Evet tekrardan selamlar, bu şikayetle uğraşmak beni fazlasıyla yordu fakat en doğru şekilde açıklama yapıp yetkililerin uğraşmamasını sağlayacağım.
Enzo Gallone karakterinin sahibi benim hakkımda bu şikayette bulundu, şuana kadar savunmamı en doğru şekilde yaptım ve tekrardan bir şey yaşandı.
Beni bir telefon numarası aradı ve aracımı alacağını söyleyip çağırdı, konuma gittim ve üzerimde Uzi marka bir silah vardı, Enzo Gallone daha önce onunla düşman olan kişiyle anlaşıp beni vurdurttu, her iki kişiylede IC olarak düşman olmadığım halde mermi yedim ve benimle beraber Luciano_Navarra ve Dwight_Morelli karakteride mermi yedi bu durum DM'e girer.
Bu rolün hemen ardından Enzo Gallone karakteri benim üzerimde silah olduğunu bildiği için ve silahı kaybetmemi istediği için hızlıca beni vurmalarının ardından bölgeye polis çağırdı ve polisler benim silahımı aldı, aynı zamanda arabamada el koydular.

Bu görselde Enzo karakteri ve düşmanı olan Luca Coppola karakteri bizleri vurdular, aynı şekilde benim diğer iki arkadaşımlada hiçbir düşmanlıkları yok.

Bu görselde görüleceği üzere hemen o saatin ardında aynı bölgede polisler hızlıca geliyor ve 6 ekip aracıyla bizi peşleyip her şeyimize el koyuyorlar, polislerin hiçbir hatası yok bunuda eklemek isterim.

Burda görüldüğü üzere Enzo_Gallone karakteri gelip bizimle adeta dalga geçercesine rol yapıyor, pek söylenecek bir şey yok kişinin bana nasıl kin tuttuğu ortada.
Öncelikle yapılan kural ihlalleri; DM, polise sığınma, trolling
Rolde benimle bulunan arkadaşlarımın ve benim tamamiyle zararlarımızın karşılanıp Enzo Gallone karakterinin ve Luka Capolle karakterinin en ağır cezayı almasını arz ederim, aynı şekilde kişiler yetersiz rol bilgisine sahip.
Yeterince oyun zevkimizi baltalamış durumdalar, her şey dikkatli incelendiğinde neyin ne olduğu anlaşılacaktır.