine bir şey yapacakmış gibi üstüme koşuyor. Üç kez farklı yere koştum üç kerede arkamdan koşunca şahısın bir şey yapacağından şüphelenip saldırma amaçlı emote veriyorum fakat şahıs emote vermeden deagle model silahı ile bana ateş etti bende çekicinin üstüne atlamak zorunda kaldım, hood'dan çıktım. Aşağıda ise sadece Jex ve Umbabba'yı tanıyordum diğer arkadaşı tanımadığım için bizden sandım. Sonrasında ise olay yeri tehlikeli olduğu için ve arkadaşların beni götürmelerini istediği için Umbabba beni araca aldı, sağlık rolleri gerçekleşti. Dediğim gibi diğer şahısı tanımadığım için sayı olarak üstünlük vardı ve tehdit etmedim sadece silah çektiğini söyledim. İyi forumlar!