IC bir durumu OOC taşıman gerçekten çok komik bir durum. Ben seninle muhattap olmaktan ve cevap vermekten bıktım. 200k dolandırdığın, OOC hakaret ettiğin ve OOC ticaret yaptığın yetmiyormuş gibi birde hala açığımı bulmaya çalışıyorsun.
@Fr_55 Luca Coppola karakteri bir hafta önce karakterim Enzo Gallone ile IC tatsızlıklar yaşadı ve senin karakterin Cavion Ambrosi ile görüşmeye gittik. Luca, Enzoyu yaraladı ve sende adama pompalı ile birkaç defa sıktın. Daha sonrasında karakterim kaçırıldı ve Luca ile geçen diyaloglarda problemi çözdük ve iyi bir arkadaş olarak rollerimize devam ettik. Luca Coppola, birkaç gündür IC olarak sana kin besliyordu. Adama zamanında ateş açtın ve bugün hapisteyken karakterimi aradı. Cavion'u indireceğini, bu intikamın alınacağını söyledi. Sen zamanında adama sıkarsan birgün gelir o da sana sıkar. Bu kadar basit. Bende bana yaptığı hainlikleri anlattım. Karakterine karşı hiçbir şekilde ateş açmadım, silahım yok. Luca ile aranızda geçen bir problem tamamen. Seni çağırdı ve arkadaşlarınla birlikte indirdi. Bende geldim yaralı olduğun halde hiçbir şekilde role tepki vermedin bu zaten ayrı bir ihlal, herneyse. Enzo bir iki çift laf etti ve bölgeden ayrıldı. Çatışmanızı dahi görmedim, dahilde olmadım. Karakterim çatışma seslerini duydu ve polise kasabada çatışma olduğu ihbarını verdi. Sonuç olarak olaya dahil olmadığım ve size ateş etmediğim için polise sığınma yapmadım. Siz birbirinizle savaştınız, ben yoktum. Aynı şekilde 3 arkadaşınla bizi indirseydin şikayet eder miydin? Sanmam. Şu oyunu OOC kin tutarak oynamayın, oynamayın.
Artık daha fazla yorum atmayacağım, yeter.