Konu: Siz bunu destekliyor musunuz?  (Okunma sayısı 937 defa)

#30 - 10.09.2023 18:06
Ha ayrıca o oluşumu, suratları ve karakterleri ben de zaten beğenmedim.

iğrenç

Yorumumu dün yapmıştım.

Eleştiremiyorsunuz diye farklı  konular açıp skin üstünden yürümeyin, beğenmedik tanıtıımınızı da birliğinizi de deyin benim gibi. Açık sözlü olun  :manifdog
lmao
açık sözlü olup dün gece yorum yapmıştım, yorumum silinmiş  :garip:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 10.09.2023 18:06
gerekli aciklamalar yapilmis
Yeni skinim ektedir;
Spoiler: GösterGizle
100
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
TrëndyWay, Azad el pasha, oldreligion,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 10.09.2023 18:09
Her şey değiştiği gibi oynadığımız bu oyun da değişiyor ve artık çoğu insan eskiye bağlı kalmak da istemiyor, bunlar oyuncuların kendi tercihidir.
Eskiye bağlı kalmak istememelik bir durum yok bu oyun zaten eski. Oyunun eskiliğinden şikayet edenler farklı oyunlara yönelebilir. Sunucuya barbie misali özel skin yükletmek oyunu yenilikçi yapmaz. Ek olarak, her şey değiştiği gibi bu oyun da değişemiyor çünkü kullandığı oyun motoru ziyadesiyle kısıtlayıcı ve yeniliklere açık değil.

Ben demiyorum ki hiç özel skin yüklenmesin ama her şeyin bir dozu var. Oyunun genel pikselleri örneğin 64x64 ise, belki de bu insanlar kalkıp 1024x1024 çözünürlükte texturelenmiş skinler yükletiyor. Uyumsuzluğu buradan anlayabilirsiniz.

1024x1024 veya HD'e zaten KB olarak izin vermiyoruz. GTAV'de modeller 10-11 MB'ı buluyor örneğin biz 1MB bile eklemiyoruz en basitinden. Ama sen 2004'de modellenmiş bir oyunun çamur görüntülerine mahrum kalmak zorunda değilsin her zaman. Benim de kendi tercihim LQ oluyor genelde Dick Hendricks karakterim 3 senedir var yüzünü hatırlarsınızdır piksel piksel 2 boyutlu sayılır neredeyse, burnu pinakyo gibi. Bu bana yetiyor örneğin yıllardır fazlasında gözüm yok. Hatta bana göre roleplay/gta sade, modsuz daha keyifli.

Gel gelelim ki yazdığın şey doğru değil bir üst mesajda da belirttim. Oyun motoru eski falan değil. 2008'de Vendetta'da 5 family rolü yapılıyordu araç sahipliği bile yoktu. Özel map eklemek diye bir şey zaten yoktu. Yani senin kafana gireceksek özel model de eklemeyip 300 tane samp skiniyle 10 sene olduğu gibi rol yapmamız gerekirdi. Platform elimizden geldiğince gelişiyorsa oyunda neden "kötü" ye mahrum kalmak zorunda olalım?

Zaten burada fark ettiyseniz ince bir işçilik oluyor. GTa5mods.com'dan bulduğun 15 mb dandik optimize olmayan skini sırf birisi 100 lira veriyor diye küt diye eklemiyoruz. Eğer 800KB içerisine hem txd'ni hem dff'ni iyice optimize eder sıkıştırır, çok parlak HD de yapmazsan sunucuya ekletebilirsin gayet anlaşılabilir bir olay bence.

Kötüye ya da eskiye özlem sadece bizim millette var galiba. İsterseniz GTA 1 oyununun MP'sine geçmeyi deneyelim 2 boyutlu oynanıyordu tepeden bakmacalı.  O:-)

Verdiğim çözünürlük boyutları(1024 veya 64) sadece örnek, herhangi bir doğruluk belirtmiyor ki bana doğru veya yanlış diyesiniz. 2008 Vendetta'sı kod cimriliğinden başka bir şey değil. Şu an Vice'ın modu elbette ona kıyasla daha gelişmiş, benim bahsettiğim oyun motoru direkt GTASA, Vice'dan bahsetmiyorum.

Benim kafamın içinde özel model eklenmesin vesaire yok. UHD modellerden bahsediyoruz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#33 - 10.09.2023 18:14

iğrenç

Yorumumu dün yapmıştım.

Eleştiremiyorsunuz diye farklı  konular açıp skin üstünden yürümeyin, beğenmedik tanıtıımınızı da birliğinizi de deyin benim gibi. Açık sözlü olun  :manifdog
lmao

Şu zamana kadar açık sözlülükten hiç kaçınmadım her zaman kurallar doğrultusunda ilerleyip o şekilde yorumlamalarımı yaptım fakat bu tarz durumda oyuna birlikte başladığım ve birlikte yıllar geçirdiğim arkadaşlarım bu tarz durumlarda açık sözlülükle yapılan yorumları çok farklı yerlere çekerek banlandılar bu durumda herkes açık sözlü bir şekilde hareket etmeye çekiniyorlar. Sonuç olarak çoğu üst yönetim ve yapılan durumlar sorgulanmıyor iyi günler. Son 73 gün.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#34 - 10.09.2023 18:18

iğrenç

Yorumumu dün yapmıştım.

lmao

Şu zamana kadar açık sözlülükten hiç kaçınmadım her zaman kurallar doğrultusunda ilerleyip o şekilde yorumlamalarımı yaptım fakat bu tarz durumda oyuna birlikte başladığım ve birlikte yıllar geçirdiğim arkadaşlarım bu tarz durumlarda açık sözlülükle yapılan yorumları çok farklı yerlere çekerek banlandılar bu durumda herkes açık sözlü bir şekilde hareket etmeye çekiniyorlar. Sonuç olarak çoğu üst yönetim ve yapılan durumlar sorgulanmıyor iyi günler. Son 73 gün.
ban yiyen arkadaşlarının bu konu ile alakası yok kanka bu konu skin üzerine açıldı arkadaşların da vice'a "birlik tanıtımı" üzerinden salladığı için ban yedi dc'ye tanıtımı iyi atın
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Morph2G, Shen, cinselsorun,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#35 - 10.09.2023 18:22

iğrenç

Yorumumu dün yapmıştım.

lmao

ban yiyen arkadaşlarının bu konu ile alakası yok kanka bu konu skin üzerine açıldı arkadaşların da vice'a "birlik tanıtımı" üzerinden salladığı için ban yedi dc'ye tanıtımı iyi atın

arkadaslarimi nerden taniyon?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#36 - 10.09.2023 18:25

iğrenç

Yorumumu dün yapmıştım.

lmao

arkadaslarimi nerden taniyon?
tanıyorum bir yerden manif yukarda açıklamanı yapmış düzgün eleştrini yaptıysan kafi yok açık sözlülükten ban yedi arkadaşlarım yok millet korkuyor cart curt burası onun yeri değil
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#37 - 10.09.2023 18:27

iğrenç

Yorumumu dün yapmıştım.

lmao

konuyla alakasız bir yorum yapacağım ancak içimde tutmak istemedim.
Birincisi ban yiyen yemeyenden sanane, burada toxiclik yapıp insanları rahatsız ederek zevk mi alıyorsun?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#38 - 10.09.2023 18:28

iğrenç

Yorumumu dün yapmıştım.

lmao

konuyla alakasız bir yorum yapacağım ancak içimde tutmak istemedim.
Birincisi ban yiyen yemeyenden sanane, burada toxiclik yapıp insanları rahatsız ederek zevk mi alıyorsun?
mesaj içeriğimde herhangi bir toxiclik bulunmuyor dostum öyle bir durum olsa adminler forum mute'mi atar zaten düzgün bir dille bunun yerinin burası olmadığından bahsediyorum aynı senin skin olayında yorumunu belirttiğin gibi bende ona karşı fikirlerimi belirtiyorum  O:-)
funny
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
funny tepkisini veren kullanıcı(lar):
Tal2Easy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#39 - 10.09.2023 18:31
Ben beğenmiyorum, hatta lq skin ve kafaların da (pistolevich, producer vb) yine çoğunu beğenmiyorum oyunun orijinal skin ve kafaları her zaman daha hoş. Yapılan&yüklenen her lq skin aynı orijinal oyun hissiyatını vermiyor yani. Yine de çok kasılacak bir durum değil herkes beğendiği şekilde oynar. Optimizasyonu olduktan sonra benim oynadığım oyuna doğrudan etki etmiyorsa ne önemi var?

Beğenmedim der geçersin. Gerçekte şişman çirkin zayıf vb. gözüme hitap etmiyor diyerek insanları yok ediyor muyuz? Kim ne yapıyorsa kendi tercih ediyor, kendi idealine odaklanan kazanır.
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Linna,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok