Konu: [5.11.2023 - Cavion_Ambrosi @sting] OOC Ticaret / Hakaret - IC Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 621 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 06.11.2023 00:15
IC bir durumu OOC taşıman gerçekten çok komik bir durum. Ben seninle muhattap olmaktan ve cevap vermekten bıktım. 200k dolandırdığın, OOC hakaret ettiğin ve OOC ticaret yaptığın yetmiyormuş gibi birde hala açığımı bulmaya çalışıyorsun. @Fr_55 Luca Coppola karakteri bir hafta önce karakterim Enzo Gallone ile IC tatsızlıklar yaşadı ve senin karakterin Cavion Ambrosi ile görüşmeye gittik. Luca, Enzoyu yaraladı ve sende adama pompalı ile birkaç defa sıktın. Daha sonrasında karakterim kaçırıldı ve Luca ile geçen diyaloglarda problemi çözdük ve iyi bir arkadaş olarak rollerimize devam ettik. Luca Coppola, birkaç gündür IC olarak sana kin besliyordu. Adama zamanında ateş açtın ve bugün hapisteyken karakterimi aradı. Cavion'u indireceğini, bu intikamın alınacağını söyledi. Sen zamanında adama sıkarsan birgün gelir o da sana sıkar. Bu kadar basit. Bende bana yaptığı hainlikleri anlattım. Karakterine karşı hiçbir şekilde ateş açmadım, silahım yok. Luca ile aranızda geçen bir problem tamamen. Seni çağırdı ve arkadaşlarınla birlikte indirdi. Bende geldim yaralı olduğun halde hiçbir şekilde role tepki vermedin bu zaten ayrı bir ihlal, herneyse. Enzo bir iki çift laf etti ve bölgeden ayrıldı. Çatışmanızı dahi görmedim, dahilde olmadım. Karakterim çatışma seslerini duydu ve polise kasabada çatışma olduğu ihbarını verdi. Sonuç olarak olaya dahil olmadığım ve size ateş etmediğim için polise sığınma yapmadım.  Siz birbirinizle savaştınız, ben yoktum. Aynı şekilde 3 arkadaşınla bizi indirseydin şikayet eder miydin? Sanmam. Şu oyunu OOC kin tutarak oynamayın, oynamayın.

Artık daha fazla yorum atmayacağım, yeter.
« Son Düzenleme: 06.11.2023 00:24 Schleich »

#11 - 06.11.2023 00:38
Evet tekrardan selamlar, bu şikayetle uğraşmak beni fazlasıyla yordu fakat en doğru şekilde açıklama yapıp yetkililerin uğraşmamasını sağlayacağım.

Enzo Gallone karakterinin sahibi benim hakkımda bu şikayette bulundu, şuana kadar savunmamı en doğru şekilde yaptım ve tekrardan bir şey yaşandı.

Beni bir telefon numarası aradı ve aracımı alacağını söyleyip çağırdı, konuma gittim ve üzerimde Uzi marka bir silah vardı, Enzo Gallone daha önce onunla düşman olan kişiyle anlaşıp beni vurdurttu, her iki kişiylede IC olarak düşman olmadığım halde mermi yedim ve benimle beraber Luciano_Navarra ve Dwight_Morelli karakteride mermi yedi bu durum DM'e girer.

Bu rolün hemen ardından Enzo Gallone karakteri benim üzerimde silah olduğunu bildiği için ve silahı kaybetmemi istediği için hızlıca beni vurmalarının ardından bölgeye polis çağırdı ve polisler benim silahımı aldı, aynı zamanda arabamada el koydular.

Bu görselde Enzo karakteri ve düşmanı olan Luca Coppola karakteri bizleri vurdular, aynı şekilde benim diğer iki arkadaşımlada hiçbir düşmanlıkları yok.

Bu görselde görüleceği üzere hemen o saatin ardında aynı bölgede polisler hızlıca geliyor ve 6 ekip aracıyla bizi peşleyip her şeyimize el koyuyorlar, polislerin hiçbir hatası yok bunuda eklemek isterim.

Burda görüldüğü üzere Enzo_Gallone karakteri gelip bizimle adeta dalga geçercesine rol yapıyor, pek söylenecek bir şey yok kişinin bana nasıl kin tuttuğu ortada.

Öncelikle yapılan kural ihlalleri; DM, polise sığınma, trolling

Rolde benimle bulunan arkadaşlarımın ve benim tamamiyle zararlarımızın karşılanıp Enzo Gallone karakterinin ve Luka Capolle karakterinin en ağır cezayı almasını arz ederim, aynı şekilde kişiler yetersiz rol bilgisine sahip.

Yeterince oyun zevkimizi baltalamış durumdalar, her şey dikkatli incelendiğinde neyin ne olduğu anlaşılacaktır.

Bu olaya dahil olduğum için bu olay hakkında eklemek istediklerim var.
Öncelikle ilk olarak Cavion'u Enzo ve Luka adlı karakterler araç alımı için çağırdılar. Bizde şüphelendiğimiz için toplu olarak gittik. Gider gitmez Luka Capolle adlı karakter silahını çekti, (Emote attı, burada bir sıkıntı yok.) ve araca ateş etmeye başladı. Sonra biz yaralandık, bunların kanıtları zaten önceden atıldı tekrar atma gereksinimi duymuyorum. Asıl sıkıntı bunlar olay yerinden ayrıldıktan sonra yaşandı. Aralarından hangileri bulundu bilmiyorum, fakat bu ikiliden biri polise ihbarda bulundu. Luka Capolle adlı karakter Bertuzzi birliğine üye, ihbarı kendisi yapmamış olsa bile olaya dahil olduğu için bu İllegal kural ihlaline girer.

#12 - 06.11.2023 00:40
Artık aynı açıklamaları yapmaktan vazgeçip savunmanı yapmaya odaklan, yetkililer baktığında neyin ne olduğunu en iyi şekilde anlayacaktır bir şeyleri kabullenmek lazım.
Kendi kendine üstü kapalı hakaretler etmekten kaçınmıyorsun, forum üslubunu adminler fazlasıyla güzel bir şekilde inceleyeceklerdir, burda yazacağın her şeyin kendi aleyhine kullanılacağını biliyorsun, kaybedeceğin bir şey olmamasına sevindim.
« Son Düzenleme: 06.11.2023 00:42 sting »

#13 - 06.11.2023 00:49
Evet tekrardan selamlar, bu şikayetle uğraşmak beni fazlasıyla yordu fakat en doğru şekilde açıklama yapıp yetkililerin uğraşmamasını sağlayacağım.

Enzo Gallone karakterinin sahibi benim hakkımda bu şikayette bulundu, şuana kadar savunmamı en doğru şekilde yaptım ve tekrardan bir şey yaşandı.

Beni bir telefon numarası aradı ve aracımı alacağını söyleyip çağırdı, konuma gittim ve üzerimde Uzi marka bir silah vardı, Enzo Gallone daha önce onunla düşman olan kişiyle anlaşıp beni vurdurttu, her iki kişiylede IC olarak düşman olmadığım halde mermi yedim ve benimle beraber Luciano_Navarra ve Dwight_Morelli karakteride mermi yedi bu durum DM'e girer.

Bu rolün hemen ardından Enzo Gallone karakteri benim üzerimde silah olduğunu bildiği için ve silahı kaybetmemi istediği için hızlıca beni vurmalarının ardından bölgeye polis çağırdı ve polisler benim silahımı aldı, aynı zamanda arabamada el koydular.

Bu görselde Enzo karakteri ve düşmanı olan Luca Coppola karakteri bizleri vurdular, aynı şekilde benim diğer iki arkadaşımlada hiçbir düşmanlıkları yok.

Bu görselde görüleceği üzere hemen o saatin ardında aynı bölgede polisler hızlıca geliyor ve 6 ekip aracıyla bizi peşleyip her şeyimize el koyuyorlar, polislerin hiçbir hatası yok bunuda eklemek isterim.

Burda görüldüğü üzere Enzo_Gallone karakteri gelip bizimle adeta dalga geçercesine rol yapıyor, pek söylenecek bir şey yok kişinin bana nasıl kin tuttuğu ortada.

Rolde benimle bulunan arkadaşlarımın ve benim tamamiyle zararlarımızın karşılanıp Enzo Gallone karakterinin ve Luka Capolle karakterinin en ağır cezayı almasını arz ederim, aynı şekilde kişiler yetersiz rol bilgisine sahip.

Yeterince oyun zevkimizi baltalamış durumdalar, her şey dikkatli incelendiğinde neyin ne olduğu anlaşılacaktır.

Bu olaya dahil olduğum için bu olay hakkında eklemek istediklerim var.
Öncelikle ilk olarak Cavion'u Enzo ve Luka adlı karakterler araç alımı için çağırdılar. Bizde şüphelendiğimiz için toplu olarak gittik. Gider gitmez Luka Capolle adlı karakter silahını çekti, (Emote attı, burada bir sıkıntı yok.) ve araca ateş etmeye başladı. Sonra biz yaralandık, bunların kanıtları zaten önceden atıldı tekrar atma gereksinimi duymuyorum. Asıl sıkıntı bunlar olay yerinden ayrıldıktan sonra yaşandı. Aralarından hangileri bulundu bilmiyorum, fakat bu ikiliden biri polise ihbarda bulundu. Luka Capolle adlı karakter Bertuzzi birliğine üye, ihbarı kendisi yapmamış olsa bile olaya dahil olduğu için bu İllegal kural ihlaline girer.

@Baldroza 'nın söylediklerine aynen katılıyorum. Enzo Gallone karakteri sivil olmasına rağmen böyle bir çatışma rolüne dahil olabiliyor. Ayrıca, Luka Capolle adlı karakter belirtildği gibi Bertuzzi birliğine üye. Olay sırasında çatışmaya Enzo Gallone dahil oluyor, ayrıca polise ihbar veriliyor. Arkadaşlar iki tane illegal kural ihlalini aynı anda çiğniyor.

#14 - 06.11.2023 01:25
İhbarı ben vermedim dostum loglar kontrol edilebilir. Ayrıca seninle bir düşmanlığım var hatırlarsan yine seninle ve Enzo karakteriyle çatışmıştık.Seninle zaten bir düşmanlığım var ve ben Enzo karakteriyle IC olarak arkadaş oldum ve bugün bana bu olayıı anlattı bende sana sıktım. Dostum birde tek gelmiyorsun maalesefki yanındaki arkadaşlarada sıkıyorum.  Dediğim gibi PD veya benim loglarıma bakılabilir ihbarı ben vermedim.

#15 - 06.11.2023 01:30

Yetersiz tol bilgisiz diyorsunda kanka aramızdaki level farkına bakar mısın. Birde kuralları ben gayet iyi biliyorum trolling falan demişsinde SSlere bakıyorum trollük bir olay görmüyorum. Birde bu şikayet farklı senin buradaki şikayete savunma yapman gerek. diyiceklerim bu kadar

#16 - 06.11.2023 01:33
İhbarı senin vermemen önemli değil, bir ihbar veriliyor ve bu role sen de dahilsin aranızdan birisi verdi ne olursa olsun.

#17 - 06.11.2023 01:33
Bana şikayet açarsan başka bir konu üzerindne ben düzgünce savunamamo yaparım dostum. Gerekli ekran görüntülerim var ve sana yarın akşam OOC ticaret, tole uymamazlıktan, rol esnasında b bölme gibi şikayetler açacağım hepsinide ayrı ayrı açacağım dostum. Dediğim gibi şikayet aç savunmamı yapacağım gerekli şekilde.
 :) :)

#18 - 06.11.2023 01:35
Elinden geleni ardına koyma, buraya nasıl savunma yaptıysam orayada yaparım emin ol bu yaptığınızla oyundan soğumuyorum. :D

#19 - 06.11.2023 01:37
İhbarı senin vermemen önemli değil, bir ihbar veriliyor ve bu role sen de dahilsin aranızdan birisi verdi ne olursa olsun.
Dostum ben nasıl dahil olabilirimki???? Arkadaş veriyor ve bende onu duyunca kaçıyorum dediğim gibi daha fazla ileti gelmeyecek bu konu hakkında. Yarın sana. 3 adet şikayet oluşturacağım dostum iyi forumlar dilerim….